akis_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

Στον τομεα της πληροφορικης εννοεις?Θα εισαι δυσκολα στην αρχη , αλλα αμα εχεις ικανοτητες κατι θα βρεις.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

YesΣτον τομεα της πληροφορικης εννοεις?
akis_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

Εχω γνωστο freelancer και μεγαλοστελεχος σε πολυ μεγαλη εταιρεια πληροφορικης θα ειμαι σιγουρα καλα.
Παρολα αυτα επειδη ειπωθηκε για μηχανικους παραπανω.Θα ηθελα να πω καποια πραγματα.
Αρχικα να πω σε νεους επιδοξους μηχανικους καποια πραγματα
α)Οι δουλειες οι οποιες ψαχνουν ατομα ειναι τα εργοταξια(τι σημαινει εργοταξιο:σημαινει κανεις τον νηπιαγωγο-διαχειριστη,σημαινει οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που σπουδασες,σημαινει ΑΠΥ(οχι συμβαση εργασιας) και σημαινει δημοσιο εργο(μπορεις να παρεις τα λεφτα μετα απο κανα χρονο).Αυτα αφορουν (ενεργειακους ΗΜΜΥ(οχι τοσο),ΜΜ,ΠΜ,ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ,ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ)
β)Η μελετη που ειναι κεφαλαιο για τον μηχανικο και η ουσια των σπουδων(θελει βυσμα για να βρεις)
γ)Επιπλεον εργοταξιο σημαινει χρηματα απο την οικογενεια σου για αγορα αυτοκινητου,και εναρξη στην εφορια(αν φας πιστολι)
δ)Σημαινει μη καλυπτωμενα ταξιδια στην επαρχια.
ε)Αν οι γονεις σας δεν ειναι μηχανικοι κυνηγηστε κανα phd μπας και μπειτε δημοσιο.
ζ)Αν οι γονεις σας δεν εχουν οικονομικη ευχαιρεια (μην περιμενετε καλο βαθμο στην σχολη ειδικα στου ΕΜΠ)
Δεν γνωριζω φιλο ατομο στον τομεα της πληροφορικης που να μην βρηκε γρηγορα δουλεια.
Εχω φιλο που πηρε πτυχιο στα 29.Απο ΠΑΔΑ και πηγε στην ΝΟΚΙΑ χωρις βυσμα(και μαλιστα τον παρακαλαγαν) με πρωτο μισθο 1400.(δεν υπαρχει αυτο σε κανενος ειδους μηχανικο)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και επειδη κατι ειπωθηκε για υπογραφες και αλλες γελοιοτητες απο georgepa.Μην ακουτε συμβουλες απο μη μηχανικους για σπουδες και επαγγελματικη αποκατασταση μηχανικων.
Εν προκειμενω παμε λιγο στο νημα ΗΜΜΥ vs ΙΑΤΡΙΚΗ
Η ιατρικη εχιε σαφως καλυτερη αποκατασταση.Αν ομως γουσταρεις ΗΜΜΥ δεν εχουν τοση διαφορα(αν επιλεξεις hardware-software).Αν πας για ΗΜΜΥ ενεργειακα τοτε θα εισαι αρκετα ασχημα επαγγελματικα
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Καλα δεν το λες και κατορθωμα να τελειωσει οικονομικη σχολη με 8.5.Ισαξιας δυσκολιας με τα παιδαγωγικα ειναιΌχι πάντα φίλε μου. Έχω φίλο μου που τελειώσε το Οικονομικο στο ΠΑΠΕΙ με αριστα 8,5+ και μεταπτυχιακο στην ΑΣΟΕΕ επίσης με άριστα + στρατο και επειδη ειναι 25 στα 26 του λενε οι εταιρειες οτι ειναι
α) μεγαλος για junior
β) Δεν εχει προυπηρεσία
Αντίθετα συμφοιτητής μου και πλεον απόφοιτος,πήρε λόγω διαδικτυακων πτυχιο με την κατα δυναμην προσπάθεια και αυτή τη στιγμή είναι ναυτιλιακή (διχως να εχει τελειωσει στρατο-καλα για μεταπτυχιακο ουτε κατα διανοια) μονο και μονο γιατι ειχε τις κατάλληλες γνωριμίες και με οχι βασικό
μισθο!
Και ξέρω πάρα πολλούς τέτοιους...ο άλλος τελείωσε ΗΜΜΥ με τα χίλια ζόρια και χώθηκε σε καλή θέση σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών επειδή δούλευαν εκει οι γονείς του και 23 χρονων εχει μισθο διπλασιο του βασικου + εταιρικο αμάξι...
Και ολα αυτα Ελλάδα-όχι Αμερική...
ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν ηταν καλός...παρα μόνο ο πρώτος...αλλά ήταν ΜΟΝΟ καλός...τιποτε άλλο
Δεν ειναι μόνο αυτό-βασικά δεν είναι ούτε αυτό...
Το να βγαλεις χρηματα ειδικά στην Ελλάδα είναι 5% οι γνωσεις σου-1% τα πτυχια σου και 94% οι γνωριμίες σου! Αν σου λείπει το 2ο και έχεις το 3ο πάλι βγάζεις χρήματα
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.973 μηνύματα.

Επειδή τυγχάνει να αποφοίτησα με άριστα (8,51) από τμήμα του ΟΠΑ [ένα από τα "υποτίθεται" εύκολα], ήμουν στο top2,4% στην ορκομωσία και στο top5% σε όλες τις ορκομωσίες του ακαδημ. έτους 2015-2016.Καλα δεν το λες και κατορθωμα να τελειωσει οικονομικη σχολη με 8.5.Ισαξιας δυσκολιας με τα παιδαγωγικα ειναι
Από τους πίνακες ΠΕ70 (Παιδαγωγών) προκύπτει ότι οι αριστούχοι είναι το 18%.
Με το να υποτιμάς, χωρίς να γνωρίζεις, την προσπάθεια του αριστούχου για να νιώσεις καλύτερα, ζηλιάρη σε κάνει και πρέπει να το προσέξεις. Ξέρεις τι λένε, ε? Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Όταν αριστεύεις, ανεξαρτήτως σχολής, σημαίνει πάντως ότι έχεις παλέψει και ξεχωρίζεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι όταν είσαι στο top10% των αποφοίτων του τμήματός σου είναι κριτήριο επιλογής σε πολλά πανεπιστήμια για μεταπτυχιακό.
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Με επεισες.Στα μαθηματικα 1 που δινατε απο κατω απο την ασκηση ειχατε υποδειξη απο τον καθηγητη.Ασε ρε φιλε αλλου αυτα οχι σε εμενα.Επειδή τυγχάνει να αποφοίτησα με άριστα (8,51) από τμήμα του ΟΠΑ [ένα από τα "υποτίθεται" εύκολα], ήμουν στο top2,4% στην ορκομωσία και στο top5% σε όλες τις ορκομωσίες του ακαδημ. έτους 2015-2016.
Από τους πίνακες ΠΕ70 (Παιδαγωγών) προκύπτει ότι οι αριστούχοι είναι το 18%.
Με το να υποτιμάς, χωρίς να γνωρίζεις, την προσπάθεια του αριστούχου για να νιώσεις καλύτερα, ζηλιάρη σε κάνει και πρέπει να το προσέξεις. Ξέρεις τι λένε, ε? Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.973 μηνύματα.

Με επεισες.Στα μαθηματικα 1 που δινατε απο κατω απο την ασκηση ειχατε υποδειξη απο τον καθηγητη.Ασε ρε φιλε αλλου αυτα οχι σε εμενα.
Η ανυπαρξία επιχειρημάτων από τη μεριά σου καταδεικνύει την κακεντρέχεια σου overall.
Εγώ Ποσοτικές Μεθόδους Ι είχα όχι Μαθηματικά Ι και επίσης σε κανένα μάθημα δεν υπήρχε υπόδειξη από καθηγητή.
Γράψε λίγο πλζ τι έχεις τελειώσει και με τι βαθμό και βγάζεις τέτοια χολή χωρίς να ξέρεις...
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Καμια κακεντρεχεια δεν εχω.Εσυ πειραχτηκες που ειπα οτι η σχολη σου ειναι της πλακαςΗ ανυπαρξία επιχειρημάτων από τη μεριά σου καταδεικνύει την κακεντρέχεια σου overall.
Εγώ Ποσοτικές Μεθόδους Ι είχα όχι Μαθηματικά Ι και επίσης σε κανένα μάθημα δεν υπήρχε υπόδειξη από καθηγητή.
Γράψε λίγο πλζ τι έχεις τελειώσει και με τι βαθμό και βγάζεις τέτοια χολή χωρίς να ξέρεις...
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Καμια κακεντρεχεια δεν εχω.Εσυ πειραχτηκες που ειπα οτι η σχολη σου ειναι της πλακας
Φυσικά και έχεις κακεντρέχεια...είναι κάτι που δεν μπορείς να το κρύψεις.
Σε ένα άλλο ποστ έγραψες ότι τελείωσες ΕΜΠ με 6.6 (με διπλώματική επισημαίνω) και λες ότι θεωρούνταν καλός βαθμός-όταν φίλοι μου που σπούδαζαν και πριν από εσένα έβγαλαν 7,5+ και λένε ότι είναι μέτριος βαθμός. χαχαχα
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Θυμαμαι σαν τωρα
7.6 εχω βγαλει.Και αν διαβασεις καλυτερα και αλλα ποστ μου επισημαινω οτι οι βαθμοι στο πανεπιστημιο ειναι οτι πιο irrelevant υπαρχει.Στο ΕΜΠ οι βαθμοι ποικιλλουν αναλογα την κατευθυνση που παιρνεις.Πχ το 7.5 οταν εισαι γεωτεχνικος ειναι τρομερα καλος βαθμος ενω οταν εισαι συγκοινωνιολογος ειναι χαμηλός.Ξερω ειχες ενα φιλο απο το χωριο που σπουδασε ολες τις κατευθυνσεις.Ελα πηγαινε να δεις το αριστειο σου τωρα απο την ΑΣΟΕ (Με υποδειξεις στα θεματα των μαθηματικων μπας και τα λυσετε,γιατι αλλιως δεν)
Ειχα πολυ καιρο να γνωρισω χαζο παιδι.Τωρα ειδα οτι εγραψα 6.6.Φυσικά και έχεις κακεντρέχεια...είναι κάτι που δεν μπορείς να το κρύψεις.
Σε ένα άλλο ποστ έγραψες ότι τελείωσες ΕΜΠ με 6.6 (με διπλώματική επισημαίνω) και λες ότι θεωρούνταν καλός βαθμός-όταν φίλοι μου που σπούδαζαν και πριν από εσένα έβγαλαν 7,5+ και λένε ότι είναι μέτριος βαθμός. χαχαχα
7.6 εχω βγαλει.Και αν διαβασεις καλυτερα και αλλα ποστ μου επισημαινω οτι οι βαθμοι στο πανεπιστημιο ειναι οτι πιο irrelevant υπαρχει.Στο ΕΜΠ οι βαθμοι ποικιλλουν αναλογα την κατευθυνση που παιρνεις.Πχ το 7.5 οταν εισαι γεωτεχνικος ειναι τρομερα καλος βαθμος ενω οταν εισαι συγκοινωνιολογος ειναι χαμηλός.Ξερω ειχες ενα φιλο απο το χωριο που σπουδασε ολες τις κατευθυνσεις.Ελα πηγαινε να δεις το αριστειο σου τωρα απο την ΑΣΟΕ (Με υποδειξεις στα θεματα των μαθηματικων μπας και τα λυσετε,γιατι αλλιως δεν)
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Θυμαμαι σαν τωρα
Ειχα πολυ καιρο να γνωρισω χαζο παιδι.Τωρα ειδα οτι εγραψα 6.6.
Έτσι, συνέχισε να εκτίθεσαι περισσότερο. Είσαι ο μόνος πάντως που προσβάλλει και θα συνεχίσει να προσβάλλει, δεν πρόκειται να πέσω στο χαμηλό επίπεδο σου.
Και πάλι το 7,5 είναι εξαιρετικά μέτριο. Επειδή ο πρώην μου τυγχάνει να είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και όλοι του οι φίλοι του ήταν συμφοιτητές του, η δυσκολότερη κατεύθυνση ήταν και είναι οι Δομοστατικοί. Από πότε τα έργα ανοιχτής θάλασσας και η Βραχομηχανική είναι πιο δύσκολα μαθήματα από το μπετό 3 και τις συμμικτες κατασκευές?
Εγώ μια χαρά το βλέπω. Όπως βλέπω και το αριστείο μου από την ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ. Εσύ δες το λίαν καλών σου που το πήρες με το ζόρι

akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Δεν βλεπω τι γραφεις σε εχω κανει ignore.Εχεις πλακα παντωςΈτσι, συνέχισε να εκτίθεσαι περισσότερο. Είσαι ο μόνος πάντως που προσβάλλει και θα συνεχίσει να προσβάλλει, δεν πρόκειται να πέσω στο χαμηλό επίπεδο σου.
Και πάλι το 7,5 είναι εξαιρετικά μέτριο. Επειδή ο πρώην μου τυγχάνει να είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και όλοι του οι φίλοι του ήταν συμφοιτητές του, η δυσκολότερη κατεύθυνση ήταν και είναι οι Δομοστατικοί. Από πότε τα έργα ανοιχτής θάλασσας και η Βραχομηχανική είναι πιο δύσκολα μαθήματα από το μπετό 3 και τις συμμικτες κατασκευές?
Εγώ μια χαρά το βλέπω. Όπως βλέπω και το αριστείο μου από την ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ. Εσύ δες το λίαν καλών σου που το πήρες με το ζόρι![]()
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

Μα ναι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα η αγορα στο CS δεν εχει καμία σχέση με το πως ηταν το 2018-2021 που εβρισκες χωρις πτυχιο σχετικα ευκολα θεση σε web dev. Ζούμε στην εποχή που κυριολεκτικά και η κουτσή Μαρία κάνει στροφή καριέρας προς τον προγραμματισμό. Με αποτέλεσμα να είναι υπερ κορεσμένη η αγορά για junior μαζί με τους μισθούς τους που έχουν πέσει σε σχέση με χρόνια πριν.Tον κολλητο μου παντως τον παρακαλαγαν να συνεχισει και μετα την πρακτικη του, στην εταιρεια που ηταν και να παρατησει τη σχολη. Μισθο 1200 του εδιναν. Επισης δεν ειναι ολοι οι πληροφορικαριοι ιδιοι, ουτε ολες οι σχολες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:23
Επισης και εμενα μου προσφεραν δουλεια με 1000 καθαρα αλλα δεν την πηρα γιατι επρεπε να μεινω στον τοπο σπουδων μου το καλοκαιρι και δεν ηθελα. (ημουν 4ο ετος τοτε).
Εισαι 30-προφανως αν καποιος βγηκε στην αγορα το 2018 ναι βρηκε για πλακα δουλεια...Δεν γνωριζω φιλο ατομο στον τομεα της πληροφορικης που να μην βρηκε γρηγορα δουλεια.
Για ρώτα όσοι βγαίνουν τώρα... Δυστυχώς πολλοί έπεσαν για το "learn to code" meme. Η αλήθεια είναι πως ο κλάδος είναι απίστευτα ανταγωνιστικός αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη προσφορά, μικρή ζήτηση, οι μισθοί έχουν μειωθεί (ακόμα και εξωτερικό) ενώ εταιρείες επιλέγουν να κάνουν outsourcing σε τριτοκοσμικες χώρες για το 1/10 του κόστους...άλλαξε η καλή εποχή. πλέον χρειαζόμαστε λιγότερους junior γιατί το copilot κάνει τη χαμαλοδουλειά και τα στατιστικά έδειξαν ότι το remote έγινε abuse.
userguest
Νεοφερμένο μέλος
Ο userguest αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

ετσι κι αλλιως σιγα δε μετρανε πουθενα οι βαθμοι. το ιδιο πραγμα ειτε εισαι αριστος ειτε μετριος με το ζορι
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

μιλαω για τον τελευταιο χρονο οχι απο το 2018.Φυσικα το δειγμα μου ειναι μικρο.(5 ατομα), αλλα δεν ειναι και λιγα.Μπηκα το 2014 στην σχολη αρκετοι φιλοι μου ΣΗΜΜΥ πηραν πτυχιο το 2020-2021 καποιοι και αρκετα μετα.Μα ναι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλα η αγορα στο CS δεν εχει καμία σχέση με το πως ηταν το 2018-2021 που εβρισκες χωρις πτυχιο σχετικα ευκολα θεση σε web dev. Ζούμε στην εποχή που κυριολεκτικά και η κουτσή Μαρία κάνει στροφή καριέρας προς τον προγραμματισμό. Με αποτέλεσμα να είναι υπερ κορεσμένη η αγορά για junior μαζί με τους μισθούς τους που έχουν πέσει σε σχέση με χρόνια πριν.
Εισαι 30-προφανως αν καποιος βγηκε στην αγορα το 2018 ναι βρηκε για πλακα δουλεια...
Για ρώτα όσοι βγαίνουν τώρα... Δυστυχώς πολλοί έπεσαν για το "learn to code" meme. Η αλήθεια είναι πως ο κλάδος είναι απίστευτα ανταγωνιστικός αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη προσφορά, μικρή ζήτηση, οι μισθοί έχουν μειωθεί (ακόμα και εξωτερικό) ενώ εταιρείες επιλέγουν να κάνουν outsourcing σε τριτοκοσμικες χώρες για το 1/10 του κόστους...άλλαξε η καλή εποχή. πλέον χρειαζόμαστε λιγότερους junior γιατί το copilot κάνει τη χαμαλοδουλειά και τα στατιστικά έδειξαν ότι το remote έγινε abuse.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

Και ξανα λεω-υπαρχουν και εξαιρεσεις + οτι καποιοι εχουν γνωριμίες και χτυπάνε καλές δουλειές για πλάκα από μικροί + τύχημιλαω για τον τελευταιο χρονο οχι απο το 2018.
Γνωριμίες + εμπειρία >>>> αποφοιτος με πτυχιο + μαστερ με αριστατσι κι αλλιως σιγα δε μετρανε πουθενα οι βαθμοι. το ιδιο πραγμα ειτε εισαι αριστος ειτε μετριος με το ζορι
akis_95
Νεοφερμένο μέλος

Οι συγκεκριμενοι που γνωριζω δεν ειχαν ουτε γνωριμια ουτε ακρη.Ενδεχομενως να ειχαν κωλοφαρδια.Αλλα 3 ατομα ξερω που βρηκαν την πρωτη τους δουλεια τωρα πρινενα εξαμηνο με πρωτο μισθο 1150χ14.Σαν μηχανικος σου λεω οτι αυτος ο μισθος δεν παιζει ουτε σε mid lvlΚαι ξανα λεω-υπαρχουν και εξαιρεσεις + οτι καποιοι εχουν γνωριμίες και χτυπάνε καλές δουλειές για πλάκα από μικροί + τύχη
Δυστυχως αυτο ειναι ενα δεδομενο της εποχης.Και ξανα λεω-υπαρχουν και εξαιρεσεις + οτι καποιοι εχουν γνωριμίες και χτυπάνε καλές δουλειές για πλάκα από μικροί + τύχη
Γνωριμίες + εμπειρία >>>> αποφοιτος με πτυχιο + μαστερ με αριστα
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 145 μηνύματα.

Εκτος απο ιατρικη και πληροφορικη η αγορα καλως κακως ειναι κορεσμενη στα αλλα επαγγελματα ειτε οικονομικα ειτε πολιτικων μηχανικων. Τωρα οτι καποιος πηρε πτυχιο οικοκομικων με αριστα μπραβο αλλα ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρεις δουλεια σε σχεση με πληροφορικη. Για παραδειγμα δες ποσες tech εταιρειες εχει η αμερικη (απειρες) discord, reddit, airbnb, uber κλπ. Στην ελλαδα δεν εχουμε τοσες αλλα μπορεις να καταλαβεις οτι η πληροφορικη εχει πολυ πιο αμεση αποκατασταση απο οποιαδηποτε αλλη επιστημη του πολυτεχνειου. Επισης η αγορα μονο κορεσμενη δεν ειναι αμα ξερεις και παδα να εχεις τελιωσει παιρνεις ανετα 1200*14 αρα 1400 ευρω τον μηνα καθαρα. Ο αποφοιτος με 6 του παδα που ξερει κωδικα βρισκει πολυ πιο ευκολα δουλεια απο οικονομικα και 300 μεταπτυχιακα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gibi
- redpointer
- akis_95
- Athens2002
- GeorgePap2003
- Arvacon
- Unboxholics
- charmander
- Corfu kitty
- tsiobieman
- GIANCHRIS
- Reader
- trifasikodiavasma
- Than003
- Chris1993
- userguest
- Ryuzaki
- rafielar2003
- jYanniss
- AggelikiGr
- Debugging_Demon
- is123
- Paragontas7000
- Vera
- Γιώργος μεγ
- Panatha mono
- BatGuin
- Hased Babis
- BillyTheKid
- Scandal
- rseven
- Dr. Gl. Luminous
- panosT436
- Frozensun
- Isa
- Greg25
- serkak
- Libertus
- Μήτσος10
- Hmmytheos
- Indecisive2
- pinkheart
- georgetherrr
- ck_chrysiis
- burningfire
- Jojo K
- iiTzArismaltor_
- jellojina
- mvas
- 98.8%chimpanzee
- arko
- Chris00
- tan07
- Helen06
- Geraldsaga
- ManDef
- Leo komm
- shuuu
- VforVendetta
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.