Machris Νεοφερμένο μέλος Ο Machris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:57 Ο Machris έγραψε: #21 08-09-21 21:57 Παιδια και εγω περασα ημμυ και εχω ενα macbook air m1 πιστευω ειναι ενα πολυ καλο λαπτοπ για εργασιες.εσεις τι λετε; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #22 08-09-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Machris: Παιδια και εγω περασα ημμυ και εχω ενα macbook air m1 πιστευω ειναι ενα πολυ καλο λαπτοπ για εργασιες.εσεις τι λετε; Click για ανάπτυξη... H καλύτερη αγορά πο μπορούσες να κάνεις. Πάρε οθόνη και πληκτρολόγιο να το δουλεύεις ενώ είσαι σπίτι σου και είσαι κομπλέ. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2021 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδια και εγω περασα ημμυ και εχω ενα macbook air m1 πιστευω ειναι ενα πολυ καλο λαπτοπ για εργασιες.εσεις τι λετε;
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.110 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #22 08-09-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Machris: Παιδια και εγω περασα ημμυ και εχω ενα macbook air m1 πιστευω ειναι ενα πολυ καλο λαπτοπ για εργασιες.εσεις τι λετε; Click για ανάπτυξη... H καλύτερη αγορά πο μπορούσες να κάνεις. Πάρε οθόνη και πληκτρολόγιο να το δουλεύεις ενώ είσαι σπίτι σου και είσαι κομπλέ. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2021
Αρχική Δημοσίευση από Machris: Παιδια και εγω περασα ημμυ και εχω ενα macbook air m1 πιστευω ειναι ενα πολυ καλο λαπτοπ για εργασιες.εσεις τι λετε; Click για ανάπτυξη... H καλύτερη αγορά πο μπορούσες να κάνεις. Πάρε οθόνη και πληκτρολόγιο να το δουλεύεις ενώ είσαι σπίτι σου και είσαι κομπλέ.