ManDef

Νεοφερμένο μέλος

Ο ManDef αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Για ΗΜΤΥ Πάτρας πόσα μόρια συγκεντρώνεις;

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Για ΗΜΤΥ Πάτρας πόσα μόρια συγκεντρώνεις;
Δεν το εμφανίζει στο μηχανογραφικό δυστυχώς πάλι λόγω ΕΒΕ, όμως στο AeiTei μου βγάζει 14.580, και η ΗΜΤΥ είχε βάση πέρυσι 16.470. Αναλυτικότερα οι βαθμοί μου είναι : 14.2 νεοελληνική γλώσσα, 16 μαθηματικά, 16.4 χημεία, 11.8 φυσική

ManDef

Νεοφερμένο μέλος

Ο ManDef αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Κοίτα η βάση στους ΗΜΤΥ Πάτρας είναι 16.470 δηλαδή απέχεις 1.935 μόρια, οπότε και με την νέα βάση 2025 δεν πιστεύω να είσαι εκτός των 2750 μορίων που απαιτείται για μετεγγραφή.

Οπότε προτείνω να δηλώσεις ΗΜΜΥ Παπελ που περνάς και μετά τον Οκτώβριο που ανοίγουν οι μετεγγραφές, πηγαίνεις με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια και δηλώνεις ΗΜΤΥ Πάτρας καθώς η ΕΒΕ δεν σε εμποδίζει. Η σχολή αυτή παίρνει πολλά άτομα και η βάση της πέρυσι είναι 0 μόρια. Δηλαδή αν έχεις κάποια μόρια από κριτήρια την χτυπάς άνετα.

Όλα αυτά αν θες Πάτρα, τώρα αν θες κάτι το βλέπουμε και αυτό

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Κοίτα η βάση στους ΗΜΤΥ Πάτρας είναι 16.470 δηλαδή απέχεις 1.935 μόρια, οπότε και με την νέα βάση 2025 δεν πιστεύω να είσαι εκτός των 2750 μορίων που απαιτείται για μετεγγραφή.

Οπότε προτείνω να δηλώσεις ΗΜΜΥ Παπελ που περνάς και μετά τον Οκτώβριο που ανοίγουν οι μετεγγραφές, πηγαίνεις με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια και δηλώνεις ΗΜΤΥ Πάτρας καθώς η ΕΒΕ δεν σε εμποδίζει. Η σχολή αυτή παίρνει πολλά άτομα και η βάση της πέρυσι είναι 0 μόρια. Δηλαδή αν έχεις κάποια μόρια από κριτήρια την χτυπάς άνετα.

Γίνεται να πάρω μετεγγραφή απο ένα πανεπιστήμιο σε ένα άλλο πανεπιστήμιο της ίδιας πολης ; Επίσης εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι πέρυσι ο τελευταίος που μπήκε με μετεγγραφή στην Πάτρα είχε 15.800 κάτι μόρια, ενώ εγώ είμαι χίλια μόρια κάτω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επιπλέον, μήπως γνωρίζεις αν η ημμυ του δπθ και του πολ Κρήτης έχουν καλό τομέα ενέργειας; Πανεπιστήμιο Πατρών θέλω ιδανικά πάντως. Όμως αν είναι ανάμεσα σε παν πελ και δπθ η πολ Κρήτης τότε δπθ η πολ Κρήτης θα επιλέξω

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.702 μηνύματα.
Καλά για μετεγγραφή ή για δεύτερη φορά πανελ με βλέπω γιατί από βλακεία έγραψα 14.5, επίσης, νόμιζα πως το πδμ ήταν ΑΕΙ για αυτό και όλο αυτό το δίλλημα, αλλιώς με βλέπω Πάτρα λόγω απόστασης
ε τωρα αυτο το κριτηριο για μενα δεν μετρα
Δεχομεθα μια σχολη 20 ετων που μετραπηκε πριν 6 χρονια αλλα ειχε τιτλο εξ αρχης αει
και δεν δεχομεθα μια σχολη 50 ετων που μετατραπηκε πριν απο 6 χρονια και αυτη αλλα πριν λεγοταν ΤΕΙ.?
οκ αποψεις...

Αλλα εσυ πρεπει να ξερεις.
Το παπελ εχει 40 καθηγητες και 4 κατευθυνσεις
1)ενεργεια
2τηλεπικοινωνιες
3) ηλεκτρονικη , υπολογιστες και ενσωματωμενα συστηματα
4 ) πληροφορικη (λογισμικο)
Διαφημιζει οτι εχει το προγμαμα εμπ ..καλα με 40 καθηγητες με τιποτα

Η Κοζανη εχει 30 καθηγητες και 3 κατευθύνσεις
Δουλευει με το προγραμμα απθ
1)ενεργεια
2τηλεπικοινωνιες δικτυα

Και οι δυο εχουν πληρη εργαστηρια οσο γινεται.

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 181 μηνύματα.
Επίσης εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι πέρυσι ο τελευταίος που μπήκε με μετεγγραφή στην Πάτρα είχε 15.800 κάτι μόρια, ενώ εγώ είμαι χίλια μόρια κάτω
Στις μετεγγραφές (τουλάχιστον με τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια), κοιτάνε πρώτα τα μόρια που μαζεύει κάποιος από εισόδημα-τέκνα. Τα μόρια των πανελληνίων συγκρίνονται μόνο όταν υπάρχει ισοψηφία στα πρώτα μόρια για τον καθορισμό της βάσης μετεγγραφής.

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

ε τωρα αυτο το κριτηριο για μενα δεν μετρα
Δεχομεθα μια σχολη 20 ετων που μετραπηκε πριν 6 χρονια αλλα ειχε τιτλο εξ αρχης αει
και δεν δεχομεθα μια σχολη 50 ετων που μετατραπηκε πριν απο 6 χρονια και αυτη αλλα πριν λεγοταν ΤΕΙ.?
οκ αποψεις...

Αλλα εσυ πρεπει να ξερεις.
Το παπελ εχει 40 καθηγητες και 4 κατευθυνσεις
1)ενεργεια
2τηλεπικοινωνιες
4 ) πληροφορικη (λογισμικο)
Διαφημιζει οτι εχει το προγμαμα εμπ ..καλα με 40 καθηγητες με τιποτα

Η Κοζανη εχει 30 καθηγητες και 3 κατευθύνσεις
Δουλευει με το προγραμμα απθ
1)ενεργεια
2τηλεπικοινωνιες δικτυα

Και οι δυο εχουν πληρη εργαστηρια οσο γινεται.
Δεν κατάλαβα αυτό που είπες με τα 50 χρόνια και τα 20 για τα πρώην ΤΕΙ, δεν γνωρίζω και τόσα περί του θέματος, δεν τα θεωρώ υποδεέστερα, απλώς «αγχώνομαι» για την ποιότητα του πτυχίου μου στην αγορά εργασίας γιατί θέλω να ασχοληθώ σοβαρά

Στις μετεγγραφές (τουλάχιστον με τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια), κοιτάνε πρώτα τα μόρια που μαζεύει κάποιος από εισόδημα-τέκνα. Τα μόρια των πανελληνίων συγκρίνονται μόνο όταν υπάρχει ισοψηφία στα πρώτα μόρια για τον καθορισμό της βάσης μετεγγραφής.
Τέλεια ευχαριστώ πολύ !

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.702 μηνύματα.
αυτο που λεει το παιδι για μετεγγραφη ημτυ πατρας ειναι καλο πολυ καλο..
βεβαια τοτε δεν θα πρεπει να μπεις παπελ αλλα καπου αλλου, οπως κοζανη.

αν σε ενδιαφερει αυτο το σεναριο πες

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

αυτο που λεει το παιδι για μετεγγραφη ημτυ πατρας ειναι καλο πολυ καλο..
βεβαια τοτε δεν θα πρεπει να μπεις παπελ αλλα καπου αλλου, οπως κοζανη.

αν σε ενδιαφερει αυτο το σεναριο πες
Θα με ενδιέφερε αυτό με την Κοζάνη που είπες για μετεγγραφή, άλλος ένας λόγος που την λαμβάνω υπόψην, απλώς σε περίπτωση που δεν πάρω μετεγγραφή θα ξεμείνω Κοζάνη. Επισης, μου είπαν ότι άμα δεν την πάρω αλλά κάνω ένσταση θα μου την δώσουν την μετεγγραφή, ισχύει αυτό;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Θα με ενδιέφερε αυτό με την Κοζάνη που είπες για μετεγγραφή, άλλος ένας λόγος που την λαμβάνω υπόψην, απλώς σε περίπτωση που δεν πάρω μετεγγραφή θα ξεμείνω Κοζάνη. Επισης, μου είπαν ότι άμα δεν την πάρω αλλά κάνω ένσταση θα μου την δώσουν την μετεγγραφή, ισχύει αυτό;
ΔΕΝ υπαρχουν ενστασεις στις μετεγγραφες
Πες μου σε παρακαλω ποσα μορια για κοζανη εχεις και ποσα μορια μετεγγραφης εχεις.

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

ManDef

Νεοφερμένο μέλος

Αν έχεις από 2 έως 4 είσαι μέσα ήδη, βάζεις και μια 2η επιλογή ΗΜΜΥ Χανιά που αν μπεις θα σε κεράσουν και ρακί και νομίζω λύθηκε το θέμα.

Κοζάνη δεν θα ξεμείνεις με τίποτα.

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

Αν έχεις από 2 έως 4 είσαι μέσα ήδη, βάζεις και μια 2η επιλογή ΗΜΜΥ Χανιά που αν μπεις θα σε κεράσουν και ρακί και νομίζω λύθηκε το θέμα.

Κοζάνη δεν θα ξεμείνεις με τίποτα.
Απτό στόμα σου και στου θεού το αυτί, μακάρι αλήθεια γιατί με την προσπάθεια και το διάβασμα που έριξα, μόρια για να μπω ημτυ έπρεπε να χα γράψει

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Για Κοζάνη έχω 14.580 και για μετεγγραφή από 2 έως 4 δεν είμαι σίγουρη
προσεξε καλη μου
εχουμε 14580 κοζανης +2750 = 17330 δηλαδη επιτρεπουμε τους ημτυ να ανεβει η βαση της μεχρι το 17.330
Η περσινη βαση της ηταν 16470 και φετος φλερταρει με τα 16100.
Οποτε ειμαστε οκ απο το θεμα αυτο
Η εικονα μετεγγραφων της πατρας
1751991944259.png

1751991920835.png

Εδω βλεπουμε οτι η πατρα ζητα 0 μορια μετεγγραφης και εσυ με τα 2 ή 4 μορια ειναι πολυ πολυ καλα να την παρεις ...για μενα σιγουρη

Εστω τωρα οτι δεν την παιρνεις
Εχεις πει την αιτηση μετεγγραφης οτι αν δεν μου δωσετε το Π Πατρων να με μετακινήσετε στο υμμυ παπελ... για αυτο πιανεις εβε και βαση.
Για να γινει η μετακινηση θα πρεπει να το εχεις δηλωμενη στο μηχανογραφικο και να αφηνει χωρο απο τις μετεγγραφες του.

Να κοιτα την εικονα του..καθε χρονο αφηνει κενα και μαλλον και φετος
1751991823499.png

1751991717147.png

Οποτε εχουμε σιγουριες
ε αν καποιος σπασει το ποδι του θα μεινεις στα ''κρυα' και προσπαθεια παλι του χρονου... περασμενα μαθηματα αναγνωριζονται

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

προσεξε καλη μου
εχουμε 14580 κοζανης +2750 = 17330 δηλαδη επιτρεπουμε τους ημτυ να ανεβει η βαση της μεχρι το 17.330
Η περσινη βαση της ηταν 16470 και φετος φλερταρει με τα 16100.
Οποτε ειμαστε οκ απο το θεμα αυτο
Η εικονα μετεγγραφων της πατρας
View attachment 149788
View attachment 149787
Εδω βλεπουμε οτι η πατρα ζητα 0 μορια μετεγγραφης και εσυ με τα 2 ή 4 μορια ειναι πολυ πολυ καλα να την παρεις ...για μενα σιγουρη

Εστω τωρα οτι δεν την παιρνεις
Εχεις πει την αιτηση μετεγγραφης οτι αν δεν μου δωσετε το Π Πατρων να με μετακινήσετε στο υμμυ παπελ... για αυτο πιανεις εβε και βαση.
Για να γινει η μετακινηση θα πρεπει να το εχεις δηλωμενη στο μηχανογραφικο και να αφηνει χωρο απο τις μετεγγραφες του.

Να κοιτα την εικονα του..καθε χρονο αφηνει κενα και μαλλον και φετος
View attachment 149786
View attachment 149785

Οποτε εχουμε σιγουριες
ε αν καποιος σπασει το ποδι του θα μεινεις στα ''κρυα' και προσπαθεια παλι του χρονου... περασμενα μαθηματα αναγνωριζονται
Αρα για ημτυ μετεγγραφή και για ημμυ παν πελ μετακίνηση σωστά ;

Μήπως είναι εύκολο να μου αναρτήσεις το σάιτ με τους πίνακες που μου έστειλες ;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

ναι ετσι...αλλα προσοχη πρεπει να εχεις δηλωμενη την ημμυ παπελ στο μηχανογραφικο..εστω κατω κατω
ειπαμε οτι δεν πιανουμε εβε παδα?

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα

• IMG_9693.png
    IMG_9693.png
    514,4 KB · Εμφανίσεις: 19

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Μήπως είναι εύκολο να μου αναρτήσεις το σάιτ με τους πίνακες που μου έστειλες ;
ευκολο ναι...αλλα οχι αυτα ειναι τα εργαλεια μου να βγαζω το μεροκαματο

elefther1ou_

Νεοφερμένο μέλος

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Α

Ααα με συγχωρείς δεν το κατάλαβα, για μετεγγραφή πάντως μέχρι πόσες σχολές μπορώ να δηλώσω ;
Κανενα προβλημα. δικες μου κακιουλες.

μετεγγραφη
2 σχολες σε 1 ή 2 πολεις
μετακίνηση
5 σχολες σε 1 ή 2 πολεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια