koaidin Νεοφερμένο μέλος Ο koaidin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:14 Ο koaidin έγραψε: #1 28-12-24 21:14 Καλσηπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την το τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων στην Ξανθη, εαν σπουδασει κανεις εκει και μπορει να μου πει ποσα εργαστηρια και ποσες υποχρεωτικες παρακολουθησεις εχει το τμημα εαν ειναι αρκετα και πολυ αυστηρα τα πραγματα με τις παρακολουθησεις και γενικοτερα για την δυσκολια της σχολης.Ευχαριστω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 28-12-24 21:31 Αρχική Δημοσίευση από koaidin: Καλσηπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την το τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων στην Ξανθη, εαν σπουδασει κανεις εκει και μπορει να μου πει ποσα εργαστηρια και ποσες υποχρεωτικες παρακολουθησεις εχει το τμημα εαν ειναι αρκετα και πολυ αυστηρα τα πραγματα με τις παρακολουθησεις και γενικοτερα για την δυσκολια της σχολης.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Δεν εχω ανεβει ξανθη ,του χωρου ειμαι ,αλλα ευκολη πολυτεχνικη δεν υπαρχει..Ισως πιο ευκολη απο τα φυσικα αλλα ειναι δυσκολη... εργαστηρια εχει παμπολα αλλα μονο εσυ μπορεις να τα μετρησεις απο εδω. Υποχρεωτικη θεωρια δεν εχω ακουσει να υπαρχει. https://www.ee.duth.gr/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ koaidin Νεοφερμένο μέλος Ο koaidin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:34 Ο koaidin έγραψε: #3 28-12-24 21:34 πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 28-12-24 21:41 Αρχική Δημοσίευση από koaidin: πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις ...ισως ειναι πιο πολλα απο καθε αλλη ..εργατικοι ανθρωποι και ας ειναι λιγοι...ευγε τους..δεν νομιζω να λενε ψεματα. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:00 Ο Qwerty 0 έγραψε: #5 30-12-24 16:00 Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 00:32 Ο ismember έγραψε: #6 31-12-24 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Elvi psychoticwaltz GDSKU elefther1ou_ koaidin vas2017 3gam Ersa tzoulio nonameuser ismember avass Qwerty 0 Maynard tsiobieman phoni Obi-Wan Kenobi Corfu kitty Scandal constansn bibliofagos Unboxholics iiTzArismaltor_ chester20080 antonis97 ioanna2007 estrela Debugging_Daemon Lathy panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλσηπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την το τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων στην Ξανθη, εαν σπουδασει κανεις εκει και μπορει να μου πει ποσα εργαστηρια και ποσες υποχρεωτικες παρακολουθησεις εχει το τμημα εαν ειναι αρκετα και πολυ αυστηρα τα πραγματα με τις παρακολουθησεις και γενικοτερα για την δυσκολια της σχολης.Ευχαριστω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 28-12-24 21:31 Αρχική Δημοσίευση από koaidin: Καλσηπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την το τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων στην Ξανθη, εαν σπουδασει κανεις εκει και μπορει να μου πει ποσα εργαστηρια και ποσες υποχρεωτικες παρακολουθησεις εχει το τμημα εαν ειναι αρκετα και πολυ αυστηρα τα πραγματα με τις παρακολουθησεις και γενικοτερα για την δυσκολια της σχολης.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Δεν εχω ανεβει ξανθη ,του χωρου ειμαι ,αλλα ευκολη πολυτεχνικη δεν υπαρχει..Ισως πιο ευκολη απο τα φυσικα αλλα ειναι δυσκολη... εργαστηρια εχει παμπολα αλλα μονο εσυ μπορεις να τα μετρησεις απο εδω. Υποχρεωτικη θεωρια δεν εχω ακουσει να υπαρχει. https://www.ee.duth.gr/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ koaidin Νεοφερμένο μέλος Ο koaidin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:34 Ο koaidin έγραψε: #3 28-12-24 21:34 πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 28-12-24 21:41 Αρχική Δημοσίευση από koaidin: πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις ...ισως ειναι πιο πολλα απο καθε αλλη ..εργατικοι ανθρωποι και ας ειναι λιγοι...ευγε τους..δεν νομιζω να λενε ψεματα. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:00 Ο Qwerty 0 έγραψε: #5 30-12-24 16:00 Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 00:32 Ο ismember έγραψε: #6 31-12-24 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Elvi psychoticwaltz GDSKU elefther1ou_ koaidin vas2017 3gam Ersa tzoulio nonameuser ismember avass Qwerty 0 Maynard tsiobieman phoni Obi-Wan Kenobi Corfu kitty Scandal constansn bibliofagos Unboxholics iiTzArismaltor_ chester20080 antonis97 ioanna2007 estrela Debugging_Daemon Lathy panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koaidin: Καλσηπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την το τμημα των ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων στην Ξανθη, εαν σπουδασει κανεις εκει και μπορει να μου πει ποσα εργαστηρια και ποσες υποχρεωτικες παρακολουθησεις εχει το τμημα εαν ειναι αρκετα και πολυ αυστηρα τα πραγματα με τις παρακολουθησεις και γενικοτερα για την δυσκολια της σχολης.Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Καλησπερα Δεν εχω ανεβει ξανθη ,του χωρου ειμαι ,αλλα ευκολη πολυτεχνικη δεν υπαρχει..Ισως πιο ευκολη απο τα φυσικα αλλα ειναι δυσκολη... εργαστηρια εχει παμπολα αλλα μονο εσυ μπορεις να τα μετρησεις απο εδω. Υποχρεωτικη θεωρια δεν εχω ακουσει να υπαρχει. https://www.ee.duth.gr/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/
koaidin Νεοφερμένο μέλος Ο koaidin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:34 Ο koaidin έγραψε: #3 28-12-24 21:34 πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 28-12-24 21:41 Αρχική Δημοσίευση από koaidin: πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις ...ισως ειναι πιο πολλα απο καθε αλλη ..εργατικοι ανθρωποι και ας ειναι λιγοι...ευγε τους..δεν νομιζω να λενε ψεματα. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:00 Ο Qwerty 0 έγραψε: #5 30-12-24 16:00 Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 00:32 Ο ismember έγραψε: #6 31-12-24 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Elvi psychoticwaltz GDSKU elefther1ou_ koaidin vas2017 3gam Ersa tzoulio nonameuser ismember avass Qwerty 0 Maynard tsiobieman phoni Obi-Wan Kenobi Corfu kitty Scandal constansn bibliofagos Unboxholics iiTzArismaltor_ chester20080 antonis97 ioanna2007 estrela Debugging_Daemon Lathy panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 28-12-24 21:41 Αρχική Δημοσίευση από koaidin: πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις ...ισως ειναι πιο πολλα απο καθε αλλη ..εργατικοι ανθρωποι και ας ειναι λιγοι...ευγε τους..δεν νομιζω να λενε ψεματα. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:00 Ο Qwerty 0 έγραψε: #5 30-12-24 16:00 Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 00:32 Ο ismember έγραψε: #6 31-12-24 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Elvi psychoticwaltz GDSKU elefther1ou_ koaidin vas2017 3gam Ersa tzoulio nonameuser ismember avass Qwerty 0 Maynard tsiobieman phoni Obi-Wan Kenobi Corfu kitty Scandal constansn bibliofagos Unboxholics iiTzArismaltor_ chester20080 antonis97 ioanna2007 estrela Debugging_Daemon Lathy panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koaidin: πρωτη φορα βλεπω τοσα εργαστηρια σε πολυτεχνικη σχολη και νομιζα οτι κανω καποια λαθος Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις ...ισως ειναι πιο πολλα απο καθε αλλη ..εργατικοι ανθρωποι και ας ειναι λιγοι...ευγε τους..δεν νομιζω να λενε ψεματα.
Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2024 στις 16:00 Ο Qwerty 0 έγραψε: #5 30-12-24 16:00 Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 00:32 Ο ismember έγραψε: #6 31-12-24 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Elvi psychoticwaltz GDSKU elefther1ou_ koaidin vas2017 3gam Ersa tzoulio nonameuser ismember avass Qwerty 0 Maynard tsiobieman phoni Obi-Wan Kenobi Corfu kitty Scandal constansn bibliofagos Unboxholics iiTzArismaltor_ chester20080 antonis97 ioanna2007 estrela Debugging_Daemon Lathy panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων.
ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 00:32 Ο ismember έγραψε: #6 31-12-24 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gianikit Elvi psychoticwaltz GDSKU elefther1ou_ koaidin vas2017 3gam Ersa tzoulio nonameuser ismember avass Qwerty 0 Maynard tsiobieman phoni Obi-Wan Kenobi Corfu kitty Scandal constansn bibliofagos Unboxholics iiTzArismaltor_ chester20080 antonis97 ioanna2007 estrela Debugging_Daemon Lathy panosT436 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: Στο 2 έτος "έφυγα" από το τμήμα αυτό. Τα εργαστήρια στην πραγματικότητα είναι περισσότερες ώρες (στα μαθήματα που έχω διδαχθεί). Στην "Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση" στην πραγματικότητα είναι 4ωρες/μήνα, στις "Ηλεκτρικές Μετρήσεις" είναι 3 εργαστηριακές ασκήσεις, 2 ώρες η κάθε μία, στην "Φυσική", 4 εργαστηριακές ασκήσεις (2ωρες η κάθε μία). Και άλλα μπορώ να πω, τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο.
Qwerty 0 Νεοφερμένο μέλος Ο Qwerty 0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:43 Ο Qwerty 0 έγραψε: #7 31-12-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ismember: Ρε φίλε, διακρίνω μια αγανάκτηση. Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα και έχουν το νόημα τους. Η μεγαλύτερη άνευ λόγου κούραση πιστεύω θα συμφωνήσεις είναι τα 5+ ώρα Σχέδιο. Click για ανάπτυξη... "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα.
ismember Νεοφερμένο μέλος Ο ismember αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2024 στις 18:20 Ο ismember έγραψε: #8 31-12-24 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα.
Αρχική Δημοσίευση από Qwerty 0: "Τα περισσότερα εργαστήρια του 1ου έτους, τουλάχιστον, ήταν αρκετά χρήσιμα" Φοιτητής του τμήματος είσαι; Μόνο τα εργαστήρια ηλεκτρικών μετρήσεων άξιζαν, 100%, της φυσικής και του προγραμματισμού ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωτοετής είμαι. Της Φυσικής το Modellus είναι ψιλοάχρηστο, αλλά της περίθλασης έχει ενδιαφέρον. Για του προγραμματισμού φταίει το πώς γίνεται το μάθημα.