ΗΜΜΥ Βόλου vs ΗΜΜΥ Χανιών

vint75

Νεοφερμένο μέλος

Ο vint75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Τι διαφορές υπάρχουν? Όλοι μιλάνε για ελλιπή τμήματα. Εξηγήστε μου όσοι μπορείτε πρέπει να φτιάξω μηχανογραφικό!
 

F1L1PAS

Νεοφερμένο μέλος

Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 79 μηνύματα.
Αν μπορείς, για να μην αντιγράφω κείμενα, διάβασε από αυτό το λινκ αυτά που λέω για το ΗΜΜΥ Χανίων. Και αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία, πες μου. (Για το τμήμα του Βόλου δεν γνωρίζω να σου πω.)


 

Greg25

Νεοφερμένο μέλος

Ο Greg25 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Εγώ σπουδάζω στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και είμαι 1ο έτος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το τμήμα είναι οργανωμένο έχει υψηλό επίπεδο το πρόβλημα του όπως έχει ξαναναφερθεί είναι η χαμηλή χρηματοδότηση του και για αυτό δεν έχει ανεπτυγμένο τον τομέα της ενέργειας δηλαδή έχουμε λίγα εργαστήρια, καθηγητές αλλά γίνονται όλα τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών στον τομέα αυτό. Αν σε ενδιαφέρει το hardware, το software, οι τηλεπικοινωνίες, και τα ασθενή ρεύματα είναι μια χαρά τμήμα ειδικά στο software είναι πολύ δυνατό.Τωρα αν θες να ασχοληθείς με ενέργεια μπορείς αλλά όχι όπως π.χ στο ΗΜΤΥ της Πάτρας, Ξάνθη. Οι εγκαταστάσεις είναι καινούργιες κοντά στο κέντρο του Βόλου άρα δεν θα ταλαιπωρηθείς με λεωφορεία. Ο Βόλος σε ενοίκια δεν είναι ούτε φτηνή ούτε ακριβή πόλη δηλαδή θα βρεις από 280€ και πάνω περίπου για 30 τμ σπιτι. Έχει πολλές επιλογές διασκέδασης και είναι ωραία πόλη για φοιτητές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top