alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 12:50 Η alex08 έγραψε: #1 02-01-26 12:50 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 13:16 Ο Sotiris 12: #2 02-01-26 13:16 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ενέργειες και ρεύματα θα μπορούσες να δηλώσεις είτε CEID Πάτρας είτε Πληροφορικη του ΑΠΘ, μιας και ανέφερες Θεσ/νίκη ή Πάτρα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 14:46 Ο Samael έγραψε: #3 02-01-26 14:46 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Πάτρα. Όπου και να περάσεις τους στόχους σου θα τους πετύχεις. Αλλά εαν θες να γύρεις προς την πληροφορική, η Πάτρα έχει ένα μικρό edge. Όπως σε συμβούλεψε ο Σωτήρης πάντως, εαν δεν θες να μπεις στα βαθιά με την φυσική, την ενέργεια κτλπ. καλύτερα να προτιμήσεις εξαρχής ένα τμήμα πληροφορικής. Στο ημμυ θα υποφέρεις καθώς θα πρέπει να περάσεις αρκετά μαθήματα που δεν θα σχετίζονται άμεσα με την πληροφορική. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο redpointer: #4 02-01-26 15:23 Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 11:37 Ο gegeorgiou90: #5 03-01-26 11:37 Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2026 Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 14:18 Ο Sotiris 12: #6 03-01-26 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ
Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 13:16 Ο Sotiris 12: #2 02-01-26 13:16 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ενέργειες και ρεύματα θα μπορούσες να δηλώσεις είτε CEID Πάτρας είτε Πληροφορικη του ΑΠΘ, μιας και ανέφερες Θεσ/νίκη ή Πάτρα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 14:46 Ο Samael έγραψε: #3 02-01-26 14:46 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Πάτρα. Όπου και να περάσεις τους στόχους σου θα τους πετύχεις. Αλλά εαν θες να γύρεις προς την πληροφορική, η Πάτρα έχει ένα μικρό edge. Όπως σε συμβούλεψε ο Σωτήρης πάντως, εαν δεν θες να μπεις στα βαθιά με την φυσική, την ενέργεια κτλπ. καλύτερα να προτιμήσεις εξαρχής ένα τμήμα πληροφορικής. Στο ημμυ θα υποφέρεις καθώς θα πρέπει να περάσεις αρκετά μαθήματα που δεν θα σχετίζονται άμεσα με την πληροφορική. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο redpointer: #4 02-01-26 15:23 Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 11:37 Ο gegeorgiou90: #5 03-01-26 11:37 Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2026 Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 14:18 Ο Sotiris 12: #6 03-01-26 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εάν δεν ενδιαφέρεσαι για ενέργειες και ρεύματα θα μπορούσες να δηλώσεις είτε CEID Πάτρας είτε Πληροφορικη του ΑΠΘ, μιας και ανέφερες Θεσ/νίκη ή Πάτρα.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 14:46 Ο Samael έγραψε: #3 02-01-26 14:46 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Πάτρα. Όπου και να περάσεις τους στόχους σου θα τους πετύχεις. Αλλά εαν θες να γύρεις προς την πληροφορική, η Πάτρα έχει ένα μικρό edge. Όπως σε συμβούλεψε ο Σωτήρης πάντως, εαν δεν θες να μπεις στα βαθιά με την φυσική, την ενέργεια κτλπ. καλύτερα να προτιμήσεις εξαρχής ένα τμήμα πληροφορικής. Στο ημμυ θα υποφέρεις καθώς θα πρέπει να περάσεις αρκετά μαθήματα που δεν θα σχετίζονται άμεσα με την πληροφορική. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο redpointer: #4 02-01-26 15:23 Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 11:37 Ο gegeorgiou90: #5 03-01-26 11:37 Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2026 Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 14:18 Ο Sotiris 12: #6 03-01-26 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alex08: Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι γ λυκειου θετικη κατεύθυνση και μάλλον έχω αποφασίσει αν μπορέσω να περάσω ημμυ και να ασχοληθώ όμως κυρίως με κατεύθυνση πληροφορικης όχι ενέργειες και τέτοια.... Ποιο τμήμα πιστεύετε είναι καλύτερο από άποψη γνωσεων αλλά και καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης απθ ή πατρας; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Πάτρα. Όπου και να περάσεις τους στόχους σου θα τους πετύχεις. Αλλά εαν θες να γύρεις προς την πληροφορική, η Πάτρα έχει ένα μικρό edge. Όπως σε συμβούλεψε ο Σωτήρης πάντως, εαν δεν θες να μπεις στα βαθιά με την φυσική, την ενέργεια κτλπ. καλύτερα να προτιμήσεις εξαρχής ένα τμήμα πληροφορικής. Στο ημμυ θα υποφέρεις καθώς θα πρέπει να περάσεις αρκετά μαθήματα που δεν θα σχετίζονται άμεσα με την πληροφορική.
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο redpointer: #4 02-01-26 15:23 Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 11:37 Ο gegeorgiou90: #5 03-01-26 11:37 Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2026 Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 14:18 Ο Sotiris 12: #6 03-01-26 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη!
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 11:37 Ο gegeorgiou90: #5 03-01-26 11:37 Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2026 Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 14:18 Ο Sotiris 12: #6 03-01-26 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί.
Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 14:18 Ο Sotiris 12: #6 03-01-26 14:18 Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους. gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gegeorgiou90: Ceid Πάτρας, κορυφαία σχολή. ΗΜΜΥ ΑΠΘ να πας μόνο αν θες να βγεις με γνώσεις Πολιτικού Μηχανικού, αλλά δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η σχολή μου μοιάζει "copy-paste" των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, αλλα με αλλαγμένους όρους ώστε να είναι Ηλεκτρολογικοί. Click για ανάπτυξη... Συγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν οι πολιτικοί μηχανικοι με τους ηλεκτρολογους.
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 500 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 16:56 Ο gegeorgiou90: #7 03-01-26 16:56 Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ. alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν σπούδασζα ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ο κορμός τελείωνε στο 5ο εξάμηνο και από το 6ο επέλεγες ροές ολόκληρες και μισές μεταξύ 13 (αν θυμάμαι καλά) ροών, πάνω από 200 μαθήματα με περισσότερους από 1000 συνδυασμούς. Υπήρχαν επιλογές κια για τον πιο περίεργο. Στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ που είχα δει επέλεγες στο 7ο εξάμηνο (μέχρι και το 7ο εξάμηνο υπήρχαν μαθήματα κορμού) μεταξύ απλώς 4 κατευθύνσεων με περιορισμένες επιλογές μαθημάτων (κάτω από 80 μαθήματα επιλογής). Μόλις είχα δει τον οδηγό σπουδών των ΗΜΜΥ ΑΠΘ, μου θύμιζε πολύ Ηλεκτροποιημένους Πολιτικούς Μηχανικούς ΕΜΠ.
alex08 Νεοφερμένο μέλος Η alex08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2026 στις 23:32 Η alex08 έγραψε: #8 03-01-26 23:32 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Οποιο ειναι πιο κοντα στην πολη σου. Μην πας ημμυ αν θες πληροφορικη πηγαινε επιτοπου ceid η πληροφορικη! Click για ανάπτυξη... Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware.
Sotiris 12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 192 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 00:14 Ο Sotiris 12: #9 04-01-26 00:14 Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sakplat Drscientist elefther1ou_ χημεια4λαιφ Sotiris 12 st.krf Leo komm katia.m Entropy24 Maynard Debugging_Daemon katerina1980 GIANCHRIS Giannis_19 korlef aris65 Xryssa ksr7765 AggelikiGr gegeorgiou90 alex08 F1L1PAS Anna1974. Corfu kitty redpointer Lathy kostis76 gianikit Kafkinos tsiobieman sophiaa Indecisive2 Obi-Wan Kenobi charmander Scandal thenutritionist FNC_Sophia panosT436 friesnchocolate BillyTheKid user110908 abyssiniancat Peratsis lain michaela888 Arvacon kyriako psychoticwaltz Mixalis! elinamav zaxarhh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alex08: Το ceid όμως δεν είναι περισσότερο για software; Εγώ ενδιαφέρομαι για ενσωματωμένα συστήματα οπότε θέλω να έχω και κάποια βάση στο hardware. Click για ανάπτυξη... Το ceid είναι πολύ δυνατό και στο software και στο hardware. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα σπουδών.
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2026 στις 12:57 Ο redpointer: #10 04-01-26 12:57 Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!)
F1L1PAS Νεοφερμένο μέλος Ο F1L1PAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2026 στις 05:05 Ο F1L1PAS έγραψε: #11 05-01-26 05:05 Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο....
Αρχική Δημοσίευση από redpointer: Παντως για τους ημμυ αν βγαλει καποιος το κομματι των υπολογιστων δεν εχει τοσο τρελη αποκατασταση για το ονομα της σχολης (παντα λεγαμε απο το σχολειο ημμυ ειναι το καλυτερο!) Click για ανάπτυξη... Το ημμυ είχε, έχει και (λογικά) θα έχει μηδενική ανεργία, από τομέα Ενέργειας έως και τομέα Πληροφορικής. Όσον αφορά τις απολαβές, αυτό ειναι αλλου παπά ευαγγελιο....