thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Εσείς τί λέτε; Ζούμε με αξιοπρέπεια όντας καλοί υπερασπίζοντας τα πιστεύω μας και το δίκιο;;
Ή ζω όπως γουστάρω χωρίς να νοιάζομαι πολύ για τους άλλους προκειμένου να περάσω εγώ καλά σε αυτή τη ζωή;;
Υποστηρίζετε τη θεωρία του Νίτσε; ότι δηλαδή πρέπει να είσαι δυνατός και ότι μόνο οι δυνατοί επιβιώνουν, πατώντας επί πτωμάτων προκειμένου να είσαι δυνατός, αδιαφορώντας για τους άλλους;
Ξέρω περίεργο θέμα αλλά κάνοντάς στο στην Ιστορία μου κίνησε την περιέργεια.
Περνάω καλά και ζω όπως θέλω εγώ ή προσαρμόζω τις ανάγκες μου ζώντας με αξιοπρέπεια; Ιδού το ερώτημα ή δίλημμα...
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι ασπρο-μαυρο, αυτα τα δυο μπορουν να συνδιαστουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Τώρα το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις τον κατάλληλο συνδυασμό...
Αύτό εσύ θα το πετύχεις

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκτός απ' αυτό νομίζω ότι ζώντας με αξιοπρέπεια εν μέρει καλύπτεις και το δεύτερο μέρος, γιατί νιώθεις καλά με εσένα και τη ζωή σου (άσε που δεν σε κυνηγάει και κανείς

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

(Ναι, τώρα αν "θίγεται" η Σούλα απ' τη μοικάνα μου δεν φταίω εγώ, αυτή έχει το πρόβλημα.)
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Κάνεις συνδυασμό αυτών των δύο, προκειμένου να ικανοποιείς τις ανάγκες σου και τα θέλω σου, αλλά να σέβεσαι και τις προταιρεότητες των άλλων.
Τώρα το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις τον κατάλληλο συνδυασμό...
Αύτό εσύ θα το πετύχεις![]()
αυτό ακριβώς, με λίγα λόγια, ψάχνεις τη χρυσή τομή...

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Περνάω καλά, μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας

Orestes
Δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Τίποτα από τα δύο.
Περνάω καλά, μέσα στα πλαίσια της κοινωνίας![]()
+++ συμφωνω :iagree:

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά μιλάμε για πίστη στις αξίες και τα ιδανικά τα οποία ορίζει
η ηθική και η συνείδησή του καθενός μας....,,,δηλ. αξιοπρέπεια
ή
για καθωσπρεπισμό για κοινωνική αποδοχή..............παραμερίζοντας όλα τα παραπάνω.
Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

Κάνοντας μια ζωή χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους είσαι ανάξιος να ζείς...
Σκέψου μόνο ότι αυτοί καθορίζουν την προσωπική σου ευτυχία...

Απλά τα πράγματα...
Κάνοντας μια ζωή χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους είσαι ανάξιος να ζείς...
Σκέψου μόνο ότι αυτοί καθορίζουν την προσωπική σου ευτυχία...
Γιατι οι άλλοι καθορίζουν την προσωπική σου ευτυχία;;;;:what:

fairy2008
Νεοφερμένο μέλος

Mafiozos_16
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι οι άλλοι καθορίζουν την προσωπική σου ευτυχία;;;;:what:![]()
Γιατί από αυτούς εξαρτάσαι κυρίως...
Σκέψου πώς θα ζούσες μόνη σου και πώς θα ζούσες χάρη σε αυτούς...
Μπορούν να κάνουν τις απλές καθημερινές στιγμές σου τέλειες...
Στην τελική δεν νομίζω να είχε άδικο ο Albert...:no1:

Γιατί από αυτούς εξαρτάσαι κυρίως...
Σκέψου πώς θα ζούσες μόνη σου και πώς θα ζούσες χάρη σε αυτούς...
Μπορούν να κάνουν τις απλές καθημερινές στιγμές σου τέλειες...
Στην τελική δεν νομίζω να είχε άδικο ο Albert...:no1:
Το οτι εσυ εχεις την χ,ψ σχεση με καποιον αλλο εξαρταται απο σενα, απο κει και περα ειναι αμφιδρομη σχεση. Δεν ειναι απαραιτητο οτι οι αλλοι σε κανουν ευτυχισμενο ομως, μπορει αλλος να βρισκει ευτυχια απο την κοινωνικοποιηση, αλλος απο κατι αλλο ασχετο. Επισης, αναφερεσαι σε καποιους συγκεκριμενους;
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Ζω πάντως όπως γουστάρω, επειδή δε γουστάρω ποτέ να κάνω κάτι που θα παραβιάσει το πεδίο ελευθεριών των άλλων, εφόσον αυτό είναι ίσο με το δικό μου. Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι να είσαι αυτός που θες να είσαι, όχι αυτός που θέλουν οι άλλοι να είσαι.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.