Που κολλαει η μοζαμβικη; Απλα ειπα οτι δεν γινεται να κανει προσκληση το κρατος προς εξειδικευμενο προσωπικο και να το αντιμετωπιζει διαφορετικα απο τους γερμανους πολιτες σε θεμα μισθου.Το προς ποιες χωρες κανουν προσκληση,ειναι αλλο θεμα.
Οσο για το μισθολογιο κανεις λαθος.Για μια δυνατη οικονομια 2-2,5 χιλιαδες ευρω καθαρα για "επιστημονες" δεν ειναι πολλα.
Προ φορων παμε στα 4-5 χιλιαρικα. Δες εδω :
https://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t25792.html
Έξυπνο παιδί είσαι,προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλω να πω...το να βγαίνει το "αφεντικό" της Ευρωζώνης και να απευθύνει ΔΗΜΟΣΙΑ πρόσκληση ΕΙΔΙΚΑ στο "νότο" για να προσφέρει ένα κομμάτι ψωμί στους πεινασμένους "νότιους" αφού τους έχει πρώτα πάρει τα σώβρακα,είναι το λιγότερο προκλητικό...
Αλλά τι λέω,εδώ βγάζουν δημοσιεύματα για την Ελλάδα επισυνάπτοντας εικόνες ανθρώπων να ζητιανεύουν με απλωμένο χέρι,σ'αυτό θα κολλήσουμε!
Εμένα όσοι γνωστοί μου (με πτυχία κ.λπ.) πήγαν και βρήκαν δουλειά εκεί παίρνουν 20%-25% λιγότερα από άλλους συναδέλφους τους στην ίδια επιχείρηση με τα ίδια προσόντα και αρμοδιότητες και μάλιστα όταν το διαπίστωσαν και παραπονέθηκαν τους λένε "μα έχετε παιδιά ή οικογένεια στη Γερμανία;Οι άλλοι συνάδελφοί σας είναι παντρεμένοι κ.λπ." μιλάμε τώρα ή τραγουδάμε;
Το link που ανέβασες είναι απ'το 2005 και παρ'όλη την παλαιότητά μου,δεν βλέπω που λεεί ότι κάποιος πιτσιρικάς επιστήμων καθαρίζει τόσο χρήμα μηνιαίως...αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας!
Η ουσία είναι ότι όπως θα πάει να ζήσει στη Γερμανία του 2012 ένας νέος Έλληνας θα μπορούσε να ζήσει και στην Ελλάδα του 2007 ή 2008...
μην τα ισοπεδωνουμε και ολα!!! ελεος πια !!!
πως χαρακτηριζεις εναν λαο κοπρο απο τη στιγμη που δεν εχεις την ελαχιστη επαφη μαζι του
Το τι επαφή έχω με τον οποιονδήποτε άσε να το ξέρω εγώ,εσένα δεν σε ξέρω κι από χθες και γι'αυτό χαμήλωσε τους τόνους!
Δεν έμεινε και κάτι να ισοπεδώσω!Παγκόσμιοι πόλεμοι,γενοκτονίες,εμπορικά νταβατζιλίκια,σκάνδαλα Siemens,πλαστοί προϋπολογισμοί και τώρα αφαίμαξη εργατικού δυναμικού...δεν έμεινε και τίποτα που να μην έχουν κάνει τούτοι!
Εδώ πλέον κυκλοφορούμε σε μια ξένη χώρα και μας λένε κλέφτες και ζητιάνους κατάμουτρα κι εσύ θίχτηκες και σε πιάσαν οι ευαισθησίες μη σου κακοκαρδίσω τους κωλοΓερμαναράδες!
Κακό ψόφο να'χουν κι αυτοί και οι "δικοί" μας και όλοι όσοι σκαρφίζονται τα πάσης φύσεως οικονομικά τερτίπια για να μου πίνουν εμένα το μεδούλι...