Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Θα συμφωνησω με την cookie, η γεωγραφία ήταν από τα ευκολότερα μαθήματα! Όμως μαθήματα όπως αρχές οικονομίας, ΚΠΑ δεν τα χώνεψα ποτε..να γιατί δεν μου αρέσει και το ΑΟΔΕ![]()
...το ΚΠΑ ούτε εμένα μου άρεσε τόσο, ούτε καν πρόσεχα όταν παρέδιδε μάθημα αυτή. Παρόλα αυτά στις εξετάσεις της είχα γράψει ένα ωραίο 14άρι.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ρε εμένα ήταν λίγο weirdo η καθηγήτρια. Στο διαγώνισμα α τετραμήνου θυμάμαι, τhς είχα γράψει τα πάντα ακριβώς όπως τα έλεγε το σχολικό και μου βάζει 14!! Και της λέω μα κυρία, κάποιο λάθος θα κάνατε, και μου λέει όχι καλα σου'βαλα 14 γιατί εισαι παπαγάλος και'γω παπαγάλους δεν θέλω στο τμήμα μου και απορούσε γιατί αφού είναi εύκολο το μάθημα. Να ο λόγος που πλέον δεν θέλω να ακούω για ΚΠΑ. Anyways.....το ΚΠΑ ούτε εμένα μου άρεσε τόσο, ούτε καν πρόσεχα όταν παρέδιδε μάθημα αυτή. Παρόλα αυτά στις εξετάσεις της είχα γράψει ένα ωραίο 14άρι.![]()

Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γλωσσα, Ιστορια, Οικιακη,
Θρησκευτικα, Λογοτεχνια
και Φυσική.
Βασικα τα περισσοτερα ειναι
επαναληψη της Στ'.
Τωρα βεβαια δεν ειναι και ολα
αγαπημενα μου,απο τα παραπανω
2-3 μου αρεσουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...