Εχώ αρχίσει να αμφιβάλω για την κατευθυνσή που επέλεξα...πάλι.

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 835 μηνύματα.
Μετά το τέλος του πρώτου έτους στην σχολή υπάρχει υποχρεωτικό εξάμηνο ταξίδι. Νομίζω αυτό είναι αρκετό για να δεις αν μπορείς να αντέξεις τη ζωή στα πλοία (υποθέτω έχει αρκετή ρουτίνα σε αυτή τη φάση). Οπότε, ο χρόνος που θα χαθεί αν δεν σου αρέσει μειώνεται σημαντικά. Δεν το λέω αυτό για να σε αποθαρρύνω από τη νομική. Εσύ θα επιλέξεις.
Κ εγω αυτο θα προτεινα. Πηγαινε ΑΕΝ, κανε το πρωτο ταξιδι κ αν τελικα δε σου αρεσει, παρατα τη και δωσε πανελληνιες ξανα. Ενας φιλος μου που εκανε παντως το πρωτο του ταξιδι και διαλεξε εμπορικο πλοιο (φορτηγο), καθησε 6 μηνες στο καραβι και απ οτι μου ειπε δεν κατεβηκαν καμμια φορα σε λιμανι, μονο στην προβλητα κατεβηκε κανα 2 φορες να βοηθησει σε κατι και ανεβηξε ξανα.

Δεν κατεβαινουν πια οι ναυτικοι στα λιμανια, τις περισσοτερες φορες αν οχι ολες, δεν πλησιαζαν καν το λιμανι, εμεναν μεσα βαθια στη θαλασσα και τους ανεφοδιαζαν απο εκει, γιατι τα καραβια αυτα ειναι και τεραστια, οποτε δεν ειδε και πολλα πραγματα. Ταξιδεψε Κινα, Ιαπωνια, Αυστραλια κλπ. και οταν του ελεγα να μου στειλει καμμια φωτογραφια, ηταν λες και την ειχε βγαλει με τα κυαλια, αλλα απ οτι μου ειπε, οντως τις πολεις αυτες που σταματησαν, μονο με τα κυαλια τις ειδε στην κυριολεξια... Ισως σε κανα επιβατικο να ειναι καλυτερα τα πραγματα, δεν ξερω, αλλα σιγουρα ενα ταξιδι θα σε πεισει.

Παντως τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν καποτε, εχουν αλλαξει παρα πολυ, οι ναυτικοι παλια οντως καθονταν μπορει και 3 βδομαδες στα λιμανια μεχρι να φορτωσουν, αλλα τωρα ολα γινονται αυθημερόν, οποτε οτι ιστοριες σου ελεγαν οι παλιοι, ειναι μιας αλλης εποχης που περασε ανεπιστρεπτί και οχι της δικης μας...

Υγ: Α και κατι ακομα... αν εισαι τυπος του ιντερνετ, θα πρεπει να μαθεις να ζεις χωρις αυτο, διαφορετικα θα πουληθεις στις καρτες και τα δεδομενα, αλλα και παλι μην περιμενεις να μπορεις να δεις βιντεο, για κανα μηνυματακι ισως...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top