qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

περίεργη αλλά και σχετικά ήπια... δηλαδή δεν έχω πάντα εκρήξεις θυμού και να φωνάζω και τέτοια... σπάνια... απλά η ψυχολογία μου τις περισσότερες φορές είναι σε επίπεδα πάτου. Άλλες φορές με πιάνει έτσι στα καλά καθούμενα μια θλιψη,ένα πλάκωμα στο στήθος. Άλλες πάλι συμπεριφέρομαι σαν χαζοχαρούμενη και είμαι μες την τρελή χαρά. Το έχει πάθει κανείς αυτό ?
Aρκετά συχνά

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι , εγω!!τι ζωδιο εισαι?οι διδυμοι το εχουν συνηθως!περίεργη αλλά και σχετικά ήπια... δηλαδή δεν έχω πάντα εκρήξεις θυμού και να φωνάζω και τέτοια... σπάνια... απλά η ψυχολογία μου τις περισσότερες φορές είναι σε επίπεδα πάτου. Άλλες φορές με πιάνει έτσι στα καλά καθούμενα μια θλιψη,ένα πλάκωμα στο στήθος. Άλλες πάλι συμπεριφέρομαι σαν χαζοχαρούμενη και είμαι μες την τρελή χαρά. Το έχει πάθει κανείς αυτό ?

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

να πχ τώρα μαγειρέυω και ακούω jungle bells rock και είμαι μες την καλή χαρά!
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

σιγουρα δεν εισαι καλα!ψαράκι....
να πχ τώρα μαγειρέυω και ακούω jungle bells rock και είμαι μες την καλή χαρά!

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ναι, εγω! Και ειμαι και Διδυμος...περίεργη αλλά και σχετικά ήπια... δηλαδή δεν έχω πάντα εκρήξεις θυμού και να φωνάζω και τέτοια... σπάνια... απλά η ψυχολογία μου τις περισσότερες φορές είναι σε επίπεδα πάτου. Άλλες φορές με πιάνει έτσι στα καλά καθούμενα μια θλιψη,ένα πλάκωμα στο στήθος. Άλλες πάλι συμπεριφέρομαι σαν χαζοχαρούμενη και είμαι μες την τρελή χαρά. Το έχει πάθει κανείς αυτό ?

fabulous
Δραστήριο μέλος

Ποιός δεν το παθαίνει ρε συ;περίεργη αλλά και σχετικά ήπια... δηλαδή δεν έχω πάντα εκρήξεις θυμού και να φωνάζω και τέτοια... σπάνια... απλά η ψυχολογία μου τις περισσότερες φορές είναι σε επίπεδα πάτου. Άλλες φορές με πιάνει έτσι στα καλά καθούμενα μια θλιψη,ένα πλάκωμα στο στήθος. Άλλες πάλι συμπεριφέρομαι σαν χαζοχαρούμενη και είμαι μες την τρελή χαρά. Το έχει πάθει κανείς αυτό ?
Green 13
Δραστήριο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο τη μια αισθανομαι σαν μεθυσμενος και απο την αλλη σαν ΕΜΟ... κλασικο εφηβικο συμπτωμα dont worry!:no1:
....μπορείς αν θέλεις να είσαι και τα δύο!!!!!

Green 13
Δραστήριο μέλος

Cult!

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η εφηβεια μου; Χμμμ.... μαλλον καταπιεσμενη θα τη χαρακτηριζα. Εγω ο ιδιος μαλιστα καταπιεζα τον εαυτο μου, δεν υπηρχε σε καμια περιπτωση καταπιεση απο την οικογενεια μου. Ηθελα παντα σε ολα να ειμαι τελειος (κυριως σε ο,τι αφορουσε το σχολειο) και πολλες φορες εβαζα αυτη την αναγκη μου πανω απο αλλα "θελω" μου. Ειχα φοβερη τελειομανια που ευτυχως μετα τα 15-16 μου εξομαλυνθηκε.
Επισης χαρακτηριστηκε απο φοβερες και αποτομες εναλλαγες διαθεσης και πολυ κλεισιμο στον εαυτο μου. Στοιχεια που ακομα υπαρχουν βεβαια!
Γενικα στην εφηβεια δεν εκανα πραγματα που εκαναν αλλοι συνομηλικοι μου και αυτα τα... "απωθημενα" (κατα καποιο τροπο) τωρα αρχιζουν και βγαινουν στην επιφανεια.
Ακριβώς τα ίδια! Μα ακριβώς! Σαν να διαβάζω την περιγραφή μου! Μόνο που εγώ δεν ξέρω πώς θα εξελιχθώ επειδή είμαι μικρότερη! Πιστεύω ότι αργότερα θα μου βγει μια παιδικότητα, ένας παλιμπαιδισμός καλύτερα!Γενικά με χαρακτηρίζουν "σοβαρή" οι φίλοι μου και εγώ νομίζω ότι κάποιες φορές "υπερβάλλω" στη σοβαρότητα αλλά δε μπορώ να πω ότι περνάω άσχημα...ίσα ίσα! Ευτυχώς με αγαπάνε (θέλω να ελπίζω) και με ανέχονται! Έτσι κι αλλιώς ένας πιο σοβαρός πάντα χρειάζεται για να μην ξεφεύγουμε!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

xman
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως για τις τρέλες που αναφέρθηκαν, ο αδερφός μου σ'όλη την εφηβεία ήταν ένα ήρεμο παιδί. Βασικά γενικά είναι ήρεμος άνθρωπος, αλλά τότε ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε. Καιγόταν στα video games του, διάβαζε και έβγαινε καμια βόλτα με την παρέα. Την κανονική του εφηβεία, την περνάει τώραΈχει περισσότερα νεύρα τα τελευταία 2χρόνια (ενώ έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες ξερω γω) και κάνει περισσότερα παλαβά πράγματα. Δεν ξέρω, ίσως είναι στοιχείο της φοιτητικής ζωής τελικά
![]()
ιδιος εγω.

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Πάντως για τις τρέλες που αναφέρθηκαν, ο αδερφός μου σ'όλη την εφηβεία ήταν ένα ήρεμο παιδί. Βασικά γενικά είναι ήρεμος άνθρωπος, αλλά τότε ούτε μιλούσε ούτε λαλούσε. Καιγόταν στα video games του, διάβαζε και έβγαινε καμια βόλτα με την παρέα. Την κανονική του εφηβεία, την περνάει τώραΈχει περισσότερα νεύρα τα τελευταία 2χρόνια (ενώ έχουν τελειώσει οι πανελλήνιες ξερω γω) και κάνει περισσότερα παλαβά πράγματα. Δεν ξέρω, ίσως είναι στοιχείο της φοιτητικής ζωής τελικά
![]()
Κι εμένα κάπως έτσι θα γίνει φαντάζομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.