Devina
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά νομίζω από προσωπική εμπειρία ότι και σε αυτό παίζουν ρόλο οι φίλοι...δηλαδή αν θα περάσει ομαλά ή όχι... π.χ στην β'-γ' γυμνασίου έκανα πολύ χειρότερα πράγματα από ότι κάνω τώρα με τα άτομα που έκανα παρέα.Από την στιγμή που ξεκόψαμε, να το πω...''ησύχασα''. Με την έννοια ότι δεν ήθελα να κάνω και κάτι άλλο...είχα χορτάσει δηλαδή. Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό..δεν ξέρω... ο χρόνος θα δείξει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θυμαμαι οταν ειμουν καπου 16 καναμε οτι ναναι μιλαμε, δυαλυσαμε με ξυλα και ροπαλα ενα εγκατελελειμενο αυτοκινητο (ενα αρχαιο fiesta) και μετα το τρακαραμε σε εναν τοιχο

Βαζαμε καδους στη μεση του δρομου και σπαγαμε πλακα με τους εξαγριωμενους οδηγους που κατεβαιναν να σπρωξουν τους καδους. Αναβαμε φωτιες και μπαρμπεκιου στην παραλια τα μεσανυχτα και μετα βουρ για βουτιες.
Αυτα θυμαμαι. Η τοπ φαση ηταν 3η Γυμνασιου και 1η Λυκειου.:xixi:
Τωρα που ειμαι φοιτητης παιζει ναχει περισσοτερη πλακα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Μερικές φορές μου φταίνε όλα... Ακόμα κι οι πιο αθώοι άνθρωποι.
Γενικώς, είμαι κυκλοθυμική, μια λέξη και μόνο μπορεί να μου αλλάξει διάθεση αμέσως. Με τους γονείς μου τσακώνομαι, αλλά όσο είναι σπίτι (δηλαδή σχεδόν ποτέ)

Τρέλες ΠΑΝΤΑ έκανα. Απο τότε που ήμουν 6 χρονων... Απο το να κρύψω ένα κουτάβι στο υπόγειο του σπιτιού μου, εώς και να μπω με τα ρούχα στη θάλασσα Γενάρη μήνα

Δεν ξέρω ακόμα ποια είμαι... Θα το βρω στη πορεία

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Παρολα αυτα, εξακολουθω να τα κραταω ολα μεσα μου. Σιγουρα καποια στιγμη θα ξανα εκραγω, αλλα δεν μπορω να προσδιορισω το ποτε!

ειμαι παρα πολυ κλειστος χαρακτηρας,δν ανοιγομαι σε κανεναν...ωρες ωρες θελω να κλαψω για να ξαλαφρωσω γτ με το να τα κρατας ολα μεσα σου,δν ειναι και οτι καλυτερο..
sofia_93
Νεοφερμένο μέλος

purplebutterfly
Νεοφερμένο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ουτε κι εγω ειχα φιλους. Οντως, οταν περνας αυτη την περιοδο με τη σκεψη οτι εισαι ολομοναχος και δεν υπαρχει ενας ανθρωπος που να σε καταλαβαινει ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα...Εγώ την ξεπέρασα στις αρχές της Α' λυκείου. Το μόνο θλιβερό ήταν ότι δεν είχα φίλους. Ήμουν αρκετά μόνος.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ουτε κι εγω ειχα φιλους. Οντως, οταν περνας αυτη την περιοδο με τη σκεψη οτι εισαι ολομοναχος και δεν υπαρχει ενας ανθρωπος που να σε καταλαβαινει ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα...
:iagree:Συμφωνώ...Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μόνος...άσχημο συναίσθημα.. και όχι μόνο στην εφηβεία αλλά και γενικά.
Green 13
Δραστήριο μέλος

Α! Μην ξεχασω τη μανια να ταλαιπωρω τα, ευτυχως οχι πολλα, σπυρακια στο μέτωπο

georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Green 13
Δραστήριο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

αρα μεχρι τοτε μεινε μακρια μας μην μας παρουν τα σκαγια!!Εγω αντιθετα ειμαι ανθρωπος που απο μικρος τα κρατουσα ολα μεσα μου. Σε σημειο να μην καταλαβαινει ο αλλος οτι ειμαι στεναχωρημενος η δυσαρεστημενος... Πριν 2 χρονια εκανα αυτο που λενε το μεγαλο "μπαμ" και γιναμε "μυλος" στην οικογενεια!
Παρολα αυτα, εξακολουθω να τα κραταω ολα μεσα μου. Σιγουρα καποια στιγμη θα ξανα εκραγω, αλλα δεν μπορω να προσδιορισω το ποτε!![]()

Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ την ξεπέρασα στις αρχές της Α' λυκείου. Το μόνο θλιβερό ήταν ότι δεν είχα φίλους. Ήμουν αρκετά μόνος.
Έτσι όμως μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Και με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι ικανός να αποκτήσεις πολύ πιο αληθινές φιλίες.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.