bobiras11 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Μεγίστη (Καστελόριζο). Έχει γράψει 304 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:47 Ο bobiras11: #1 21-12-07 19:47 Η θερμοκρασία μιας πόλης t ώρες μετά τα μεσάνυχτα περιγράφεται συναρτήσει του χρόνου t από την σχέση: θ=ρημ(πτ/12) σε 0 βαθμούς Κελσίου, t?[0,24] α) Βρείτε το ρ αν γνωρίζετε ότι στις 2 μετά τα μεσάνυχτα η θερμοκρασία της πόλης είναι 4 βαθμοί Κελσίου. β) Σχεδιάστε τη γ.π. σε πλάτος μια περιόδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:50 Ο miv έγραψε: #2 21-12-07 19:50 Αυτες ειναι θεικες. Επειδη ειμαι bussines-minded ομως, προτιμω οταν μιλαει για συναρτηση που δινει πωλησεις, να βρειτε ποτε ειχε λιγοτερες/περισσοτερες (ακροτατα) κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 23:55 Ο PROTEAS1992: #3 14-01-08 23:55 Βασικά, υπάρχει και η φυσική γι' αυτο το λόγο και η χημεία! Η άλγεβρα απλώς είναι η {{γλώσσα}} τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:02 Ο Anarki έγραψε: #4 15-01-08 00:02 Ε ναι, τα μαθηματικά είναι εργαλείο, οχι επιστήμη. Αναμένω βρίσιμο απο τον mostel . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:05 Ο miv έγραψε: #5 15-01-08 00:05 Στη φυσικοχημεια ναι, φυσικα ειναι εργαλειο και οχι επιστημη...Δε νομιζω οτι κανενας φυσικος κοιταει τη μαθηματικη, αλλα μονο τη φυσικη ορθοτητα αυτων που γραφει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:12 Ο Γιώργος έγραψε: #6 20-01-08 19:12 Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η θερμοκρασία μιας πόλης t ώρες μετά τα μεσάνυχτα περιγράφεται συναρτήσει του χρόνου t από την σχέση: θ=ρημ(πτ/12) σε 0 βαθμούς Κελσίου, t?[0,24] α) Βρείτε το ρ αν γνωρίζετε ότι στις 2 μετά τα μεσάνυχτα η θερμοκρασία της πόλης είναι 4 βαθμοί Κελσίου. β) Σχεδιάστε τη γ.π. σε πλάτος μια περιόδου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:50 Ο miv έγραψε: #2 21-12-07 19:50 Αυτες ειναι θεικες. Επειδη ειμαι bussines-minded ομως, προτιμω οταν μιλαει για συναρτηση που δινει πωλησεις, να βρειτε ποτε ειχε λιγοτερες/περισσοτερες (ακροτατα) κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 23:55 Ο PROTEAS1992: #3 14-01-08 23:55 Βασικά, υπάρχει και η φυσική γι' αυτο το λόγο και η χημεία! Η άλγεβρα απλώς είναι η {{γλώσσα}} τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:02 Ο Anarki έγραψε: #4 15-01-08 00:02 Ε ναι, τα μαθηματικά είναι εργαλείο, οχι επιστήμη. Αναμένω βρίσιμο απο τον mostel . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:05 Ο miv έγραψε: #5 15-01-08 00:05 Στη φυσικοχημεια ναι, φυσικα ειναι εργαλειο και οχι επιστημη...Δε νομιζω οτι κανενας φυσικος κοιταει τη μαθηματικη, αλλα μονο τη φυσικη ορθοτητα αυτων που γραφει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:12 Ο Γιώργος έγραψε: #6 20-01-08 19:12 Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτες ειναι θεικες. Επειδη ειμαι bussines-minded ομως, προτιμω οταν μιλαει για συναρτηση που δινει πωλησεις, να βρειτε ποτε ειχε λιγοτερες/περισσοτερες (ακροτατα) κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PROTEAS1992 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλειος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 23:55 Ο PROTEAS1992: #3 14-01-08 23:55 Βασικά, υπάρχει και η φυσική γι' αυτο το λόγο και η χημεία! Η άλγεβρα απλώς είναι η {{γλώσσα}} τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:02 Ο Anarki έγραψε: #4 15-01-08 00:02 Ε ναι, τα μαθηματικά είναι εργαλείο, οχι επιστήμη. Αναμένω βρίσιμο απο τον mostel . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:05 Ο miv έγραψε: #5 15-01-08 00:05 Στη φυσικοχημεια ναι, φυσικα ειναι εργαλειο και οχι επιστημη...Δε νομιζω οτι κανενας φυσικος κοιταει τη μαθηματικη, αλλα μονο τη φυσικη ορθοτητα αυτων που γραφει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:12 Ο Γιώργος έγραψε: #6 20-01-08 19:12 Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά, υπάρχει και η φυσική γι' αυτο το λόγο και η χημεία! Η άλγεβρα απλώς είναι η {{γλώσσα}} τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:02 Ο Anarki έγραψε: #4 15-01-08 00:02 Ε ναι, τα μαθηματικά είναι εργαλείο, οχι επιστήμη. Αναμένω βρίσιμο απο τον mostel . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:05 Ο miv έγραψε: #5 15-01-08 00:05 Στη φυσικοχημεια ναι, φυσικα ειναι εργαλειο και οχι επιστημη...Δε νομιζω οτι κανενας φυσικος κοιταει τη μαθηματικη, αλλα μονο τη φυσικη ορθοτητα αυτων που γραφει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:12 Ο Γιώργος έγραψε: #6 20-01-08 19:12 Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε ναι, τα μαθηματικά είναι εργαλείο, οχι επιστήμη. Αναμένω βρίσιμο απο τον mostel . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 00:05 Ο miv έγραψε: #5 15-01-08 00:05 Στη φυσικοχημεια ναι, φυσικα ειναι εργαλειο και οχι επιστημη...Δε νομιζω οτι κανενας φυσικος κοιταει τη μαθηματικη, αλλα μονο τη φυσικη ορθοτητα αυτων που γραφει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:12 Ο Γιώργος έγραψε: #6 20-01-08 19:12 Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στη φυσικοχημεια ναι, φυσικα ειναι εργαλειο και οχι επιστημη...Δε νομιζω οτι κανενας φυσικος κοιταει τη μαθηματικη, αλλα μονο τη φυσικη ορθοτητα αυτων που γραφει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 19:12 Ο Γιώργος έγραψε: #6 20-01-08 19:12 Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εφαρμογές από άλγεβρα στην καθημερινή ζωή Click για ανάπτυξη... Τι ωραία η λακούβα στην οποία έπεσε τ' αμάξι μου. Για να δω από ποια συνάρτηση προσεγγίζεται μπας και μου βγει υπερβολική και πάρω καλύτερη αποζημίωση. Γραμμικότητα in real life? Nahhhhh! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.