djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Ο djimmakos: #1 16-10-09 20:42 Στο σχολείο μας επέλεξαν τρία παιδιά για να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Νοεμβρίου (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ ). Μη με ρωτήσετε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ακόμα. Πάντως θα πάει κανείς από εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Kansas Rocks!: #2 16-10-09 21:33 Μέσω του προγράμματος Euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 00:40 Η seize the day: #3 17-10-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Στο σχολείο μας επέλεξαν τρία παιδιά για να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Νοεμβρίου (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ ). Μη με ρωτήσετε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ακόμα. Πάντως θα πάει κανείς από εσάς; Click για ανάπτυξη... Είχα συμμετάσχει πέρυσι σε μια προσομοίωση συνεδρίασης της Ευρωβουλής στην Αθήνα.Υποθέτω πως είναι το ίδιο πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο σχολείο μας επέλεξαν τρία παιδιά για να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Νοεμβρίου (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ ). Μη με ρωτήσετε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ακόμα. Πάντως θα πάει κανείς από εσάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Kansas Rocks!: #2 16-10-09 21:33 Μέσω του προγράμματος Euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 00:40 Η seize the day: #3 17-10-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Στο σχολείο μας επέλεξαν τρία παιδιά για να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Νοεμβρίου (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ ). Μη με ρωτήσετε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ακόμα. Πάντως θα πάει κανείς από εσάς; Click για ανάπτυξη... Είχα συμμετάσχει πέρυσι σε μια προσομοίωση συνεδρίασης της Ευρωβουλής στην Αθήνα.Υποθέτω πως είναι το ίδιο πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μέσω του προγράμματος Euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 00:40 Η seize the day: #3 17-10-09 00:40 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Στο σχολείο μας επέλεξαν τρία παιδιά για να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Νοεμβρίου (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ ). Μη με ρωτήσετε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ακόμα. Πάντως θα πάει κανείς από εσάς; Click για ανάπτυξη... Είχα συμμετάσχει πέρυσι σε μια προσομοίωση συνεδρίασης της Ευρωβουλής στην Αθήνα.Υποθέτω πως είναι το ίδιο πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Στο σχολείο μας επέλεξαν τρία παιδιά για να πάμε στο Ευρωκοινοβούλιο Νέων στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 20-22 Νοεμβρίου (μεταξύ αυτών είμαι και εγώ ). Μη με ρωτήσετε τι θα κάνουμε, δεν ξέρω ακόμα. Πάντως θα πάει κανείς από εσάς; Click για ανάπτυξη... Είχα συμμετάσχει πέρυσι σε μια προσομοίωση συνεδρίασης της Ευρωβουλής στην Αθήνα.Υποθέτω πως είναι το ίδιο πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.