Με την λογική αυτή, ο Stephen Hawking θα πρεπε να έχει αυτοκτονήσει εδώ και καιρό.
Επίσης και για αυτά τα άτομα, γίνονται προσπάθειες απο την επιστήμη για να καλυτερέυσει η ζωή τους. Παρ'όλα αυτά ένας άνθρωπος αξίζει μόνο ζωντανός, και ας βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που μπορεί να υπάρξει.
Αυτό δεν είναι αξιοπρέπεια, αυτό είναι φεύγω ήρεμα και ήσυχα. Αξιοπρέπεια θα ήταν αν πέθαινε χωρίς να προδώσει ένα ιδανικό (αν και με αυτό διαφωνώ)
Και άρα να κάνουμε τον άλλο δολοφόνο επειδη εμείς εγκαταλείψαμε κάθε ελπίδα.
Για σκέψου λιγάκι αν βρισκόσουν εσύ σε αυτήν τη θέση...Κ τέλος ο οργανισμός δεν έχει ούτε νου ούτε λογική ούτε σκέψη...Αυτά ανήκουν στον άνθρωπο σαν πνευματικό ον κ η ανάγκη για ευθανασία δεν πηγάζει μόνο από τον πόνο που είναι λογικό κάποιος να θέλει να απαλλαχτεί αλλά επίσης κ από τη δυστυχισμένη ζωή...
Δεν νομίζω ούτε εγώ ούτε εσύ οτι μπορούμε να καταλάβουμε το πως νιώθει κάποιος που βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Η δυστυχισμένη ζωή μπορεί να γίνει ευτυχισμένη ζωή . Ο θάνατος παραμένει χωρίς χαρακτηρισμό σε όλες τις περιπτώσεις.
Για να σαι τόσο σίγουρος μάλλον έχεις κάποιες εμπειρίες. Care to share;
Ναι είναι αλήθεια ότι έχω κάποια εμπειρία αλλά αυτό δε σε αφορά...Κ τα όσα λες απλά με βρίσκουν πολύ αντίθετο...Αν διαβάσεις λίγο περισσότερο ίσως αλλάξεις κ άποψη..Άκου εκεί αξιοπρεπής θάνατος είναι φεύγω χωρις να προδώσω ιδανικά...Ή ο άνθρωπος έχει αξία όταν είναι μόνο ζωντανός...Από ένα σημείο κ μετά λες έλεος...