luisnazariodelima Εκκολαπτόμενο μέλος Ο luisnazariodelima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2020 στις 12:20 Ο luisnazariodelima: #1 16-07-20 12:20 Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2020 στις 13:17 Ο jim2015 έγραψε: #2 16-07-20 13:17 Αρχική Δημοσίευση από luisnazariodelima: Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί; Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι εσυ πιο θες.Προσωπικα θα προτεινα Ευελπιδων ειδικα Σωμάτων αν μπορεις,με οτι συνεπαγεται η στρατιωτικη ζωη.Η Αστυνομια εχει μεγαλυτερη επικινδυνοτητα ,κατα την ταπεινη μου αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim2015 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jim2015 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 340 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2020 στις 13:17 Ο jim2015 έγραψε: #2 16-07-20 13:17 Αρχική Δημοσίευση από luisnazariodelima: Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί; Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι εσυ πιο θες.Προσωπικα θα προτεινα Ευελπιδων ειδικα Σωμάτων αν μπορεις,με οτι συνεπαγεται η στρατιωτικη ζωη.Η Αστυνομια εχει μεγαλυτερη επικινδυνοτητα ,κατα την ταπεινη μου αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από luisnazariodelima: Ποιο θεωρείται καλύτερο και γιατί; Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι εσυ πιο θες.Προσωπικα θα προτεινα Ευελπιδων ειδικα Σωμάτων αν μπορεις,με οτι συνεπαγεται η στρατιωτικη ζωη.Η Αστυνομια εχει μεγαλυτερη επικινδυνοτητα ,κατα την ταπεινη μου αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.