Μόλις ανακάλυψα το συγκεκριμένο νήμα και αποφάσισα να θέσω και εδώ την ερώτησή μου, ώστε να είμαι στο σωστό σημείο και να μην προκαλώ αναστάτωση.
Γεια σας παιδιά,
Ενδιαφέρεται ο αδερφός μου να ξεκινήσει από τη νέα σχολική χρονιά να φοιτά σε εσπερινό ΓΕΛ.
Θα ήθελα να ρωτήσω εκ μέρους, και καθώς δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα (μη με μαλώσετε), τι ισχύει πλέον με το νέο σύστημα και τις κατευθύνσεις?
Πχ μπορεί να πάει θεωρητική και να πάρει πχ Μαθηματικά ή Βιολογία, ώστε να ανοίξει και άλλα πεδία όπως όταν δίναμε εμείς μια φορά και έναν καιρό με απώλεια κάποιων μορίων? Έχει αλλάξει κάτι?
Το ανέβασα και στο θέμα "Πανελλήνιες ξανά", ίσως αφελώς καθώς δεν είχα ανακαλύψει το παρόν νήμα, οπότε ζητώ συγγνώμη και πάλι.
Ο αδερφός μου ενδιαφέρεται για τα τμήματα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ή Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας. Ωστόσο, η απορία μας είναι, αν μπορεί να πάρει θεωρητική και να ανοίξει το πεδίο για τις σχολές με κάποιο μάθημα επιλογής. Ή γενικώς τι ισχύει σήμερα με το παρόν πλαίσιο.
Όποιος γνωρίζει και θα ήθελε ας τοποθετηθεί.
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.