Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.425 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.690 μηνύματα σε 105.922 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 351 άτομα.
Στρατευμενος σημαινει αυτος που υπηρετει τωρα την θητεια του. Αυτουνου δεν του δινουν φαι γιατι τρωει στον στρατο. Εδω εχουμε διακρισεις στο φαγητο.Έχω μια απορία σχετικά με την υπεύθυνη δήλωση που αναφέρει το "Δεν είμαι στρατευμένος " εννοεί μήπως ότι δεν έχω κάνει στρατό;
Εγώ δε το έβαλα γτ δεν ήμουν σίγουρος,έχω τελειώσει με τον στρατό πάντως.
Να'σαι καλά φίλε!Στρατευμενος σημαινει αυτος που υπηρετει τωρα την θητεια του. Αυτουνου δεν του δινουν φαι γιατι τρωει στον στρατο. Εδω εχουμε διακρισεις στο φαγητο.
Στρατευσιμος ειναι αυτος που εν δυναμη ειναι ικανος και μπορει να υπηρετηση καποτε
Ο εχων εκπληρωσει τις σταρτιωτικες υποχρεωσεις , ειναι κατανοητο.
Εφεδρος ειναι αυτος που τελειωσε τον στρατο και μπορει να τον ξανακαλεσουν σε αναγκη
Αποστρατος ειναι αυτος που υπηρετησε αλλα μεγαλωσε και δεν τον καλουν σε αναγκη.
Ανυποτακτος ειναι αυτος που τον καλεσαν αλλα δεν πηγε γιατι ειναι στο εξωτερικο.
Λιποτακτης ειναι αυτος που πηγε αλλα δεν του αρεσε και εφυγε.
Αντιρρησίας συνείδησης ειναι αυτος που οι πεποιθήσεις του δεν του επιτρεπουν να κανει κακο σε ανθρωπους και εξ αυτου αρνειτε την χρηση φονικου οπλου.