American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.320 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2020 στις 16:13 Ο American Economist: #1 18-03-20 16:13 Καλημέρα σε όλα τα μέλη. Έχω την παρακάτω άσκηση και έχω απορία στο ερώτημα Δ της άσκησης 1. Ξερετε πως βρίσκω την ραντα ΡΜΤ;;; Το ψάχνω από το πρωί και δεν μπορώ να βρω τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2020 στις 00:55 Η butter_fly: #2 19-03-20 00:55 Καλησπέρα, Πρόκειται για το payment, δηλαδή την δόση του δανείου. Ο τύπος μήπως έχει υπολογιστεί από το excel, με αυτή την φόρμουλα; PMT(rate, nper, pv, [fv], [type]) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα σε όλα τα μέλη. Έχω την παρακάτω άσκηση και έχω απορία στο ερώτημα Δ της άσκησης 1. Ξερετε πως βρίσκω την ραντα ΡΜΤ;;; Το ψάχνω από το πρωί και δεν μπορώ να βρω τον τύπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
butter_fly Εκκολαπτόμενο μέλος Η butter_fly δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2020 στις 00:55 Η butter_fly: #2 19-03-20 00:55 Καλησπέρα, Πρόκειται για το payment, δηλαδή την δόση του δανείου. Ο τύπος μήπως έχει υπολογιστεί από το excel, με αυτή την φόρμουλα; PMT(rate, nper, pv, [fv], [type]) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα, Πρόκειται για το payment, δηλαδή την δόση του δανείου. Ο τύπος μήπως έχει υπολογιστεί από το excel, με αυτή την φόρμουλα; PMT(rate, nper, pv, [fv], [type]) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.