Ερώτηση για τις Πανελλήνιες.

thesecretfemme

Νεοφερμένος

Η thesecretfemme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Στο τέλος της εξέτασης, δίνουν παραπάνω χρόνο για να περάσει ο μαθητής τις απαντήσεις του από το πρόχειρο στο χαρτί;
 

Guest 004218

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οχι. Έχεις 3 ώρες για να λύσεις τα θέματα και να παραδώσεις το τετράδιο. Ίσως να μην προλάβεις να τα αντιγράψεις εαν τα λύσεις πρώτα στο πρόχειρο, οπότε μην το ρισκάρεις. Το πρόχειρο είναι για μερικούς υπολογισμούς και δοκιμές.
 

Foufi

Νεοφερμένος

Η Foufi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Μην αφήσεις το πέρασμα πρόχειρο - γραπτό τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει χρόνος πέρα των 3ων ωρών, αν δεν τα περασεις στο γραπτό ακόμα και σωστά να είναι στο πρόχειρο δεν τα λαμβάνουν υπόψιν.
Για την ακρίβεια σου λένε μέχρι που έχεις γράψει στο γραπτό τραβάνε μια γραμμή και μέχρι εκεί κοιτάει ο ελεγκτής
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,057 μηνύματα.
Μόλις χτυπήσει το κουδούνι της λήξης χρόνου, οι υποψήφιοι κλείνουν τα τετράδια και απαγορεύεται να γράψουν έστω και μια λέξη. Αν το κάνουν, ο επιτηρητής έχει το δικαίωμα να τους μηδενίσει το γραπτό.
Αν δεν έχεις περάσει κάτι από το πρόχειρο στο καλό, υπάρχει λύση ανάγκης. Ο επιτηρητής διαγράφει με Χ τις άδειες σελίδες και δείχνει τέλος στο πρόχειρο που δεν μετέφερες. Επειδή όμως συνήθως θα έχεις επιτηρήτριες κάποιες χαζές γαλικούδες ή μουσικούδες, μη βασίζεσαι στη λύση αυτή και πολύ.


1673814930829.png
 

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2,335 μηνύματα.
Ο διορθωτής είναι υποχρεωμένος να διορθώσει μέχρι εκεί που θα δει υπογραφή του επιτήρητη και συνήθως το τηρούν αυτό οι διορθωτές , δεν ρισκάρουν . Μπορείς να ζητήσεις να διορθωθεί το πρόχειρο ως έσχατη λύση
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top