tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:14 Η tomftw έγραψε: #1 22-09-24 22:14 Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-09-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Ο Panzerkampfwagen: #3 22-09-24 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07:41 Η ak2005 έγραψε: #4 23-09-24 07:41 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η tomftw έγραψε: #5 23-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ πολύ έχω ελπίδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Click για ανάπτυξη... Όχι το υπόσχομαι δεν έχω τέτοιο τρελό χρώμα , απλά ξανθά είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:26 Ο Panzerkampfwagen: #6 23-09-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου??
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-09-24 22:31 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Ο Panzerkampfwagen: #3 22-09-24 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07:41 Η ak2005 έγραψε: #4 23-09-24 07:41 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η tomftw έγραψε: #5 23-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ πολύ έχω ελπίδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Click για ανάπτυξη... Όχι το υπόσχομαι δεν έχω τέτοιο τρελό χρώμα , απλά ξανθά είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:26 Ο Panzerkampfwagen: #6 23-09-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2024 στις 23:01 Ο Panzerkampfwagen: #3 22-09-24 23:01 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07:41 Η ak2005 έγραψε: #4 23-09-24 07:41 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η tomftw έγραψε: #5 23-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ πολύ έχω ελπίδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Click για ανάπτυξη... Όχι το υπόσχομαι δεν έχω τέτοιο τρελό χρώμα , απλά ξανθά είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:26 Ο Panzerkampfwagen: #6 23-09-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες.
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07:41 Η ak2005 έγραψε: #4 23-09-24 07:41 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η tomftw έγραψε: #5 23-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ πολύ έχω ελπίδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Click για ανάπτυξη... Όχι το υπόσχομαι δεν έχω τέτοιο τρελό χρώμα , απλά ξανθά είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:26 Ο Panzerkampfwagen: #6 23-09-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν
tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:09 Η tomftw έγραψε: #5 23-09-24 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ πολύ έχω ελπίδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Click για ανάπτυξη... Όχι το υπόσχομαι δεν έχω τέτοιο τρελό χρώμα , απλά ξανθά είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:26 Ο Panzerkampfwagen: #6 23-09-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Α ευχαριστώ πολύ έχω ελπίδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε αμα εισαι ετσι σε εχουν κοψει ηδη οι ψυχιατροι. Click για ανάπτυξη... Όχι το υπόσχομαι δεν έχω τέτοιο τρελό χρώμα , απλά ξανθά είναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τεράστια. Διάβασε αν έχεις χρόνο τον 20-1 Στρατιωτικό Κανονισμό που αναγράφει τα επιτρεπόμενα κουρέματα για γυναίκες και άντρες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ θα το κοιτάξω
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:26 Ο Panzerkampfwagen: #6 23-09-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Δεν νομίζω. Κι εμένα ξανθά βαμμένα ήταν και με πέρασαν κανονικά. Επίσης, στην ομάδα μου είχε κοπέλα με κόκκινο μαλλί που επισης περασαν Click για ανάπτυξη... Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 23-09-24 13:27 ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια μια χαρα ...οι στρατιωτικοι ειναι πολυ ευγενεις με τις γυναικες και δεν θα εχεις θεμα ακομα και με τετοια πλουσια μαλια..βαμενα ξεβαμενα δεν υπαρχει θεμα φυσικα χρωματα να εχουν. Ε οταν μπεις θα τα προσαρμοσεις εκει συμφωνα με τις αναγκες του κρανους και του τζοκευ.
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:22 Η ak2005 έγραψε: #8 23-09-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Ναι, προφανώς η κοπέλα είχε φυσικό κόκκινο μάλλι. Εντός στρατεύματος, τα βαμμένα μαλλιά απαγορεύονται αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό τηρείται καθώς υπηρέτησα με λίγες γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:23 Ο Panzerkampfwagen: #9 23-09-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Με κάτι κοπέλες απ τη σμυν που έδινα (και ξανά έδιναν πκε), οριακά οι μισές είχαν βαμμένο μαλλί... δεν άκουσα να υπάρχει κάποιο θέμα, από κει και πέρα δεν γνωρίζω βεβαια Click για ανάπτυξη... Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ.
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:25 Η ak2005 έγραψε: #10 23-09-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Για μέσα στη σχολή λέμε ρε αρχηγέ. Click για ανάπτυξη... Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:27 Ο Panzerkampfwagen: #11 23-09-24 17:27 Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ak2005: Ναι, μέσα στη σχολή δεν είχαν κάποιο θέμα, για σπουδάστριες μιλάω Click για ανάπτυξη... Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι.
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:28 Η ak2005 έγραψε: #12 23-09-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: lydiaara psychoticwaltz many of Filip Angelorap19 NixXx ioanna2007 AdonisV tsiobieman Maynard charmander constansn AggelikiGr sakplat iiTzArismaltor_ Entropy24 Kate1914 tomftw Γιώργος μεγ Praxis Panos123! BatGuin userguest iminspain GeorgePap2003 Corfu kitty Obi-Wan Kenobi Nala A350 DiKar Unboxholics Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι να πω... έχουν τόση έλλειψη προσωπικού παίρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει
Panos123! Νεοφερμένο μέλος Ο Panos123! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 22:02 Ο Panos123!: #13 30-09-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tomftw: Θα ακουστεί λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά για μένα είναι μια μεγάλη απορία. Σκέφτομαι να περάσω σε στρατιωτικές σχολές. Το θέμα είναι ότι τα μαλλιά μου είναι βαμμένα αλλά όχι ξέρω γω ένα τρελό χρώμα, είναι απλά ξανθά αλλά έχω έχω σκούρο καφέ μάλλι. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν αν έχω βαμμένο το μαλλί μου?? Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ.
tomftw Νεοφερμένο μέλος Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 14:56 Η tomftw έγραψε: #14 03-10-24 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Αρχική Δημοσίευση από Panos123!: Δεν υπάρχει θέμα για γυναίκα να έχει βαμμένο μαλλί. Απλά ένα νορμάλ χρώμα. Και όλο ενιαίο, όχι ανταύγιες κτλ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση