Apolo Νεοφερμένο μέλος Ο Apolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Ιουλίου 2023 στις 10:57 Ο Apolo έγραψε: #1 25-07-23 10:57 Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Apolo: Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Click για ανάπτυξη... Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2023 constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2023 στις 18:20 Η constansn: #2 25-07-23 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Apolo: Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2023 Click για ανάπτυξη... Ναι. Το έκανε μαθήτρια μου πέρσι. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Apolo: Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Click για ανάπτυξη...
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2023 στις 18:20 Η constansn: #2 25-07-23 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Apolo: Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2023 Click για ανάπτυξη... Ναι. Το έκανε μαθήτρια μου πέρσι.
Αρχική Δημοσίευση από Apolo: Γειά σας,τελείωσα Α ΓΕΛ και γράφτηκα σε Β ΕΠΑΛ και το μετάνιωσα.Εχω την προθεσμία να αλλάξω και να πάω Β ΓΕΛ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2023 Click για ανάπτυξη... Ναι. Το έκανε μαθήτρια μου πέρσι.