annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα.

11-11-12

19:53
δεν εχω κανει..παραειμαι ντροπαλη κ ατολμη για κατι τετοιο
μου εχουν κανει αρκετες φορες...
μου εχουν κανει αρκετες φορες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερινααα
Νεοφερμένο μέλος
Η κατερινααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

12-11-12

22:50
θελω να με βοηθησετε επιγωντος παιδιαα...θελω ενα αγορι
μιλαμε ειμαστε πολυ καλοι φιλοι γελαμε ολη την ωρα και μεσα στο μαθημα τον κοιταζω και με κοιταζει συνεχειααα..να του πω οτι μου αρεσει η θα κανω βλακειαα? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.599 μηνύματα.

12-11-12

23:00
βλακεια θα κανεις.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.560 μηνύματα.

12-11-12

23:02
θελω να με βοηθησετε επιγωντος παιδιαα...θελω ενα αγοριμιλαμε ειμαστε πολυ καλοι φιλοι γελαμε ολη την ωρα και μεσα στο μαθημα τον κοιταζω και με κοιταζει συνεχειααα..να του πω οτι μου αρεσει η θα κανω βλακειαα?
![]()
Αμα του πεις το παραπανω,παιζει να πει και οχι.
Πες του καλυτερα ''θελω να εισαι ο πρωτος μου...''
Τα αποτελεσματα ειναι εγγυημενα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...