Elpi-da
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι ενα παιδι-βασανο που του αρεσω και μου το χει διξει μου το χει πει σχεδον με λιγα λογια ξερει οτι ξερω οτι με θελει (ελπιζω να καταλαβαται τι εννοω ;-) ) Μου χει πει οτι θελει να μου πει κατι απο κοντα αλλα εχουν περασει 17 μερες ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν μου λεει τι ηθελε να μου...αλλα εξακολουθει να μου διχνει οτι με θελει τι να κανω?? Μπορειτε να μπητε στην θεση μου και να μου πειτε ΕΣΕΙΣ τι θα κανατε αν βρισκοσασταν στη θεση μου??
Υ.Γ Το συγκεκριμενο παιδι ειναι πολυ ωριμος , καλος , μαθητης του 20 , και γενικοτερα δεν εχω βρει ανα ελλατωμα πανω του...ακομη σας το ξεκαθαριζω οτι εγω δεν θελω να κανω τιποτα μαζι του προ το παρον ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας παιδια,θελω την βοηθεια σας...μπορω να την εχω??
Ειναι ενα παιδι-βασανο που του αρεσω και μου το χει διξει μου το χει πει σχεδον με λιγα λογια ξερει οτι ξερω οτι με θελει (ελπιζω να καταλαβαται τι εννοω ;-) ) Μου χει πει οτι θελει να μου πει κατι απο κοντα αλλα εχουν περασει 17 μερες ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν μου λεει τι ηθελε να μου...αλλα εξακολουθει να μου διχνει οτι με θελει τι να κανω?? Μπορειτε να μπητε στην θεση μου και να μου πειτε ΕΣΕΙΣ τι θα κανατε αν βρισκοσασταν στη θεση μου??
Υ.Γ Το συγκεκριμενο παιδι ειναι πολυ ωριμος , καλος , μαθητης του 20 , και γενικοτερα δεν εχω βρει ανα ελλατωμα πανω του...ακομη σας το ξεκαθαριζω οτι εγω δεν θελω να κανω τιποτα μαζι του προ το παρον ...![]()
το να ειναι καποιος για παραδειγμα, μαθητης του 16 τον καθιστα ελλατωματικο? ultra fail
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

ακομη σας το ξεκαθαριζω οτι εγω δεν θελω να κανω τιποτα μαζι του προ το παρον ...![]()
Το ότι "εχουν περασει 17 μερες ΑΚΡΙΒΩΣ" άλλα δείχνει πάντως.

Elpi-da
Νεοφερμένο μέλος

οτι ασχολουμε πολυ εε?? τωρα τελευταια μπορω ν πω οτι απομακρυνομαι απο αυτον!!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Για μένα το να ήταν μαθητής του 20,θα ήταν ελάττωμα πάντως.Γεια σας παιδια,θελω την βοηθεια σας...μπορω να την εχω??
Υ.Γ Το συγκεκριμενο παιδι ειναι πολυ ωριμος , καλος , μαθητης του 20 , και γενικοτερα δεν εχω βρει ανα ελλατωμα πανω του...ακομη σας το ξεκαθαριζω οτι εγω δεν θελω να κανω τιποτα μαζι του προ το παρον ...![]()

Τεσπα. Προφανώς,όπως είπαν και τα παιδιά σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο.
Και μόνο που το σκέφτεσαι,που έκατσες να ανοίξεις θέμα για να ζητήσεις την γνώμη των άλλων,δείχνει πολλά.
Δεν θα σχολιάσω τις 17 μέρες,δεν το συζητώ καν.

Απλά πες μας τι νιώθεις κι εσύ ρε παιδί μου. =/
Πως νιώθεις για αυτό το άτομο. Γιατί είναι προφανές πως ενδιαφέρον,υπάρχει.

makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Αν όμως θες να μάθεις τι ήθελε να σου πει, τότε θα πρέπει να βρεις το θάρρος να πας εσύ η ίδια να τον ρωτήσεις...έτσι ίσως το εκτιμήσει και ανοιχτεί μαζί σου.
Αλλά πες μας τι ακριβώς νιώθεις για αυτό το αγόρι...όπως λέει και η _elena_

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Γεια σας παιδια,θελω την βοηθεια σας...μπορω να την εχω??

Ειναι ενα παιδι-βασανο που του αρεσω και μου το χει διξει μου το χει πει σχεδον με λιγα λογια ξερει οτι ξερω οτι με θελει (ελπιζω να καταλαβαται τι εννοω ;-) ) Μου χει πει οτι θελει να μου πει κατι απο κοντα αλλα εχουν περασει 17 μερες ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν μου λεει τι ηθελε να μου...
Εχουν περασει 17 μερες τζαστ και ακομα τον θεωρεις βασανο?

αλλα εξακολουθει να μου διχνει οτι με θελεω?? Μπορειτε να μπητε στην θεση μου και να μου πειτε ΕΣΕΙΣ τι θα κανατε αν βρισκοσασταν στη θεση μου??
θα τον επιανα και θα του μιλαγα,ει πστ κυριος,χελοου κατι ηθελες να μου πεις

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

ακόμη κι εδώ που μας βλέπουν όλοι?θα τον επιανα

Εμ να το πω εδώ,δημοσίως?και θα του μιλαγα,ει πστ κυριος,χελοου κατι ηθελες να μου πεις![]()

Ον τόπικ:Ελπίδα,κατ'αρχάς ξεκαθάρισε η ίδια:
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δε σε χαλάει δηλαδή που ξέρεις ότι σε θέλει, αλλά σε χαλάει που δεν στο έχει πει.
Μάλιστα.
Θα πας πολύ μπροστά. 8)
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Οκ, δεν τον θέλεις προς το παρόν, αλλά όταν βαρεθείς θέλεις να τον έχεις δεμένο τον γάιδαρο, ε;
Δε σε χαλάει δηλαδή που ξέρεις ότι σε θέλει, αλλά σε χαλάει που δεν στο έχει πει.
Μάλιστα.
Θα πας πολύ μπροστά. 8)
αχ πες τα μαρη και ειπα να μην γινω κακια και τα πω ωμα

Elpi-da
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ειναι ενα παιδι-βασανο
Δεν έχω να πω κάτι δικό μου, τα δύο αυτά quotes τα λένε όλα.απλα θελω να ασχολητε και αυτος μαζι μου
- Δεν τον θέλεις για σεξ ή σχέση.
- Θέλεις να σου εξομολογηθεί ότι του αρέσεις, θέλεις να ασχολείται μαζί σου.
Η Λάουρα με κάλυψε. Σου αρέσει που ασχολείται μαζί σου [τόνωση αυτοπεποίηθης γαρ], δεν θες να κάνεις κάτι, αλλά δεν τον διώχνεις τον άνθρωπο γιατί προφανώς τώρα που βρήκαμε το κορόιδο, κάτσε να το κρατήσουμε!
Καλά, κάτσε να την πέσει στην κολλητούλα σου και θα σου πω εγώ για πότε θα σε πιάσει η κάψα να τον κάνεις δικό σου και δεν θα ξεκολλάς από πάνω του.

Και μόνο το ότι άνοιξες θέμα εδώ δείχνει ότι ίσα-ίσα δεν σου είναι τελείως αδιάφορος. Δεν ξέρω τι θες απ' αυτόν, αλλά ξεκαθάρισέ το και σε σένα και σ' αυτόν.
Θα απορούσα γιατί δεν έγινα καλύτερος άνθρωπος.Μπορειτε να μπητε στην θεση μου και να μου πειτε ΕΣΕΙΣ τι θα κανατε αν βρισκοσασταν στη θεση μου??
Για να καταλήξουμε κάπου, θα πω πέντε πράγματα, χωρίς φρου-φρου κι αρώματα.
- Είσαι εγωίστρια.
- Μην ψήνεις τον κόσμο.
- Εάν σε ενδιαφέρει, προχώρα το.
- Εάν όχι, πες του το και κόψ'τον.
Φιλικά.

prinCess.
Επιφανές μέλος

κοιταψτε ρε παιδια δεν μπορω να εξηγησω τα συναισθηματα μου τι να σας πω απλα θελω να ασχολητε και αυτος μαζι μου αλλα και γω αλλα αυτος ντρεπεται πολυ και δεν ξερω τι να κανω...!! δεν μπορω να τον πλησιασω...!!
Μα γιατί να τον πλησιάσεις και να σε πλησιάσει; Να κολλήσει ο άνθρωπος, να θελήσει να είστε μαζί και του πετάξεις τη χιλόπιτα ότι "αυτό το καιρό δε θέλω σχέση" ;;;
Μετά απορείτε γιατί ο npb έχει τέτοια άποψη για μας.

Άστον τον καημένο, κι εσύ όταν βρεθεί κάποιος που θα σου αρέσει πραγματικά, θα ξέρεις από μόνη σου πώς να τον πλησιάσεις.

Άστον.

SOFIA19
Νεοφερμένο μέλος

Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του και θα καταλάβεις

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

έχει δίκιο οι prinCess αν πραγματικά δεν αισθάνεσαι τιποτα μην παίζεις με τα συναισθήματά του.
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του και θα καταλάβεις![]()
Ας σοβαρευτούμε παρακαλώ...η prinCess ποτέ δεν έχει δίκιο

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.