Γειας σας! Ειμαι νεος στο forum! Τον τελευταιο καιρο με απασχολει ιδιαιτερα ενα θεμα με μια κοπελια.
Λοιπον με αυτη την κοπελια γνωριστηκαμε πριν ενα μηνα και κατι, και αυτη εκανε πρωτη την κινηση με σκοπο να γινει κατι μεταξυ μας αφου ειπε στον κολλητο μου οτι της αρεσω. Εγω ανταπωδωσα στον ενδιαφερον της και επειτε απο μια βδομαδα που στελναμε μηνυματα, τα φτιαξαμε. Τον πρωτο καιρο τα πηγαιναμε καλα! Στελναμε γλυκα μηνυματα κτλ. Ομως η συμπεριφορα της μετα απο μια βδομαδα αλλαξε, και μου αρχισε τα ''θελω να μου δωσεις χρονο να σκεφτω για την σχεση μας'' και αλλα τετοια. Τοτε αρχισα να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα. Και ετσι αρχισα να κανω προσπαθειες ωστε να μην την χασω, αρχισα να ανοιγομαι σε αυτη, να της λεω οτι την σκεφτομαι κτλ.Βεβαια αυτη συνεχιζε να ανταποκρινετε σε αυτα που τις ελεγα.
Ομως μετα απο 2 βδομαδες και ενω ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε εξω, αυτη τελευταια στιγμη μου ειπε οτι δεν θα μπορεσει και υστερα μου εστειλε με μηνυμα οτι καλυτερα ειναι να χωρισουμε. Την επομενη μερα εμαθα οτι το προηγουμενο βραδυ τα ειχε φτιαξει με αλλον. Απογοητευτηκα, θυμωσα, δεν εκανα τιποτα. Μετα απο μια βδομαδα μου εστειλε μηνυμα και παραδεκτηκε το λαθος της και οτι θελει πλεον να μιλησουμε. Δεν ανεφερε καθολου, οτι τα εχει με αλλον. Εγω δεχτηκα και συναντηθηκαμε να κουβεντιασουμε. Η συζητηση το εφερε και της ειπα οτι ξερω οτι τα εχει με αλλον και στην αρχη δεν το παραδεκτηκε και αρπαχτηκαμε.
Μετα απο λιγες μερες, μου εστειλε με μηνυμα, πως οντως ειναι αλλου, και εχει αισθηματα για μενα, αλλα δεν ειναι δυνατα.
Το θεμα λοιπον ειναι, οτι εχω κολλησει μαζι της, και δεν ξερω τι να κανω. Οι φιλοι μου μου λενε πως πρεπει να ξεκολλησω, αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο. Εγω αυτο που θελω ειναι να την ξανακερδισω με καποιο τροπο. Τι με συμβουλευετε? Πως ειναι σωστο να χειριστω το ολο θεμα, ωστε να μην τα κανω χειροτερα? Εχω αναγκη απο συμβουλες.!
Ευχαριστω εκ'των προτερων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.