Tzortzouko Νεοφερμένο μέλος Η Tzortzouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2025 στις 18:12 Η Tzortzouko: #1 22-03-25 18:12 γεια σας Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και κάνω τη πτυχιακή μου. Το θέμα μου είναι η ΔΕΠΥ συναισθηματική αυτορρύθμιση και στρες, θα ήταν βοηθητικό να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο παίρνει 10 λεπτά το πολύ και δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΔΕΠΥ. (18+ μόνο) Microsoft Forms forms.office.com ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2025 στις 19:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-03-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Tzortzouko: γεια σας Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και κάνω τη πτυχιακή μου. Το θέμα μου είναι η ΔΕΠΥ συναισθηματική αυτορρύθμιση και στρες, θα ήταν βοηθητικό να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο παίρνει 10 λεπτά το πολύ και δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΔΕΠΥ. (18+ μόνο) Microsoft Forms forms.office.com Click για ανάπτυξη... Ok εγινε Εξαιρετικο ερωτηματολογιο. Καθε ερωτηση ''φωτια'' και σταση για σκεψη. Ειμαι και φορτισμενος γιατι τα μπατσονια με πηραν αδικως το διπλωμα. Καλη επιτυχια Elthe Νεοφερμένο μέλος Η Elthe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Απριλίου 2025 στις 22:24 Η Elthe έγραψε: #3 23-04-25 22:24 Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Ελεούσα και είμαι φοιτήτρια Ψυχολογίας. Στο πλαίσιο της πτυχιακής μου εργασίας διεξάγω μια έρευνα με θέμα: "Η επίδραση της ποιότητας ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων." Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, διαρκεί περίπου 7-10 λεπτά, και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και θα συμβάλει σημαντικά στην ολοκλήρωση της έρευνάς μου. Link προς το ερωτηματολόγιο: Η επίδραση της ποιότητα ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων Αγαπητέ/ή συμμετέχοντα/ουσα, Σας ευχαριστώ που αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο πτυχιακής εργασίας στον κλάδο της Ψυχολογίας. Η μελέτη έχει ως στόχο να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ της ποιότητας ζωής, των επιπέδων στρες και της... docs.google.com Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και για τη βοήθειά σας! Οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Καλή συνέχεια σε όλους! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maryt095 gregg fortheloveofshizaya m.b. simossid alexv. Isa kirizi3 Scandal Corfu kitty panosT436 Vera rseven Elthe xristinal Ilikntas panos naidis johnsala Praxis Ermioni89 charmander bigguy Angelikaaa jellojina jYanniss Tzortzouko Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και κάνω τη πτυχιακή μου. Το θέμα μου είναι η ΔΕΠΥ συναισθηματική αυτορρύθμιση και στρες, θα ήταν βοηθητικό να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο παίρνει 10 λεπτά το πολύ και δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΔΕΠΥ. (18+ μόνο) Microsoft Forms forms.office.com
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2025 στις 19:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-03-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Tzortzouko: γεια σας Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και κάνω τη πτυχιακή μου. Το θέμα μου είναι η ΔΕΠΥ συναισθηματική αυτορρύθμιση και στρες, θα ήταν βοηθητικό να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο παίρνει 10 λεπτά το πολύ και δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΔΕΠΥ. (18+ μόνο) Microsoft Forms forms.office.com Click για ανάπτυξη... Ok εγινε Εξαιρετικο ερωτηματολογιο. Καθε ερωτηση ''φωτια'' και σταση για σκεψη. Ειμαι και φορτισμενος γιατι τα μπατσονια με πηραν αδικως το διπλωμα. Καλη επιτυχια Elthe Νεοφερμένο μέλος Η Elthe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Απριλίου 2025 στις 22:24 Η Elthe έγραψε: #3 23-04-25 22:24 Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Ελεούσα και είμαι φοιτήτρια Ψυχολογίας. Στο πλαίσιο της πτυχιακής μου εργασίας διεξάγω μια έρευνα με θέμα: "Η επίδραση της ποιότητας ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων." Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, διαρκεί περίπου 7-10 λεπτά, και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και θα συμβάλει σημαντικά στην ολοκλήρωση της έρευνάς μου. Link προς το ερωτηματολόγιο: Η επίδραση της ποιότητα ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων Αγαπητέ/ή συμμετέχοντα/ουσα, Σας ευχαριστώ που αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο πτυχιακής εργασίας στον κλάδο της Ψυχολογίας. Η μελέτη έχει ως στόχο να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ της ποιότητας ζωής, των επιπέδων στρες και της... docs.google.com Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και για τη βοήθειά σας! Οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Καλή συνέχεια σε όλους! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Tzortzouko: γεια σας Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και κάνω τη πτυχιακή μου. Το θέμα μου είναι η ΔΕΠΥ συναισθηματική αυτορρύθμιση και στρες, θα ήταν βοηθητικό να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο παίρνει 10 λεπτά το πολύ και δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΔΕΠΥ. (18+ μόνο) Microsoft Forms forms.office.com Click για ανάπτυξη... Ok εγινε Εξαιρετικο ερωτηματολογιο. Καθε ερωτηση ''φωτια'' και σταση για σκεψη. Ειμαι και φορτισμενος γιατι τα μπατσονια με πηραν αδικως το διπλωμα. Καλη επιτυχια
Elthe Νεοφερμένο μέλος Η Elthe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 23 Απριλίου 2025 στις 22:24 Η Elthe έγραψε: #3 23-04-25 22:24 Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Ελεούσα και είμαι φοιτήτρια Ψυχολογίας. Στο πλαίσιο της πτυχιακής μου εργασίας διεξάγω μια έρευνα με θέμα: "Η επίδραση της ποιότητας ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων." Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, διαρκεί περίπου 7-10 λεπτά, και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και θα συμβάλει σημαντικά στην ολοκλήρωση της έρευνάς μου. Link προς το ερωτηματολόγιο: Η επίδραση της ποιότητα ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων Αγαπητέ/ή συμμετέχοντα/ουσα, Σας ευχαριστώ που αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο πτυχιακής εργασίας στον κλάδο της Ψυχολογίας. Η μελέτη έχει ως στόχο να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ της ποιότητας ζωής, των επιπέδων στρες και της... docs.google.com Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και για τη βοήθειά σας! Οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Καλή συνέχεια σε όλους!
Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Ελεούσα και είμαι φοιτήτρια Ψυχολογίας. Στο πλαίσιο της πτυχιακής μου εργασίας διεξάγω μια έρευνα με θέμα: "Η επίδραση της ποιότητας ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων." Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, διαρκεί περίπου 7-10 λεπτά, και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και θα συμβάλει σημαντικά στην ολοκλήρωση της έρευνάς μου. Link προς το ερωτηματολόγιο: Η επίδραση της ποιότητα ζωής και του έντονου στρες στην εμφάνιση ψυχοσωματικών συμπτωμάτων Αγαπητέ/ή συμμετέχοντα/ουσα, Σας ευχαριστώ που αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο πτυχιακής εργασίας στον κλάδο της Ψυχολογίας. Η μελέτη έχει ως στόχο να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ της ποιότητας ζωής, των επιπέδων στρες και της... docs.google.com Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και για τη βοήθειά σας! Οποιαδήποτε απορία έχετε, μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Καλή συνέχεια σε όλους!