Ερωτηματολόγιο πτυχιακής εργασίας (17-29 ετών)

gregg

Νεοφερμένο μέλος

Ο gregg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας Ιονίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι (σχεδόν) τελειόφοιτος φοιτητής του Ιονίου Πανεπιστημίου στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και διεξάγω έρευνα στο πλαίσιο της πτυχιακής μου έρευνας "Πολιτική Ειδησεογραφία: Η Επίδραση στους Νέους", και ερευνά αν οι νέοι έχουν δει και επηρεαστεί από διάφορα οπτικοακουστικά μέσα ως προς την πολιτική συμπεριφορά τους, πώς ενημερώνονται για τα πολιτικά θέματα, με ποιόν τρόπο ασχολούνται με την εκλογική διαδικασία και τι γνώμη έχουν για αυτή.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, προορίζεται για άτομα 17-29 ετών και η συμπλήρωση του είναι περίπου 3 λεπτά. Επίσης δεν θα ζητηθεί πολιτική πεποίθηση ή προσανατολισμός!

Αν έχετε χρόνο θα ήμουν πολύ ευγνώμων να το συμπληρώσετε ώστε να τελειώσω την πτυχιακή και να πάρω (επιτέλους) πτυχίο.

smarw

Δραστήριο μέλος

Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 642 μηνύματα.
ετοιμο, καλη επιτυχία!

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.426 μηνύματα.
Ok εγινε
καλη ερευνα..αμα βγαλεις ακρη πες και σε εμας.

Ilias__

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 90 μηνύματα.
Το συμπλήρωσα. Καλή επιτυχία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια