Ashley Νεοφερμένο μέλος Η Ashley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:01 Η Ashley έγραψε: #1 21-12-22 23:01 Το ερωτηματολόγιο μου αφορά την διπλωματική εργασία του μεταπτυχιακού μου με θέμα : ''Πράσινο Μαρκετινγκ : οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις εταιρίες. Η συμπλήρωση είναι ανώνυμη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Ερωτηματολόγιο Πράσινο Μάρκετινγκ: Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις forms.gle Ashley Νεοφερμένο μέλος Η Ashley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:18 Η Ashley έγραψε: #2 28-12-22 20:18 . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το ερωτηματολόγιο μου αφορά την διπλωματική εργασία του μεταπτυχιακού μου με θέμα : ''Πράσινο Μαρκετινγκ : οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις εταιρίες. Η συμπλήρωση είναι ανώνυμη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Ερωτηματολόγιο Πράσινο Μάρκετινγκ: Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις forms.gle
Ashley Νεοφερμένο μέλος Η Ashley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:18 Η Ashley έγραψε: #2 28-12-22 20:18 .