Konalouisa Νεοφερμένο μέλος Η Konalouisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:38 Η Konalouisa: #1 26-02-23 13:38 Γεια χαρά. Σκέφτομαι να δημιουργήσω δικό μου brand κοσμημάτων. Έχω φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο στα αγγλικά, διαρκείας 1 λεπτού, σχετικό με κοσμήματα για να διακρίνω προτιμήσεις κλπ. Αν κάποιος έχει όρεξη, ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ πολύ. https://forms.gle/xediMRWZ1MTes2bD7 ΥΓ: αν κάποιος έχει κάποια ιδέα που θα μπορούσα να το δημοσιεύσω (εκτός από Reddit, quora) είναι ευπρόσδεκτη. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:47 Ο Στεφανος56: #2 26-02-23 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Konalouisa: Γεια χαρά. Σκέφτομαι να δημιουργήσω δικό μου brand κοσμημάτων. Έχω φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο στα αγγλικά, διαρκείας 1 λεπτού, σχετικό με κοσμήματα για να διακρίνω προτιμήσεις κλπ. Αν κάποιος έχει όρεξη, ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ πολύ. https://forms.gle/xediMRWZ1MTes2bD7 ΥΓ: αν κάποιος έχει κάποια ιδέα που θα μπορούσα να το δημοσιεύσω (εκτός από Reddit, quora) είναι ευπρόσδεκτη. Click για ανάπτυξη... Done ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 14:44 Η Εριφύλη έγραψε: #3 14-11-23 14:44 όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2023 στις 18:11 Η bubblebee: #4 15-11-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό Click για ανάπτυξη... μηπως σε καποιο κοσμηματοπωλειο; σε craft stores και παρομοια μαγαζια δε φανταζομαι να βρεις αληθινα.. μετα ισως να ριξεις καμια ματια online σε ebay κλπ αν βρεις τιποτα αλλα και παλι, δε θα ξερεις αν ειναι αληθινο μεχρι να φτασει στα χερια σου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya std157489 Gmd87 a namaves Ilovemycats27 Kate1914 Scandal tsiobieman Εριφύλη Nala Panagiotis849 Unboxholics Indiana Jones chester20080 marww taketrance Maria_Xagorari Lorraine1 spring day camil charmander User2350 Στεφανος56 Konalouisa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια χαρά. Σκέφτομαι να δημιουργήσω δικό μου brand κοσμημάτων. Έχω φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο στα αγγλικά, διαρκείας 1 λεπτού, σχετικό με κοσμήματα για να διακρίνω προτιμήσεις κλπ. Αν κάποιος έχει όρεξη, ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ πολύ. https://forms.gle/xediMRWZ1MTes2bD7 ΥΓ: αν κάποιος έχει κάποια ιδέα που θα μπορούσα να το δημοσιεύσω (εκτός από Reddit, quora) είναι ευπρόσδεκτη.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 13:47 Ο Στεφανος56: #2 26-02-23 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Konalouisa: Γεια χαρά. Σκέφτομαι να δημιουργήσω δικό μου brand κοσμημάτων. Έχω φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο στα αγγλικά, διαρκείας 1 λεπτού, σχετικό με κοσμήματα για να διακρίνω προτιμήσεις κλπ. Αν κάποιος έχει όρεξη, ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ πολύ. https://forms.gle/xediMRWZ1MTes2bD7 ΥΓ: αν κάποιος έχει κάποια ιδέα που θα μπορούσα να το δημοσιεύσω (εκτός από Reddit, quora) είναι ευπρόσδεκτη. Click για ανάπτυξη... Done ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 14:44 Η Εριφύλη έγραψε: #3 14-11-23 14:44 όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2023 στις 18:11 Η bubblebee: #4 15-11-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό Click για ανάπτυξη... μηπως σε καποιο κοσμηματοπωλειο; σε craft stores και παρομοια μαγαζια δε φανταζομαι να βρεις αληθινα.. μετα ισως να ριξεις καμια ματια online σε ebay κλπ αν βρεις τιποτα αλλα και παλι, δε θα ξερεις αν ειναι αληθινο μεχρι να φτασει στα χερια σου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya std157489 Gmd87 a namaves Ilovemycats27 Kate1914 Scandal tsiobieman Εριφύλη Nala Panagiotis849 Unboxholics Indiana Jones chester20080 marww taketrance Maria_Xagorari Lorraine1 spring day camil charmander User2350 Στεφανος56 Konalouisa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Konalouisa: Γεια χαρά. Σκέφτομαι να δημιουργήσω δικό μου brand κοσμημάτων. Έχω φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο στα αγγλικά, διαρκείας 1 λεπτού, σχετικό με κοσμήματα για να διακρίνω προτιμήσεις κλπ. Αν κάποιος έχει όρεξη, ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ πολύ. https://forms.gle/xediMRWZ1MTes2bD7 ΥΓ: αν κάποιος έχει κάποια ιδέα που θα μπορούσα να το δημοσιεύσω (εκτός από Reddit, quora) είναι ευπρόσδεκτη. Click για ανάπτυξη... Done !
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2023 στις 14:44 Η Εριφύλη έγραψε: #3 14-11-23 14:44 όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2023 στις 18:11 Η bubblebee: #4 15-11-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό Click για ανάπτυξη... μηπως σε καποιο κοσμηματοπωλειο; σε craft stores και παρομοια μαγαζια δε φανταζομαι να βρεις αληθινα.. μετα ισως να ριξεις καμια ματια online σε ebay κλπ αν βρεις τιποτα αλλα και παλι, δε θα ξερεις αν ειναι αληθινο μεχρι να φτασει στα χερια σου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2023 στις 18:11 Η bubblebee: #4 15-11-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό Click για ανάπτυξη... μηπως σε καποιο κοσμηματοπωλειο; σε craft stores και παρομοια μαγαζια δε φανταζομαι να βρεις αληθινα.. μετα ισως να ριξεις καμια ματια online σε ebay κλπ αν βρεις τιποτα αλλα και παλι, δε θα ξερεις αν ειναι αληθινο μεχρι να φτασει στα χερια σου
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όπως ξέρετε οι περισσότεροι φτιάχνω κοσμήματα και τώρα θέλω να φτιάξω ένα πλεκτό βραχιόλι που για κούμπωμα θα ήθελα ένα αληθινό μαργαριτάρι, αληθινό όμως.. ξέρετε που μπορώ να βρω μία χάντρα μόνο; αλλά αληθινό Click για ανάπτυξη... μηπως σε καποιο κοσμηματοπωλειο; σε craft stores και παρομοια μαγαζια δε φανταζομαι να βρεις αληθινα.. μετα ισως να ριξεις καμια ματια online σε ebay κλπ αν βρεις τιποτα αλλα και παλι, δε θα ξερεις αν ειναι αληθινο μεχρι να φτασει στα χερια σου