Ερωτηματολόγιο για διπλωματική εργασία με αυτόνομα οχήματα

parhar

Νεοφερμένος

Ο parhar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι φοιτητής στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ (Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής) και κάνω την διπλωματική μου με θέμα '' Παράγοντες που Επηρεάζουν την Αποδοχή των Αυτόνομων Οχημάτων (οχήματα χωρίς οδηγό) και των Υπηρεσιών Κινητικότητας με βάση την Ζήτηση στην Αθήνα''

Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, όποτε έχετε χρόνο, αν μπορούσατε να συμπληρώσετε και εσείς ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που απαιτείται για την συλλογή δεδομένων. Αν το βρείτε ενδιαφέρον, θα ήταν πολύ βοηθητικό να το προωθούσατε και εσείς με την σειρά σας σε άλλους συναδέλφους ή φίλους που είναι πιθανό να ενδιαφέρονται και να ζουν στην Αττική.

Με αυτό το link μπορείτε να το προωθήσετε όπου επιθυμείτε
https://forms.gle/5T7kGBJwRqjny4KS8

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια και σας εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία πάντα!
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,885 μηνύματα.
Ρε μαν, λιγότερες ερωτήσεις. Και πιο απλά δεδομένα, στην ανάλυση κόστους-οφέλους προτρέπεις να χτυπάει random απαντήσεις ο άλλος, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να καθήσει κανείς να εξετάσει 5 σενάρια με χρόνους και κόστους για να δώσει σοβαρές απαντήσεις.

Το προώθησα σε μερικά φιλαράκια, καλή επιτυχία και καλό πτυχίο.
 

parhar

Νεοφερμένος

Ο parhar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα φίλε,

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον σου. Έχεις δίκιο αλλά μετά από συνεννόηση με τον καθηγητή κρίθηκαν απαραίτητα για την πληρότητα της έρευνας.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών , Μεταπτυχιακός φοιτητής σε MSc in Cognitive Systems, OUC και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Άντε, καλό πτυχίο! (το συμπλήρωσα κι εγώ)
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Done, καλή επιτυχία! =)
 

parhar

Νεοφερμένος

Ο parhar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top