giott Νεοφερμένο μέλος Η giott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 14 μηνύματα. Σήμερα στις 12:47 Η giott έγραψε: #1 Σήμερα στις 12:47 Καλησπέρα και όλους! Στο πλαίσιο του διδακτορικού μου, διεξάγω ένα ερωτηματολόγιο το οποίο εξετάζει στάσεις, αντιλήψεις και επιλογές μετακίνησης, καθώς και την πιθανότητα ανάπτυξης κόμβων μικροκινητικότητας. Για να μην σας κουράσω με όλες τις κατηγορίες της έρευνας, βασικός στόχος είναι να διερευνηθεί κατά πόσο τέτοιες λύσεις θα μπορούσαν να συμβάλουν στη μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου εντός των πόλεων και υπό ποιες προϋποθέσεις. Το ερωτηματολόγιο είναι αρκετά αναλυτικό και απαιτεί περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί (από τους περισσότερους αυτό βλέπω, οπότε το αναφέρω εξαρχής να μην με κυνηγάτε ). Οπότε αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε έχετε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από εμένα. Η συμμετοχή είναι ανώνυμη, τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς, και η συμβολή σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη για εμένα. Το λινκ: https://HubGeneralSurvey.sawtoothsoftware.com/Hub_GeneralSurvey Ευχαριστώ πολύ! Φιλικά
Καλησπέρα και όλους! Στο πλαίσιο του διδακτορικού μου, διεξάγω ένα ερωτηματολόγιο το οποίο εξετάζει στάσεις, αντιλήψεις και επιλογές μετακίνησης, καθώς και την πιθανότητα ανάπτυξης κόμβων μικροκινητικότητας. Για να μην σας κουράσω με όλες τις κατηγορίες της έρευνας, βασικός στόχος είναι να διερευνηθεί κατά πόσο τέτοιες λύσεις θα μπορούσαν να συμβάλουν στη μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου εντός των πόλεων και υπό ποιες προϋποθέσεις. Το ερωτηματολόγιο είναι αρκετά αναλυτικό και απαιτεί περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί (από τους περισσότερους αυτό βλέπω, οπότε το αναφέρω εξαρχής να μην με κυνηγάτε ). Οπότε αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε έχετε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από εμένα. Η συμμετοχή είναι ανώνυμη, τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς, και η συμβολή σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη για εμένα. Το λινκ: https://HubGeneralSurvey.sawtoothsoftware.com/Hub_GeneralSurvey Ευχαριστώ πολύ! Φιλικά