Oι εμπειρίες που έχω από τις ερευνητικές εργασίες δεν ήταν και πολύ καλές!

Δεν υπήρχε ομαδικό πνέυμα, έτρεχα σαν τον ηλίθιο να προλάβω να παραδώσω την εργασία της ομάδας μου αφού κανείς δεν είχε την όρεξη να ασχοληθεί. Έλεγαν "έλα ρε,θα βρούμε όλοι από λίγες πληροφορίες,θα συνταξουμε ένα κείμενο, θα φτιαξουμε ενα power point,λιγα ερωτηματολογια και είμαστε κομπλέ". Όχι μόνο δεν βοήθησαν,αλλά δεν ήξεραν καν το θέμα που είχε αναλάβει η ομάδα μας.Δεν ήταν εφικτό να γίνεται η "δουλειά" στο σπίτι και έπρεπε να γίνει στο σχολείο όπου οι υπολογιστες μας έχουν windows 95 ( αίσχος) και μέχρι να ανοίξει ο υπολογιστής, είχε ήδη τελειώσει η μια ώρα.Βασικά θεωρώ ότι ήταν
λαθος που θυμήθηκαν τώρα να εντάξουν αυτό το μάθημα στην τάξη της α και β λυκείου.Έπρεπε να'χε ξεκινήσει σε προηγούμενη τάξη..Στην δε παρουσίαση,η ομάδα μου δεν συμμετέιχε καν

Εγώ τα παρουσίασα όλα (power point,αποτελέσματα πιλοτικής έρευνας,βίντεο σχετικό με το θέμα,έγγραφο excel με στατιστικά στοιχεια κτλ) Ευελπιστώ, οι μελλοντικοί συμφοιτητές μου να είναι εντελώς διαφορετικοί
P.S Στην α λυκείου θέμα είχαμε "Διατροφή" (πιο Ευέλικτη Ζώνη δευτέρας δημοτικού πεθαίνεις

) και στην β είχαμε "Tην τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας"