Εργασία ως Σύμβουλος Ακινήτων

Helen06

Δραστήριο μέλος

Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 520 μηνύματα.
Καλησπέραα, θα ήθελα μια συμβουλή και γνώμη σχετικά με το θέμα που γράφω και στον τίτλο. Με πήρα πρόσφατα τηλέφωνο απο ένα μεσιτικό και μου πρότειναν να εργαστώ ως σύμβουλος ακινήτων. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο ψάχνω κάποια δουλειά κυρίως ως πωλήτρια ή κάποια δουλειά γραφείου(θέλω να αποφύγω όσο γίνεται την εστίαση), και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το έψαξα και είδα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνεις απλώς δεν είμαι 100% σίγουρη για το άν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα με την σχολή μου, καθώς επειδή δεν προσφέρει "σίγουρο" μηνιαίο μισθό μπορεί και να χάσω τον χρόνο μου.

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 201 μηνύματα.
Ωραιο ακουγεται αν κ δεν ξερω ακριβως τι ειναι😄
Το καλυτερο θα ηταν να ξεκαθαρεισεις μαζι τους κ το οικονομικο κομματι κ τις ωρες εργασιας και αν σε βολευουν γτ οχι
ωραιο ακουγεται😁

Helen06

Δραστήριο μέλος

Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 520 μηνύματα.
Ωραιο ακουγεται αν κ δεν ξερω ακριβως τι ειναι😄
Το καλυτερο θα ηταν να ξεκαθαρεισεις μαζι τους κ το οικονομικο κομματι κ τις ωρες εργασιας και αν σε βολευουν γτ οχι
ωραιο ακουγεται😁
AAAA τέλεια! ξέχασα να τα αναφέρω αυτά χαχα. Ναι ουσιαστικά δεν υπάρχει βασικός όπως είπα "σταθερός" μισθός, πληρώνεσαι ξεκάθαρα με κάποια ποσοστά απο τις πωλήσεις, και δεν υπάρχει βασικό ωράριο, δηλαδή μπορεί κάποιες μέρες να δουλέψεις 2-4-6 ώρες, καθώς και μετά από κάποιο καιρό μπορείς να εργαστείς απο τό σπίτι.

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 201 μηνύματα.
Αα κακο αυτο απο τη μια αν δεν εχεις κ μια αλλη δουλεια θα ειναι δυσκολο...μπορεις να το ξεκινησεις κ βλεπεις...μπορει κ να συμφερει ομως🤷‍♂️

bubblebee

Δραστήριο μέλος

Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 575 μηνύματα.
Δεν καταλαβα, εστειλες βιογραφικο και σε πηρανε τηλεφωνο ή μεσω γνωστων ή πως; Αν δεν γνωριζεις τη δουλεια και δεν προσφερει καν σταθερες ωρες ή μισθο, εγω προσωπικα δεν θα προτεινα σε κανεναν να παρει το ρισκο. Τωρα, αν θες μονο ενα εξτρα εισοδημα και δεν σκοπευεις να βιοποριστεις απ αυτη τη δουλεια τοτε οκ δεν εχεις να χασεις τιποτα. Συζητηση με τον εργοδοτη αυτον εκανες εντωμεταξυ; Ή εχετε μεινει σε μια προταση και απλα περιμενουν τη δικη σου απαντηση τωρα;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
Καλησπέραα, θα ήθελα μια συμβουλή και γνώμη σχετικά με το θέμα που γράφω και στον τίτλο. Με πήρα πρόσφατα τηλέφωνο απο ένα μεσιτικό και μου πρότειναν να εργαστώ ως σύμβουλος ακινήτων. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο ψάχνω κάποια δουλειά κυρίως ως πωλήτρια ή κάποια δουλειά γραφείου(θέλω να αποφύγω όσο γίνεται την εστίαση), και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Το έψαξα και είδα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνεις απλώς δεν είμαι 100% σίγουρη για το άν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα με την σχολή μου, καθώς επειδή δεν προσφέρει "σίγουρο" μηνιαίο μισθό μπορεί και να χάσω τον χρόνο μου.
Καλη υποθεση ειναι... δημιουργικη
Τους αρεσε επειδη εχεις σχεση με υπολογιστες.
Η βασικη δουλεια θα ειναι να φωτογραφιζεις λεπρομερως τα ακινητα τις οποιες φωτογραφιες και θα ανεβαζεις ''μαρκετιστικα'' στο site της εταιριας στην μεριδα του ακινητου και θα φτιαχνεις το προφιλ του.
Θα απαντας σε ερωτησεις και στους σοβαρα ενδιαφερομενους θα πηγαινεις επιτοπου να τους δειχνεις το σπιτι ( δηλαδη θα εχει μετακινηση σου που θελει να εχεις μηχανακι ... που δεν εχεις...συζητησε το αυτο) .
Οταν θελουν διαπραγματευση τιμης θα τους στελνεις στους πιο εμπειρους απο σενα.
Θα συμπληρωνσεις το φιξ συμβολαιο ακινητου..αυτα.
Ειναι πολυ καλυτερο απο την εξουθενωση που θα σου κανουν στην εστιαση.
Εχει την ελευθερια ωραριου οποτε το συνδιαζεις με την σχολη .. και εργασια και απο το σπιτι που ειναι σημαντικο
Βεβαια το καλο θα ηταν να ειχε μια βαση σταθερη χρηματων και μετα ποσοστα. Τωρα με μονο τα ποσοστα τα λευτα θα ειναι λιγα ( πχ 300-400).

Helen06

Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αρχικά, αλλα εν τέλη έφυγα:), η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσίασε το γεγονός ότι πρέπει να κάθομαι να πέρνω τηλέφωνα κλπ κλπ, και ΑΝ θα θέλουν να τους στείλεις κάποιο ακίνητο, και ΑΝ θα θέλουν να το δουν, και άντε μετά να περιμένεις ΑΝ θα θέλουν να το αγοράσουν εν τέλη. Αρκετά χρονοβόρο και επειδή δεν προσφέρει σίγουρα λεφτά δεν είναι καθόλου κάτι που ψάχνω για την φάση μου τώρα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αρχικά, αλλα εν τέλη έφυγα:), η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσίασε το γεγονός ότι πρέπει να κάθομαι να πέρνω τηλέφωνα κλπ κλπ, και ΑΝ θα θέλουν να τους στείλεις κάποιο ακίνητο, και ΑΝ θα θέλουν να το δουν, και άντε μετά να περιμένεις ΑΝ θα θέλουν να το αγοράσουν εν τέλη. Αρκετά χρονοβόρο και επειδή δεν προσφέρει σίγουρα λεφτά δεν είναι καθόλου κάτι που ψάχνω για την φάση μου τώρα.
Πολυ ωραια και καλα εκανες.
Οκ το δρομο για ψαξιμο και βιογραφικα τον ξερεις για περαιτερω.
Εγω εχω την εξης ιδεα..πηγαινε σε ενα οαεδ κοντα σου στους συμβουλους εργασιας και πες ..εχετε καμια θεση 4ωρη απο το σπιτι σε λαιτ πληροφορικη?

Helen06

Δραστήριο μέλος

Πολυ ωραια και καλα εκανες.
Οκ το δρομο για ψαξιμο και βιογραφικα τον ξερεις για περαιτερω.
Εγω εχω την εξης ιδεα..πηγαινε σε ενα οαεδ κοντα σου στους συμβουλους εργασιας και πες ..εχετε καμια θεση 4ωρη απο το σπιτι σε λαιτ πληροφορικη?
Aχ, πολύ καλή ιδέα είναι αλήθεια. Ευχαριστώ! Αλλά ίσως το κοιτάξω από το επόμενο έτος, προστοπαρών θα προσπαθήσω να βρω το καλοκάιρι κάποια θέση είτε εστίαση είτε πωλήτρια. Αλλά οαεδ δεν ψάχνουν απο 20 και πάνω;

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Aχ, πολύ καλή ιδέα είναι αλήθεια. Ευχαριστώ! Αλλά ίσως το κοιτάξω από το επόμενο έτος, προστοπαρών θα προσπαθήσω να βρω το καλοκάιρι κάποια θέση είτε εστίαση είτε πωλήτρια. Αλλά οαεδ δεν ψάχνουν απο 20 και πάνω;
Ε δεν ειμαι ειδικος στο ΟΑΕΔ αλλα νομιζω εργαζεται σε ολες τις νομιμες ηλικιες 18-67.
Κανει και συχνα εκθεσεις που τις λεει ημερες καριερας για χαμηλου προφιλ εργασια...και θεσσαλονικη κανει.
Η εστιαση θα σε ''αφυδατωσει''

bubblebee

Δραστήριο μέλος

Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 575 μηνύματα.
σαν τους "πωλητες" που καλουν απο εταιρειες ρευματος ή τηλεφωνου και προσπαθουν να σπρωξουν συμβολαια ακουγεται η φαση... καλυτερα που εφυγες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια