Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.463 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.853 μηνύματα σε 106.062 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 468 άτομα.
Αρκετά. Ψάχνουν συνέχεια άτομα.1.Πόσο εύκολα μπορώ να βρω εργασία για σεζόν;
Ναι, βοηθάει αρκετά. Στείλε βιογραφικά όπου βλέπεις θέση εργασίας που σε ενδιαφέρει. Τώρα αυτές οι αγγελίες μπορεί να είναι είτε σε site ειδικά ή ακόμα και στο FB.2.Απλώς να ψάξω αγγελίες στο διαδίκτυο;
Αν και βοηθάει, όχι, δεν είναι απαραίτητο. Ειδικά στις μικροεπιχειρήσεις. Στις αλυσίδες ίσως είσαι πιο safe στη θέση που βρίσκεσαι αν προέρχεσαι από γνωστό.3. Ή χρειάζομαι κάποιο μέσο για να με πάρουν;
Δύσκολες. Αν σκέφτεσαι να δουλέψεις σε ξενοδοχείο, περίμενε ξεπάτωμα. Και δεν εννοώ απλά τρέξιμο, ούτε νερό δεν θα προλαβαίνεις να πίνεις. Ετοιμάσου να στάξεις. Αλλά τα λεφτά είναι καλά, με μέσο μεροκάματο 50 ευρώ. Ό,τι δίνεις παίρνεις. Αν έχω μια συμβουλή να σου δώσω, αυτή είναι να πας με παρέα, τουλάχιστον την πρώτη σεζόν, για να σου βγει καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις άτομα που ξέρεις μαζί σου. Βοηθάει πολύ στη διαχείριση όλου αυτού που θα περάσεις. Δεν είναι άσπρο μαύρο. Υπάρχουν μέρες που θα είναι πολύ καλές, άλλες που θα είναι μέτριες και άλλες σκατά. Υπάρχουν managers που πρήζουν πούτσα κι άλλοι πιο ήπιοι. Είναι που θα πέσεις. Αν θες να πας μόνος σεζόν, προτείνω τουριστικά μαγαζάκια. Ξέρεις, αυτά στην άκρη του δρόμου. Απλά δεν ξέρω τι παίζει με τη διαμονή εκεί. Και τώρα που ανέφερα τη διαμονή, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ να διευθετήσεις από την συνέντευξη που θα μένεις και πως. Να ρωτήσεις λεπτομέρειες, αν θα μένεις με συγκάτοικο, αν είναι σε καλή κατάσταση τα δωμάτια… Μετά για τα λεφτά, να ξεκαθαρίσεις πόσα θα είναι τα καθαρά σου, να κανονίσεις τα ρεπό σου και να σιγουρευτείς ότι θα πάρεις αυτά που έχεις κανονίσει. Ιδανικά βρες κάποιον που έχει ξανά δουλέψει στην επιχείρηση που σε ενδιαφέρει και ρώτα τον. Γλίτωσα πολλές σφαίρες επειδή έχω παρέα που έχει κάνει πάνω από 2 σεζόν και ξέρει τι της γίνεται. Και είμαι σχετικά καλά τώρα. Έμφαση στο σχετικά.4. Όσοι έχετε δουλέψει σεζόν, πως είναι οι συνθήκες. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή να λάβω υπόψη;