nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα.

09-09-12

13:16
Σημείωση:
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=96769&page=4Το μήνυμα προήλθε από το thread Θέλω να αγοράσω ένα κατοικίδιο
Wtf? Καποιοι αφησαν τη φαντασια τους να οργιασει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα.

09-09-12

14:07
link or it didn't happen μονο lyrics εβαλε
Ξέρω έναν καλό οφθαλμίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 950 μηνύματα.

09-09-12

15:02
Ξέρω έναν καλό οφθαλμίατρο.
Εκτος και αν συμμετεχεις στο budget για hosting δεν νμζ να σε αφορα
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Η Αγνωστο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 461 μηνύματα.

09-09-12

15:28
Αν είναι δυνατόν! Ένα διάλειμμα κάνεις από τον Παπαδιαμάντη και τις θεωρήσεις του περί ζωής και πέφτεις σ' αυτό το θέμα! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...