ΚΚαλησπέρα παιδιά
Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Edinburgh Napier University, επίσης έχω περάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Λίγο βαψκγροθνδ για μένα. Γενικά είμαι χρόνια στο εξωτερικό (Βέλγιο,Πορτογαλία) και εύκολα προσαρμόσιμος(μέχρι πρότινος) σε όλες τις καταστάσεις. Έδωσα πανελλήνιες τον Σεπτέμβριο και πέρασα Πάτρα, και μετά έφυγα έξω με την προοπτική να δω τι ακριβώς παίζει αλλα δυστηχως καθησα.
Το πανεπιστήμιο είναι γενικά πολύ οργανωμένο, καταλήψεις δεν παίζουν, σύγχρονα εργαστήρια έχουμε , τα τεστ διορθώνονται μες στην βδομάδα, δωρεάν είναι.
Αλλά περίεργος η ξενιτιά μου έπεσε βαριά, βαρέθηκα να βρίσκομαι μια ζωή στο εξωτερικό. Το Εδιμβούργο αν και πολύ ωραίο δεν έχει καθόλου ήλιο, είναι σαν μια μουντή Κυριακή * 365 μέρες.
Από την άλλη έχω την επιλογή να γυρίσω στο πολυτεχνείο Πάτρας και το τελευταίο καιρό η επιθυμία είναι έντονη μιας και το πανεπιστήμιο ειναι καλο και μαλλον καλητερο απο αυτο που ειμαι και μου λυπει η Ελλαδα και οι φιλοι μου !!
Πείτε μου την γνώμη σας για τα παραπάνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.