navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 12:04 Ο navarhos έγραψε: #181 27-08-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από roni4: Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!Τωρα που δεν ειμαι εν θερμω καθως ειδα οτι ανεβηκε και 600 μορια περιπου η σχολη,σκεφτικα πιο ψυχραιμα να μεινω στα ΤΕΙ.Απλα θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε γι αυτο.Θα εχω τη δυνατοτητα για μεταπτυχιακο?Συνεργαζεται με το πανεπιστημιο?Γενικα οτι πληροφοριες εχετε για να δω αν οντως ειναι αξιολογη σχολη και αξιζει να συνεχισω.Εχω αρκετη ορεξη για τον τομεα της Πληροφορικης Α και κατι αλλο..Αυτο με τα λαπτοπ υπαρχει πια?Για τους πρωτους 10 ή 5 ή τα εκοψαν? :p Click για ανάπτυξη... Γενικα ακουγονται καλα λογια για το τμημα αυτο.Εννοειται οτι θα εχεις τη δυνατοτητα για μεταπτυχιακο.Τωρα για το αν συνεργαζεται με το πανεπιστημιο δεν το γνωριζω Μπραβο που εχεις τοση ορεξη ! Αυτο ειναι το παν σε αυτες τις σχολες να ξερεις Αυτο με τα laptop εχει σταματησει απο το 2010. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tonygourd Νεοφερμένο μέλος Ο tonygourd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Ο tonygourd: #182 27-08-12 15:54 Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greeklover13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο greeklover13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:24 Ο greeklover13: #183 27-08-12 16:24 ειμαι απο τις καλυτερες σχολες ρε.. σε θεμα software η καλυτερη.. μην ανχωνεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:29 Ο cha0s έγραψε: #184 27-08-12 16:29 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο g1wrg0s έγραψε: #185 27-08-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... ψαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Η Δαλιδά έγραψε: #186 27-08-12 16:30 Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roni4: Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!Τωρα που δεν ειμαι εν θερμω καθως ειδα οτι ανεβηκε και 600 μορια περιπου η σχολη,σκεφτικα πιο ψυχραιμα να μεινω στα ΤΕΙ.Απλα θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε γι αυτο.Θα εχω τη δυνατοτητα για μεταπτυχιακο?Συνεργαζεται με το πανεπιστημιο?Γενικα οτι πληροφοριες εχετε για να δω αν οντως ειναι αξιολογη σχολη και αξιζει να συνεχισω.Εχω αρκετη ορεξη για τον τομεα της Πληροφορικης Α και κατι αλλο..Αυτο με τα λαπτοπ υπαρχει πια?Για τους πρωτους 10 ή 5 ή τα εκοψαν? :p Click για ανάπτυξη... Γενικα ακουγονται καλα λογια για το τμημα αυτο.Εννοειται οτι θα εχεις τη δυνατοτητα για μεταπτυχιακο.Τωρα για το αν συνεργαζεται με το πανεπιστημιο δεν το γνωριζω Μπραβο που εχεις τοση ορεξη ! Αυτο ειναι το παν σε αυτες τις σχολες να ξερεις Αυτο με τα laptop εχει σταματησει απο το 2010. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonygourd Νεοφερμένο μέλος Ο tonygourd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Ο tonygourd: #182 27-08-12 15:54 Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greeklover13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο greeklover13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:24 Ο greeklover13: #183 27-08-12 16:24 ειμαι απο τις καλυτερες σχολες ρε.. σε θεμα software η καλυτερη.. μην ανχωνεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:29 Ο cha0s έγραψε: #184 27-08-12 16:29 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο g1wrg0s έγραψε: #185 27-08-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... ψαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Η Δαλιδά έγραψε: #186 27-08-12 16:30 Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greeklover13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο greeklover13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:24 Ο greeklover13: #183 27-08-12 16:24 ειμαι απο τις καλυτερες σχολες ρε.. σε θεμα software η καλυτερη.. μην ανχωνεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:29 Ο cha0s έγραψε: #184 27-08-12 16:29 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο g1wrg0s έγραψε: #185 27-08-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... ψαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Η Δαλιδά έγραψε: #186 27-08-12 16:30 Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι απο τις καλυτερες σχολες ρε.. σε θεμα software η καλυτερη.. μην ανχωνεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:29 Ο cha0s έγραψε: #184 27-08-12 16:29 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο g1wrg0s έγραψε: #185 27-08-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... ψαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Η Δαλιδά έγραψε: #186 27-08-12 16:30 Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Ο g1wrg0s έγραψε: #185 27-08-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... ψαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Η Δαλιδά έγραψε: #186 27-08-12 16:30 Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tonygourd: Hey, παιδια μπηκα σε αυτο το τμημα αλλα εχω αμφιβολιες τελειωνοντας αυτη την σχολη τι μπορεισ να κανεις τι διακαιωματα σου δινουνε?? Click για ανάπτυξη... ψαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 16:30 Η Δαλιδά έγραψε: #186 27-08-12 16:30 Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από τις καλύτερες όντως. Πολύ καλύτερη από άλλα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πληροφορικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 18:50 Ο Bob1994 έγραψε: #187 27-08-12 18:50 και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω παιδια στο CSD, αλλα και στο forum!!!!!!!! στο forum καινουριος εννοω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο terrafaux: #188 28-08-12 04:34 υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 05:48 Ο vassilis498: #189 28-08-12 05:48 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ότι δικαιώματα έχεις και απο τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής Click για ανάπτυξη... ( κανένα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bob1994 Νεοφερμένο μέλος Ο Bob1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Ο Bob1994 έγραψε: #190 28-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 14:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #191 28-08-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: υπάρχει κανένα νέο για την μεταφορά του τμήματος στις βούτες? Click για ανάπτυξη... Του χρόνουυυυ.. Αρχική Δημοσίευση από Bob1994: Μιλησα με την γραμματεια χτες και ειπαν πως το πρωτο εξαμηνο τα μαθηματα θα γινονται στις ιδιες εγκαταστασεις αλλα στο 2ο πιθανοτατα να μεταφερθουν στις Βουτες που είναι στην αντιθετη πλευρα απ'οτι τωρα.... Click για ανάπτυξη... Έτσι μας είπαν και πέρσι, οπότε αν δε βγει επίσημη ανακοίνωση μην περιμένετε και πολλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:50 Ο terrafaux: #192 28-08-12 15:50 κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:53 Ο g1wrg0s έγραψε: #193 28-08-12 15:53 Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ειναι το δευτερο ανεκδοτο στη σχολη. Το πρωτο ειναι η μεταφορα! Κι ομως σχολη πληροφορικης και δεν εχει φορουμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #194 28-08-12 15:56 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: κάπου πήρε το μάτι μου ένα forum της σχολής το οποίο δεν λειτουργεί πια.Γιατί άραγε? Click για ανάπτυξη... Άλλαξε σελίδα η σχολή και δε ξαναανέβασαν το forum. (Εδώ που τα λέμε ψόφιο ήτανε. ) Εδώ θα ανέβουν οι ημερομηνίες των εγγραφών: https://www.csd.uoc.gr/~ugram/ Μετά θα γραφτείτε στις λίστες του τμήματος και θα μαθαίνετε εκεί τα νέα του τμήματος. Υπάρχει και μια σελίδα στο facebook (csdades) αλλά δε θα βρείτε και πολύ βοήθεια εκεί για το τμήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 01:50 Ο terrafaux: #195 30-08-12 01:50 θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 12:07 Η aLe3ouLa έγραψε: #196 30-08-12 12:07 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για τα μ.μ.μ(κόστος,δρομολόγια προς τη σχολή κ.λ.π) καθώς και τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Άμα μένεις κέντρο η διαδρομή είναι κανα 20 λεπτο. Άμα μένεις Βούτες θα θες 2 λεωφορεία να φτασεις στη Κνωσσο ή ιδανικά θα προλάβεις το απευθείας λεωφορείο αλλά θα κανεις πολύ ωρα και στα δυο. Άμα μένεις κοντά στο πανεπιστήμιο μπορείς να πας και με τα πόδια αλλά θα δυσκολευτείς στις βραδυνές εξοδους σου. Το εισιτήριο είναι 80 λεπτά. Και υπάρχει μηνιαία κάρτα απεριορίστων στα 40Ε. Πανάκριβα ναι. Αν πας κάθε μέρα στο πανεπιστήμιο πρωί/βράδυ μάλλον σε συμφέρει το 2ο, γιατί στο Ηράκλειο δε μπορείς να μη κόψεις εισιτήριο (στα "επικυρώνει" ο οδηγός) Επίσης μπορείς να πάρεις και μέσα στο λεωφορείο εισιτήριο, επιβαρυμένο που είναι 1.50 Ε. Στη σχολή πάνε τα: Φορτέτσα, Κνωσσός, Αγ. Συλλας, Σκαλανι. Τα 2 πρώτα έρχονται αρκετά συχνά (15 λεπτα περίπου) Καλά ένα μεγάλο "εμπόδιο" στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
terrafaux Νεοφερμένο μέλος Ο terrafaux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 21:31 Ο terrafaux: #197 30-08-12 21:31 η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
navarhos Νεοφερμένο μέλος Ο Φώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2012 στις 22:21 Ο navarhos έγραψε: #198 30-08-12 22:21 terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nely itsari thewitcher Stormtrooper tomftw NickTen King Helen06 Maynard agg41 martkonsta Mathitis_tou_15 marian SteliosG MrDna thecrazycretan Nikos05 MINK123 CHRIS18 jim2015 Pastramis GeorgePap2003 Scandal imkindalost mihalis341 takhs32 Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
terrafaux το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ερθεις αυτη την εβδομαδα στο Ηρακλειο για να βρεις κατι καλο.Στις εγγραφες ισως και να εχουν μεινει οι παλιατζουρες και τετοια σπιτια εχει πολλα το Ηρακλειο Οσο για τη μεταφορα του τμηματος στις Βουτες (πανεπιστημιουπολη), γραφειοκρατικα/οικονομικα ζητηματα πιστευω οτι την εμποδιζουν (Ελλαδαρα, you know ).Ουτε και οι ιδιοι δεν ξερουν τι θα γινει με αυτο το ζητημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Ο g1wrg0s έγραψε: #199 31-08-12 10:32 Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από terrafaux: η κίνηση στο ηράκλειο πως πάει?σκεφτόμασταν με τους γονείς μου να ψάξουμε για σπίτι με τις εγγράφες αλλά τώρα έχουμε ανγχωθεί σχετικά με το εάν θα προλάβουμε κάποιο σπίτι συνδυάζοντας τις καλύτερες συνθήκες. υ.γ:με το τι είναι αυτό που εμποδίζει τη μεταφορα εννοούσα του πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Η κινηση σε πολλους δρομους θυμιζει Αθηνα. Κοιτα στη γειτονια μου παρατηρω μεγαλη κινητικοτητα με 2αρια - 3αρια και γενικα στη γυρω περιοχη. Δεν βλεπω να εχεις και πολλες επιλογες οταν κατεβεις. Οχι γιατι δεν θα υπαρχουν αλλα γιατι θα θες πολυ περισσοτερο ψαξιμο να βρεις αυτο που θες. Τωρα γινονται οι διαγωνισμοι για το ποιος θα παρει τα αμφιθεατρα. Πρεπει να πεσουν μιζες και να πληρωθουν πολλες υπογραφες. Δυστυχως ετσι ειναι στα περισσοτερα μεγαλα εργα . Δεν γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος θα βαλει τα γραφεια και τα λοιπα να περνει μηνες. Κτηριακα απο οτι το θυμαμαι ειναι ενταξει, το υλικο απο μεσα λειπει που πρεπει να αγοραστει ή να μεταφερθει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kapo13 Νεοφερμένο μέλος Ο kapo13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:19 Ο kapo13 έγραψε: #200 01-09-12 16:19 Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2012
Φετος περασα και εγω στην σχολη. Χαιρετω και εγω. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη που δεν εβαλα τα ψηφιακα συστηματα πανω απο την κρητη παρολο που μενω αθηνα. Θα δειξει. Off-topic: Παντως ολες οι προβλεψεις για τις βασεις βγηκαν σωστες hehe. Ευτυχως που ειχα γυρω στα 1000 μορια παραπανω απο την περσινη βαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.