Επιλογή laptop για ΗΜΜΥ

Atrlef

Νεοφερμένο μέλος

Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Χαίρετε, φέτος ξεκίνησα τη φοίτηση μου στο ΗΜΜΥ και χρειαστώ λάπτοπ για τη σχολή, επειδή δεν είμαι ακόμη πολύ σχετικός με αυτά και ακούω διάφορες απόψεις τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι specs θα χρειαστώ ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο autocad, τον προγραμματισμό και οτιδήποτε άλλο απαιτεί η σχολή μου, χωρίς κανένα θέμα και χωρίς να επιβαρυνθεί η συσκευή. Επίσης σε ένα κατατηστημα που πήγα να κοιτάξω μου είπαν ότι είναι απαραίτητη η κάρτα γραφικών, Περισσότερο ας πούμε από το να είναι i7 ή Ryzen7 ο επεξεργαστής γιατί χωρις αυτή θα πέφτει όλο το βαρος σε εκείνον κατά τη χρηςη του autocad. Αν μπορείτε διαφωτίστε με!

Τελευταία επεξεργασία:

kostis76

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostis76 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Χαίρετε, φέτος ξεκίνησα τη φοίτηση μου στο ΗΜΜΥ και χρειαστώ λάπτοπ για τη σχολή, επειδή δεν είμαι ακόμη πολύ σχετικός με αυτά και ακούω διάφορες απόψεις τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι specs θα χρειαστώ ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο autocad, τον προγραμματισμό και οτιδήποτε άλλο απαιτεί η σχολή μου, χωρίς κανένα θέμα και χωρίς να επιβαρυνθεί η συσκευή. Επίσης σε ένα κατατηστημα που πήγα να κοιτάξω μου είπαν ότι είναι απαραίτητη η κάρτα γραφικών, Περισσότερο ας πούμε από το να είναι i7 ή Ryzen7 ο επεξεργαστής γιατί χωρις αυτή θα πέφτει όλο το βαρος σε εκείνον κατά τη χρηςη του autocad. Αν μπορείτε διαφωτίστε με!
Budget?

Για κατι vfm και αρκετα δυνατο, θα πρότεινα τα παρακάτω:

www.info-world.gr

Lenovo LOQ 15IAX9E 15.6 IPS FHD 144Hz (i5-12450HX/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 2050/No OS) Luna Grey INFOWORLD

καταστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων και προιοντων νεας τεχνολογιας στο γαλατσι επισκευες ηλεκτρονικων υπολογιστων και προιοντων νεας τεχνολογιας στο γαλατσι
www.info-world.gr
www.info-world.gr

www.info-world.gr

Laptop MSI Thin 15 B12UC 15,6 i5-12450H/ 16GB/512GB SSD/RTX 3050/DOS/ 2Y Warranty 9S7-16R831-2013 - TECHMOBILE

Laptop MSI Thin 15 B12UC 15,6 i5-12450H/ 16GB/512GB SSD/RTX 3050/DOS/ 2Y Warranty 9S7-16R831-2013
www.info-world.gr
techmobile.gr

με 10 ευρω παιρνεις και ενα κλειδι win11pro και τα περνας κανονικα.

https://www.skroutz.gr/s/31562790/M...ence-Multi-Language-se-Ilektroniki-adeia.html

Autocad 2025 specs: https://www.autodesk.com/support/te...oCAD-2025-including-Specialized-Toolsets.html

Atrlef

Νεοφερμένο μέλος

Ο Atrlef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Δεν έχω ιδιαίτερο περιορισμό στο budget με το σκεπτικό να μου κρατήσει άνετα κατά τα χρόνια της σχολής ή και μετά. Δηλαδή να μη σηκώνει οριακά autocad και σέρνεται ας πούμε στα 3 χρόνια

kostis76

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostis76 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Δεν έχω ιδιαίτερο περιορισμό στο budget με το σκεπτικό να μου κρατήσει άνετα κατά τα χρόνια της σχολής ή και μετά. Δηλαδή να μη σηκώνει οριακά autocad και σέρνεται ας πούμε στα 3 χρόνια
Τα 2 παραπανω λαπτοπ δεν θα σερνονται σε 3 χρονια, μια χαρα θα σε καλυψουν, το πολυ να χρειαστει καποια στιγμη αναβαθμιση RAM & SSD, οπότε (οτάν & αν χρειαστεί) το κανεις ευκολα και σχετικά φθηνα.

Αν θέλεις να σου προτείνω 2 "θηριάκια" μιας και εχεις ανοιχτο budget, ιδού:

Όμως έχε στο νου σου ότι παίρνεις δυνατότερο desktop (custom build) με τα ιδια λεφτα, οπότε αν δεν χρειάζεσαι laptop για να το μετακινείς απο το σπίτι/σχολη, ξανασκέψου το.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια