Atrlef
Νεοφερμένο μέλος
 Ο Atrlef αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ.  Έχει γράψει 40 μηνύματα. 

Χαίρετε, φέτος ξεκίνησα τη φοίτηση μου στο ΗΜΜΥ και χρειαστώ λάπτοπ για τη σχολή, επειδή δεν είμαι ακόμη πολύ σχετικός με αυτά και ακούω διάφορες απόψεις τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι specs θα χρειαστώ ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο autocad, τον προγραμματισμό και οτιδήποτε άλλο απαιτεί η σχολή μου, χωρίς κανένα θέμα και χωρίς να επιβαρυνθεί η συσκευή. Επίσης σε ένα κατατηστημα που πήγα να κοιτάξω μου είπαν ότι είναι απαραίτητη η κάρτα γραφικών, Περισσότερο ας πούμε από το να είναι i7 ή Ryzen7 ο επεξεργαστής γιατί χωρις αυτή θα πέφτει όλο το βαρος σε εκείνον κατά τη χρηςη του autocad. Αν μπορείτε διαφωτίστε με!
								kostis76
Νεοφερμένο μέλος
 Ο kostis76 αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένος.  Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή.  Έχει γράψει 16 μηνύματα. 

Budget?Χαίρετε, φέτος ξεκίνησα τη φοίτηση μου στο ΗΜΜΥ και χρειαστώ λάπτοπ για τη σχολή, επειδή δεν είμαι ακόμη πολύ σχετικός με αυτά και ακούω διάφορες απόψεις τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι specs θα χρειαστώ ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο autocad, τον προγραμματισμό και οτιδήποτε άλλο απαιτεί η σχολή μου, χωρίς κανένα θέμα και χωρίς να επιβαρυνθεί η συσκευή. Επίσης σε ένα κατατηστημα που πήγα να κοιτάξω μου είπαν ότι είναι απαραίτητη η κάρτα γραφικών, Περισσότερο ας πούμε από το να είναι i7 ή Ryzen7 ο επεξεργαστής γιατί χωρις αυτή θα πέφτει όλο το βαρος σε εκείνον κατά τη χρηςη του autocad. Αν μπορείτε διαφωτίστε με!
Για κατι vfm και αρκετα δυνατο, θα πρότεινα τα παρακάτω:

Lenovo LOQ 15IAX9E 15.6 IPS FHD 144Hz (i5-12450HX/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 2050/No OS) Luna Grey INFOWORLD
καταστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων και προιοντων νεας τεχνολογιας στο γαλατσι επισκευες ηλεκτρονικων υπολογιστων και προιοντων νεας τεχνολογιας στο γαλατσι 

Laptop MSI Thin 15 B12UC 15,6 i5-12450H/ 16GB/512GB SSD/RTX 3050/DOS/ 2Y Warranty 9S7-16R831-2013 - TECHMOBILE
Laptop MSI Thin 15 B12UC 15,6 i5-12450H/ 16GB/512GB SSD/RTX 3050/DOS/ 2Y Warranty 9S7-16R831-2013 
	με 10 ευρω παιρνεις και ενα κλειδι win11pro και τα περνας κανονικα.
https://www.skroutz.gr/s/31562790/M...ence-Multi-Language-se-Ilektroniki-adeia.html
Autocad 2025 specs: https://www.autodesk.com/support/te...oCAD-2025-including-Specialized-Toolsets.html
Atrlef
Νεοφερμένο μέλος
 Ο Atrlef αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ.  Έχει γράψει 40 μηνύματα. 

Δεν έχω ιδιαίτερο περιορισμό στο budget με το σκεπτικό να μου κρατήσει άνετα κατά τα χρόνια της σχολής ή και μετά. Δηλαδή να μη σηκώνει οριακά autocad και σέρνεται ας πούμε στα 3 χρόνια
								kostis76
Νεοφερμένο μέλος
 Ο kostis76 αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένος.  Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή.  Έχει γράψει 16 μηνύματα. 

Τα 2 παραπανω λαπτοπ δεν θα σερνονται σε 3 χρονια, μια χαρα θα σε καλυψουν, το πολυ να χρειαστει καποια στιγμη αναβαθμιση RAM & SSD, οπότε (οτάν & αν χρειαστεί) το κανεις ευκολα και σχετικά φθηνα.Δεν έχω ιδιαίτερο περιορισμό στο budget με το σκεπτικό να μου κρατήσει άνετα κατά τα χρόνια της σχολής ή και μετά. Δηλαδή να μη σηκώνει οριακά autocad και σέρνεται ας πούμε στα 3 χρόνια
Αν θέλεις να σου προτείνω 2 "θηριάκια" μιας και εχεις ανοιχτο budget, ιδού:
Lenovo LOQ 15IRX10 15.6in*144Hz i7-14700HX 32GB SSD1TB RTX5060-8GB DOS 3Y-PremiumCare
Ο φορητός υπολογιστής Lenovo LOQ διαθέτει στιβαρή, πρακτική και κομψή σχεδίαση. Έρχεται με μια μεγάλη γκάμα θυρών για εύκολη πρόσβαση. Διαθέτει  ενσωματωμένη κάμερα 5MP με κλείστρο e-privacy για μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Lenovo LOQ,
				 www.e-lenovo.gr

www.e-lenovo.gr

MSI KATANA 15 HX B14WGK-016US, i9-14900HX/15.6 QHD 165Hz/32GB/1TB SSD/RTX 5070 8GB/Webcam/Win11 Home, Black < Laptops - MG Manager | MGManager
MSI KATANA 15 HX B14WGK-016US, i9-14900HX/15.6 QHD 165Hz/32GB/1TB SSD/RTX 5070 8GB/Webcam/Win11 Home, Black < Laptops - MG Manager | MGManager
				Όμως έχε στο νου σου ότι παίρνεις δυνατότερο desktop (custom build) με τα ιδια λεφτα, οπότε αν δεν χρειάζεσαι laptop για να το μετακινείς απο το σπίτι/σχολη, ξανασκέψου το.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				 Φορτώνει...
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Ρωτήστε κάτι
 Ρωτήστε κάτι
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πανελλαδικές
 Πανελλαδικές
						 Αγγελίες