Επιλογή φροντιστηρίου

Θα πάρεις αυτό το βιβλίο και δε θα χρειαστείς τίποτ' άλλο. Τα εξηγεί τόσο καλά ώστε τα καταλαβαίνει και πεντάχρονο.

Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου, όμως μήπως ξέρεισ καποιο καλο φροντιστήριο, γιατι οσο και καλό να είναι το βοηθημα θέλεισ και κάποιον να σε καθοδηγει, όπως είπα και πριν.;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω, δυστυχώς. Κατά τη γνώμη μου πάντως έιναι ένα μάθημα που μπορείς να γράψεις 20 και χωρίς ιδιαίτερα/φροντιστήριο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω, δυστυχώς. Κατά τη γνώμη μου πάντως έιναι ένα μάθημα που μπορείς να γράψεις 20 και χωρίς ιδιαίτερα/φροντιστήριο.

Σε όλα μπορείς ! Αρκεί να το θέλεις..

Καλησπέρα εγώ και η αδερφή,μαθητές η λυκείου,έχουμε αποφασίσει να αρχίσουμε φέτος φροντιστήριο.Έχουμε επιλέξει δυο φροντιστήρια π είναι πιο πιθανον να πάμε εκεί.Το ένα είναι ο Ηρακλειτος το άλλο είναι ο σαλτερης-σαββαλας.Και τα δυο βρίσκονται στο κέντρο.Ποιο πιστευτε ουι είναι καλύτερο από αυτά τ δυο και γιατί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον κωστακη παντως δεν το περναει ΚΑΝΕΝΑΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν φροντιστήριο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back