kate45
Νεοφερμένο μέλος
Η kate45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

02-07-24

20:38
Θεωρείτε ότι είναι καλή επιλογή η σχολή αγρονομων και τοπογραφων μηχανικων και μηχανικων γεωπληροφορικης του εμπ?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.039 μηνύματα.

02-07-24

22:39
Δυσκολη σχολη ...ναι ναι πολυ καλη επιλογη .. αλλα δεν ξερω να στο δικαιολογησω...σχολη παρεακι πολυ λιγοι ειστε . ωραιο.Θεωρείτε ότι είναι καλή επιλογή η σχολή αγρονομων και τοπογραφων μηχανικων και μηχανικων γεωπληροφορικης του εμπ?
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

02-07-24

22:50
Ναι και με καλούς καθηγητές. Αν σαρεσει μπες, αν όχι και μπεις από σποντα όμως θα υποφέρεις
kate45
Νεοφερμένο μέλος
Η kate45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.

03-07-24

09:17
Ευχαριστώ πολύΔυσκολη σχολη ...ναι ναι πολυ καλη επιλογη .. αλλα δεν ξερω να στο δικαιολογησω...σχολη παρεακι πολυ λιγοι ειστε . ωραιο.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

03-07-24

11:18
Ψάξε εχει συζήτηση για το θέμα
Μισό να δω
Μισό να δω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολιτικοί Μηχανικοί (Πατρών) vs Τοπογράφοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Γεωπληροφορικής (ΕΜΠ)
Γεια σας, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο του θρεντ, έχω πρόβλημα στην επιλογή μεταξύ των 2 αυτών σχολών. Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των 2 σχολών, αλλά ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω. Για τους πολιτικούς μηχανικούς αγχώνομαι πως δεν θα μπορέσω να βρω θέση εργασίας επειδή: - όταν θα πάρω...
www.ischool.gr

Πολιτικοί Μηχανικοί (Πατρών) vs Τοπογράφοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Γεωπληροφορικής (ΕΜΠ)
Γεια σας, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο του θρεντ, έχω πρόβλημα στην επιλογή μεταξύ των 2 αυτών σχολών. Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των 2 σχολών, αλλά ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω. Για τους πολιτικούς μηχανικούς αγχώνομαι πως δεν θα μπορέσω να βρω θέση εργασίας επειδή: - όταν θα πάρω...
kate45
Νεοφερμένο μέλος

03-07-24

16:40
Ωραία ευχαριστώ πολύΝαι και με καλούς καθηγητές. Αν σαρεσει μπες, αν όχι και μπεις από σποντα όμως θα υποφέρεις
Σε ευχαριστώΨάξε εχει συζήτηση για το θέμα
Μισό να δω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
![]()
Γεια σας, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο του θρεντ, έχω πρόβλημα στην επιλογή μεταξύ των 2 αυτών σχολών. Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των 2 σχολών, αλλά ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω. Για τους πολιτικούς μηχανικούς αγχώνομαι πως δεν θα μπορέσω να βρω θέση εργασίας επειδή: - όταν θα πάρω...www.ischool.gr
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

03-07-24

17:26
Εγώ πιστεύω ότι είναι άριστη επιλογή, ψάξε και εσύ και θα το διαπιστώσειςΩραία ευχαριστώ πολύ
Σε ευχαριστώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Dafidaf
- mathitisglykeiou
- kate45
- Bill2024
- Hased Babis
- NeosUser2023
- Nala
- Kanastasia_5883
- Frozensun
- Alessandra Eliza
- Corfu kitty
- Tsos