testardaas
Νεοφερμένο μέλος
Η testardaas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Γεια σας,
Πρόσφατα τελείωσα την Γ λυκείου, απίστευτο τα συναισθήματα θα μου λείψει σίγουρα το σχολείο και όλα όσα μου πρόσφερε γιατί αποτελούσε κομμάτι της καθημερινότητας μου και σε όλη αυτήν την καταπιεστική χρόνια που βιώνει ένα παιδί της Γ λυκείου το σχολείο ήταν σαν μια διέξοδος να δει να κάνει πράγματα να συναναστραφεί με άτομα και κυριότερο να περάσει καλά και να δημιουργήσει ωραίες αναμνήσεις με την παρέα του.
Ωστόσο τώρα που πλησιάζουν οι πανελλήνιες με έχει καταβάλλει πολύ το άγχος και βρίσκομαι σε δίλημμα ανάμεσα σε ποιες στο σχολές πρέπει να επιλέξω.
Εγώ συγκεκριμένα είμαι στην κατεύθυνση της υγείας και ιδίως σχολές που έχω υπόψιν ότι θέλω να δηλώσω στο μηχανογραφικό είναι η φαρμακευτική και το χημικό ωστόσο επειδή συνειδητοποίησα για πολλούς παράγοντες ότι δεν θα ήθελα να ακολουθήσω τον τομέα της φαρμακευτικής και θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το την χημεία στον τομέα της έρευνας θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το αν έχει αποκατάσταση επαγγελματική και αν αξίζει η σχολή αυτή διότι οι περισσότεροι με αποθαρρύνουν στο ακολουθήσω αυτήν τη σχολή μου ενώ είμαι κατασταλαγμένη το ότι θέλω να ακολουθήσω αυτή τη σχολή.
τι έχετε να μου προτείνετε;;
Πρόσφατα τελείωσα την Γ λυκείου, απίστευτο τα συναισθήματα θα μου λείψει σίγουρα το σχολείο και όλα όσα μου πρόσφερε γιατί αποτελούσε κομμάτι της καθημερινότητας μου και σε όλη αυτήν την καταπιεστική χρόνια που βιώνει ένα παιδί της Γ λυκείου το σχολείο ήταν σαν μια διέξοδος να δει να κάνει πράγματα να συναναστραφεί με άτομα και κυριότερο να περάσει καλά και να δημιουργήσει ωραίες αναμνήσεις με την παρέα του.
Ωστόσο τώρα που πλησιάζουν οι πανελλήνιες με έχει καταβάλλει πολύ το άγχος και βρίσκομαι σε δίλημμα ανάμεσα σε ποιες στο σχολές πρέπει να επιλέξω.
Εγώ συγκεκριμένα είμαι στην κατεύθυνση της υγείας και ιδίως σχολές που έχω υπόψιν ότι θέλω να δηλώσω στο μηχανογραφικό είναι η φαρμακευτική και το χημικό ωστόσο επειδή συνειδητοποίησα για πολλούς παράγοντες ότι δεν θα ήθελα να ακολουθήσω τον τομέα της φαρμακευτικής και θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το την χημεία στον τομέα της έρευνας θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το αν έχει αποκατάσταση επαγγελματική και αν αξίζει η σχολή αυτή διότι οι περισσότεροι με αποθαρρύνουν στο ακολουθήσω αυτήν τη σχολή μου ενώ είμαι κατασταλαγμένη το ότι θέλω να ακολουθήσω αυτή τη σχολή.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.621 μηνύματα.

Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι σκατά σε όλα, Ελλάδα είμαστε.
Κάνε την απόφαση σου βάσει τι θέλει η καρδιά σου. Αφου θες χημεία, ασχολήσου με χημεία.
Κάνε την απόφαση σου βάσει τι θέλει η καρδιά σου. Αφου θες χημεία, ασχολήσου με χημεία.
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 162 μηνύματα.

Καλησπέρα, εφόσον έχεις κατασταλάξει στη σχολή που θες δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς αλλού.Γεια σας,
Από τα λίγα που ξέρω από χημεία, είναι συναρπαστική επιστήμη!
Όσο για την αποκατάσταση, τις ευκαιρίες δεν τις περιμένεις να έρθουν, τις δημιουργείς.
Κάνε την επιλογή που εσύ θα κοιμάσαι ήσυχη με αυτή.
Υστερόγραφο, βάζε σημεία στίξης για να μην κουράζεται ο αναγνώστης, και να είναι ξεκάθαρο το νόημα.
AstrayCat
Νεοφερμένο μέλος
Η AstrayCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 54 μηνύματα.

Ως προς τη Φαρμακευτική εάν δεν υπάρχει φαρμακείο στην οικογένεια το οποίο πρόκειται να αναλάβεις ή εαν δεν σου αρέσει να δουλεύεις/έχεις φαρμακείο ορθά την απορρίπτεις ως επιλογή. Για το Χημικό θα σε κατατοπίσουν οι χημικοί του forum. Απο μένα εφόσον σε ενδιαφέρουν η χημεία, η έρευνα κτλ
Χημικό> Φαρμακευτική.
Χημικό> Φαρμακευτική.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.063 μηνύματα.

Εξαιρετικες επιστημες και οι δυο και πολυ αρεστες στα κοριτσια.Γεια σας,
Και οι δυο την χημεια προσκηνουν
Η χημεια ασχολειτε επι πασης υλης.
Η φαρμακευτικη ασχολειτε με την θεραπευτικη υλη για την υγεια του ανθρωπου.
Και οι δυο αυτες καπου συναντιουνται (εκτος φαρμακειου) στην ελευθερη αγορα γιατι εχουν παραπλησιες γνωσεις.
Και οι δυο δεν εχουν ''τρελη'' αποκασταση στην ελλαδα αν και εργασια θα βρεθει.
Και οι δυο δεν οδηγουν σε ερευνητικα πεδια διοτι στην ελλαδα δεν παραγουμε νεες καινοτομες υλες ουτε και φαρμακα.. αναπαραγωγη κανουμε ..οποτε στην καλυτερη μιλαμε για ποιοτικο ελεγχο.
Η ερευνα γινεται μονο στα πανεπιστημια (βασικη ερευνα) απο αυτους που στοχευουν σε ακαδημαικη καριερα και μαλιστα ειναι κακοπληρωμενη των 600€ και οταν και οποταν βρουμε τα χρηματα.
* Βασικη ερευνα = ερευνα για την ερευνα και όχι για παραγωγη νεων προϊοντων
Τι λενε οι χημικοι για να βρεις δουλεια
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 175 μηνύματα.

Παντως για υπαλληλος σε φαρμακειο ξερω οτι πληρωνει πχ 1300 τον μηνα τουλαχιστον.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.063 μηνύματα.

Ο υπαλληλος φαρμακοποιος ναι ...αλλα δεν υπαρχουν και θεσεις γιατι την αδεια την εχει ο ιδιοκτητης.Παντως για υπαλληλος σε φαρμακειο ξερω οτι πληρωνει πχ 1300 τον μηνα τουλαχιστον.
Οι βοηθοι φαρμακοποιοι απο τα ΙΕΚ που βγαζουν ολοι την δουλεια... παρνουν απο 0 (μαθητεια) ως και 650-750€ ...και πολυ δουλεια τα κοριτσια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...