Δεν λέει τους Έλληνες βλήματα, σου αναπαράγει μία "λογική" την οποία δυστυχώς έχουν υιοθετήσει
πολλοί νεαροί ενήλικες και εκεί εντοπίζεται και μία από τις ρίζες του προβλήματος. Το ότι το παρουσιάζει λες και ΟΛΟΙ οι 18-24 είναι έτσι είναι κάτι με το οποίο κατά βάση διαφωνώ, αλλά οι γενικεύσεις είναι ίδιον του χαρακτήρα του nPb και έχω σταματήσει να τον κοντράρω γι αυτό προσωπικά.
Δεν ξέρω γιατί βρίσκεστε σ αυτή την άρνηση.
Ή μάλλον ξέρω. Η προσγείωση πονάει συνήθως.
Το θέμα καλά μου, και σας το έγραψε και ο άλλος αποπάνω αλλά το κάνατε γαργάρα, είναι να μπορείτε να φιλτράρετε τι σας λέμε και γιατί. Μπορεί εγώ να είμαι μαλακισμένη, ο nPb να έχει απωθημένα και ο DarthFederer να αποφάσισε να το παίξει εξουσία γιατί σας βρήκε μικρούς, ξέρετε ποια είναι όμως η κοινή μας συνιστώσα; Ότι σας λέμε το ίδιο πράγμα και οι επιλογές σας δεν θα μας επηρεάσουν στο ελάχιστο. Θα βγείτε στην αγορά εργασίας (την ποια?

) σε 5-6-7 χρόνια. Κανείς μας δεν απειλείται από αυτό ή προσπαθεί να το δει συμφεροντολογικά.
Καθίστε λοιπόν λίγο και σκεφτείτε. Είμαστε 3-4 άνθρωποι που σας λέμε (άλλος με πιο ευγενικό και άλλος με πιο ωμό τρόπο), το ίδιο πράγμα. Λέτε να είμαστε και συνεννοημένοι;
Προφανώς όχι. Αλλά από εκεί και πέρα επειδή το brainwash δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου και στην τελική χέστηκα για το αν σε 5 χρόνια θα έχετε καρούμπαλα από το κουτούλημα, επιλέξτε εσείς τι θα κρατήσετε από αυτά τα ποστ.
Άιντε και καλή χώνεψη.