Καλησπερα σε ολους. Πριν απο λιγες μερες ,οπως ολοι γνωριζετε, τελειωσαν οι πανελληνιες εξετασεις και ολοι μας ψαχνουμε να επιλεξουμε την καλυτερη σχολη αναλογα με τα ενδιαφεροντα και τις ασχολιες μας.Ομως, δεν εχω τον απαραιτητο χρονο ωστε να ψαξω για τις σχολες που χρειαζομαι πληροφοριες.. Αν μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου δωσετε πληροφοριες σχετικα με καποιες σχολες θα σας ημουν πολυ ευνομων..Ενδιαφερομαι κυριως για σχολες πληροφορικης..
Θελω να μαθω σχετικα με το επιπεδο σπουδων,ποιο ακριβως ειναι το αντικειμενο με το οποιο ασχολειται,τι εχετε ακουσει,ποια η επαγγελματικη αποκατασταση και γενικα οτι αλλο γνωριζετε για τα παρακατω τμηματα :
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΧΑΝΙΑ)
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ).
Ξερω οτι ειναι πολλα αυτα που ζηταω, αλλα θελω να ενημερωθω σχετικα με τις σχολες ωστε να κανω την ''καλυτερη'' αποφαση.Ο,τι μπορει να postarei κανεις σχετικα με αυτο το θεμα χρησιμο θα μου ειναι

. Ετσι κι αλλιως ειναι ενας παραγοντας που μπορει να καθορισει και την υπολοιπη επαγγελματικη μας ζωη.

Αν και σας κουρασα ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε και για τις απαντησεις σας εκ' των προτερων..