Καταρχην,ευχαριστω για το σχολιο σου.Ισως στην τελικη να εχεις δικιο , καθως ειμαι προδιαθετημενος αρνητικα απεναντι στο Χημικο ,του Εκπα τουλαχιστον ,( οχι απεναντι στην Χημεια φυσικα!) διοτι με εχουν αποτρεψει στο παρελθον καθηγητες και γενικα ακουω αρνητικα για την αποκατασταση,με λιγα λογια ανεργια .Επιπλεον,ειναι δευτερευον αλλα νομιζω θα συμφωνουσες οτι οι εγκαταστασεις του Εκπα ειναι τραγικες,με πιανει η ψυχη μ' εκει μεσα...Γενικα στο μυαλο μου κατατασσω το χημικο αναμεσα στο φυσικο κ' το μαθηματικο τα οποια επισης νομιζω οτι ειναι τερμα υποβαθμισμενα , σε σχεση με αυτο που θα επρεπε να ειναι...
Βεβαια εσυ μπορει να εισαι η εξαιρεση στον κανονα ! Αλλα αυτο θα μπορουσε καλλιστα να συμβει και σε οποιαδηποτε αλλη σχολη,μπορει να περασει καποιος σε ενα ξεχασμενο ΤΕΙ και να προοδεψει, ομως ποιες ειναι οι πιθανοτητες?? Σκοπευω να φυγω για εξωτερικο μολις παρω το πρωτο μου πτυχειο και δεν θελω να κλεισω δρομους επιλεγοντας μια σχολη οπως το χημικο , δεν εννοω οτι ειναι αναγκαστικα "κακη" σχολη , αν υπαρχει τετοιος ορος, αλλα πιστευω οτι θα ηταν λαθος εκ μερους μου.
Υ.Γ
Παντως εχω ενα παραπονο , απο την αρχη του thread νοιωθω οτι υπαρχει μια αρνητικη αντιδραση απενταντι στους Χημικους Μηχανικους και βλεπω τον εαυτο μου να τους υπερασπιζεται , και δεν ειμαι καν στη σχολη.Γιατι συμβαινει αυτο? Για ποιο λογο εσεις πιστευετε οτι αξιζει να παει καποιος εκει?Το ξερω οτι υπαρχει thread χημικοι vs χημικοι μηχανικοι αλλα η συζητηση κατεληξε σε αυτο το σημειο..