Θα ήθελα να ζητήσω τη πολύτιμη βοήθειά σας!!!! Θέλω να δηλώσω το Διεθνών και Ευρωπαικών σπουδών (Μακεδονίας) ως πρώτη επιλογή , αλλά εχω ακούσει ότι επειδή άλλαξε το όνομα της σχολής αλλά και με το σχέδιο Αθηνά καταργείται η μία απο τις δύο κατευθύνσεις που είχε. Η μία είναι για να βγεις οικονομολόγος και η άλλη πολιτικός επιστήμονας και λένε ότι θα καταργηθεί η κατεύθυνση για τα οικονομικά. Κανονικά όμως δεν θα έπρεπε να έβγαζαν τη σχολή απο το 5ο πεδίο αν όντως είχε καταργηθεί;;; Δεν ξέρω αν την περνάω βέβαια και αυτό θα εξαρτηθεί απο τα Αγγλικά που δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα!
Μετά αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής και Διοίκησης Επιχειρήσεων Χίου. Της Κομοτηνής ακούγεται ότι είναι πιο πολύ θεωρητική η σχολή και όχι πρακτική και ότι οι απόφοιτοι της σχολής δεν ξέρουν αν θα αναγνωρίζονται ως οικονομολόγοι, ενώ στη Χίο μαθαίνουν καλά λογιστικά που χρειάζονται και βγαίνεις ουσιαστικά λογιστής από αυτή τη σχολή...Ποια από τις δύο σχολές πιστεύετε και γνωρίζετε ότι είναι καλύτερη;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.