emelia0609
Νεοφερμένο μέλος
Η emelia0609 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλησπέρα πραγματικά θα ήθελα να με βοηθήσετε για γο ποια σχολη νσ διαλέξω. Βιοχημεια Λάρισας η Χημικο Ιωαννίνων,. Καβάλας, η Κρητης. Πατρας
Μου αρέσουν και τα δύο κσι ειμαι πολυ μπερδεμένη. Στη Χημεια πάω σπο 3 πεδιο και τα μαθηματικά δε μου αρέσουν ιδιαίτερα για το χημικο. Επαγγελματικά τι είναι καλύτερο. Ευχαριστώ πολυ
Μου αρέσουν και τα δύο κσι ειμαι πολυ μπερδεμένη. Στη Χημεια πάω σπο 3 πεδιο και τα μαθηματικά δε μου αρέσουν ιδιαίτερα για το χημικο. Επαγγελματικά τι είναι καλύτερο. Ευχαριστώ πολυ
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.574 μηνύματα.

Χημικό - Κρήτης ιδανικά , αλλιώς όποιο σε βολεύει . Αρκετές περισσότερες προοπτικές συγκριτικά με το Βιοχημείας
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 810 μηνύματα.

Λόγω του ΙΤΕ θα και εγώ πιστεύω οτί είναι το Χημείας του Ηρακλείου είναι η Καλύτερη σχολή.
emelia0609
Νεοφερμένο μέλος
Η emelia0609 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση με βοηθήσατε πολυ

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...