GiorTas
Νεοφερμένο μέλος
Ο GiorTas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

27-10-23

20:12
Καλησπέρα έχοντας μόλις τελειώσει τη στρατιωτική μου θητεία ξεκίνησα να ψάχνω για μεταπτυχιακό. Προσωπικά το 2022 τελείωσα στο τμήμα Οικονομικής κ Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ενδιαφέρομαι για μάστερ! Μου άρεσαν τα ποσοτικά μαθήματα, όπως τα μαθηματικά, η στατιστική και η οικονομετρία. Μου άρεσε επίσης να μαθαίνω για τα καθαρά οικονομικά, όπως η μικροοικονομική και η μακροοικονομική. Επομένως, είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και των τριών προγραμμάτων (έτσι θεωρώ τουλάχιστον).Ωστόσο, είμαι κάπως δύσπιστος σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση του τελευταίου προγράμματος, το οποίο είναι το MSc in Economics. Φοβάμαι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να βρω δουλειά σε ένα σχετικό πεδίο καθώς δεν υπάρχει πρακτική άσκηση και δεν ξέρω κατα πόσο σαν μάστερ έχει αξία στην αγορά εργασίας.Το MSc in Management Science & Technology είναι ένα πιο γενικό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει τα οικονομικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων και την πληροφορική. Μου αρέσει η ιδέα να έχω μια ευρύτερη βάση γνώσεων, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην είναι αρκετά εξειδικευμένο για τις δικές μου φιλοδοξίες.Το MSc in Ποσοτική Επενδυτική είναι ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα, το οποίο επικεντρώνεται στην ανάλυση δεδομένων και την επενδυτική διοίκηση. Μου αρέσει η ιδέα να ειδικευτώ σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να είναι πολύ περιοριστικό!
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!