Ναι, όντως υπάρχουν πολλοί, οπότε δεν ξέρω αν θα έπιανες. Και πάλι όμως αν το κυνηγήσεις αρκετά, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Ωραία, χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε αυτό. Ας σου πω τη γνώμη μου.
Βασικά, είναι σημαντικό να σου αρέσει, να το αγαπάς. Διαφορετικά ίσως να μη βγάλεις τη σχολή, ή θα τη βγάλεις, αλλά μια ζωή θα βρίζεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου.
Απλά στο λέω γιατί ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας είναι μια μεγάλη δέσμευση. Δε θα έχεις ελευθερία κινήσεων και το να ασχοληθείς με κάτι άλλο παράλληλα όπως είπες ότι θες, θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον. Και μάλλον δε θα ζήσεις και ποτέ στον τόπο σου.
Θέλω να πω, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά. Αν θεωρείς ότι θα άντεχες σ' ένα τέτοιο περιβάλλον μια ζωή, τότε φυσικά να πας.
Και κάτι τελευταίο, τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός σου δίνουν απλά έναν μισθό ώστε να ζεις με αξιοπρέπεια. Αν είσαι διατεθειμένη να πάρεις ένα δάνειο που η αποπληρωμή του θα σε ταλανίζει έως τα 60+ σου, τότε εντάξει.
Πάντως αν σου ταιριάζει ως προσωπικότητα και αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις μεταθέσεις και τις άλλες δυσκολίες που θα έχει, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην πας. Ίσα ίσα που τέτοια άτομα χρειάζεται να πηγαίνουν.