Εγώ σου προτείνω τα εξής μεταπτυχιακά, με σειρά σημαντικότητας:
Επιστήμη Δεδομένων και Μηχανική Μάθηση (δεν το ανέφερες):
www.ece.ntua.gr
Συστήματα Αυτοματισμού των Μηχανολόγων ΕΜΠ που ανέφερες.
Εφαρμοσμένη Μηχανική της ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ που ανέφερες.
Βέβαια σε αυτά τα 3 θεωρώ δύσκολο να σε πάρουν με πτυχίο από πρώην ΤΕΙ, εκτός αν έχεις εκθαμβωτικό βαθμό πτυχίου.
Από εκεί και πέρα και τα άλλα του ΠΑΔΑ που αναφέρεις, μια χαρά είναι, ειδικά η Τεχνητή Νοημοσύνη και Συστήματα Ελέγχου. Και υποθέτω έχεις πιθανότητες να σε πάρουν.
Από εκεί και πέρα αφού τελείωσες μια σχολή αυτοματισμού δεν σε συμβουλεύω να κάνεις αυτά τα μεταπτυχιακά. Είναι στον τομέα σου, δηλαδή έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις και με λίγο ή πολύ self-study μπορείς να φτάσεις σε ένα σεβαστό επίπεδο και πάντα γύρω από την άμεση πρακτική εφαρμογή που σε ενδιαφέρει στην τωρινή ή κάποια πιθανή μελλοντική δουλειά σου.
Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα διάβαζα Data Science και AI engineering μόνος μου και θα έδινα κατατακτήριες για φαρμακευτική σχολή. Ή μεταπτυχιακό σε φαρμακευτική σχολή. Λίγο ή πολύ θα το εκτιμούσαν και στην τωρινή δουλειά σου, και έχοντας και τα δύο πτυχία θα μπορούσες να ανέβεις σε πιο διοικητικές θέσεις.
Γενικά τα μεταπτυχιακά να τα επιλέγετε μόνο για τομείς διαφορετικούς από το πτυχίο σας και μόνο αν δεν υπάρχουν προπτυχιακά αντίστοιχα. Π.χ. κάποιος μηχανικός ή βιολόγος που θέλει να λέγεται μετεωρολόγος, είναι μονόδρομος το μεταπτυχιακό στη μετεωρολογία. Δεν υπάρχει προπτυχιακή σχολή μετεωρολογίας και οι φυσικοί δεν είναι μετεωρολόγοι.