Γεια σε όλους!Είμαι μια μέτρια μαθήτρια λυκείου(13-14).Φέτος δίνω και εγώ πανελλήνιες και δεν έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα...

Θα ήθελα όμως να περάσω στην γαλλική φιλολογία (έχω Α1,Α2,Β1,Β2)Μόνο και μόνο για να έχω ένα "χαρτί" στα χέρια μου από κάποιο ΑΕΙ γιατί με πιέζουν όλοι και για να πάρουν αξία τα πεταμένα λεφτά στα φροντιστήρια.Ωστόσο σκέφτομαι ότι αυτό που θέλω να κάνω και μου αρέσει είναι να ασχοληθώ με την
Διοίκηση Επιχειρήσεων με Έμφαση στα Ναυτιλιακά στο
NEW YORK COLLEGE ή Business Management στο ATHENS METROPOLITAN COLLEGE , αλλά λόγω της κατεύθυνσης μου είναι αδύνατο(θεωρητική) αλλά και των βαθμών μου

.Γι' αυτό και θα επιλέξω το συγκεκριμένο κολλέγιο και θα προσπαθήσω να τα συνδιάσω.Σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τα κολλέγια και εάν κάποιος απόφοιτος κολλεγίου ή κάποιου ΙΕΚ τέλος πάντων όντως αντιμετωπίζεται διαφορετικά στην αγορα εργασίας(πιο ευνοϊκά) γιατί πολλά ακούν τα αυτια μας.Έχω ακούσει π.χ. ότι εάν θες να βγαλεις λεφτά και να φτάσεις στην κορυφή επέλεξε ιδιωτικές σχολές και όχι τα δημόσια πανεπιστήμια γιατί δεν έχουν τα "κονέ".